Barnas Egen Bokverden

  1. Mer om
Barnas Egen Bokverden

Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-10 år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser Barnas Egen Bokverden er Norges største bokklubb for barn i alderen 0-16 år. Som medlem får du gode tilbud på klassiske barnebøker, spennende ungdomsbøker Som medlem av Barnas Egen Bokverden, Norges største barnebokklubb, får du et innholdsrikt medlemsblad helt gratis. Der får du opptil 40% rabatt på utvalgte Barnas Egen Bokverden - Tanum Bokklubber, selger også boken vår Barnas Egen Bokverden er Norges største bokklubb for barn. Best på barnebøker for de mellom 0-16 år

Som medlem får man gode tilbud på de beste barnebøkene, og nye bøker som presenteres har alltid lavere pris enn i bokhandelen. Barnas egen bokverden er delt inn i ulike alderstrinn, slik at det er enkelt å velge bøker som er tilpasset ditt barn. Bokklubbens aldersgruppe strekker seg fra 0 — 9 år, og man kan velge mellom Baby 0 — 1 år, Micro 1 — 2 år, Mini 3 — 5 år og Maxi 6 — 9 år.

Barnas Egen Bokverden

Barn over 9 år kan bli medlem i Bokklubben Mega, som er spesielt egnet for barn i aldersgruppen 10 — 14 år. Som medlem av Barnas egen bokverden får du fargerike pekebøker til de aller minste, bøker som stimulerer ordforrådet til de som har lært å snakke og lettleste barnebøker til skolebarn.

Barnas egen bokverden er en av flere bokklubber som tilhører forlaget Cappelen Damm. Forlaget eier også bokhandlerkjeden Tanum.

Barnebøker på nett italiaenred.com

Man får dessuten jevnlig gratis medlemsblad i posten der Månedens hovedbok blir presentert. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får reward-rabatt for mva, frakt eller øvrige håndteringskostnader. Olavs Plass, 0130 Oslo re:member kredittkort: Eff. Enten du leter etter klassiske barnebøker, faktabøker eller bestselgere, finner du dem i vårt enorme utvalg av barne- og tenåringsbøker.

Spar med Barnas Egen Bokverden rabattkoder e-rabattkode. Send inn en ny kupong for å hjelpe andre å få rabatter! Send inn denne kupongen.

Barnas Egen Bokverden Tanums Bokklubb For Barn

Barna får brukt fantasien og man skaper gode minner ved å lese sammen. Hvorfor bli med i en bokklubb for barn? Ved å bli medlem i en bokklubb oppdager barna gleden av å lese og får en god start på språkutviklingen.

Når du er medlem av en bokklubb er alle bøkene du mottar lest, kontrollert og anbefalt av fagpersoner slik at du kan være sikker på å få barnebøker av høy kvalitet som både er underholdende, lærerike og pedagogiske.

Bøkene du mottar fra en bokklubb kan være gode, gamle klassikere så vel som spennende nyheter. Bokklubbene deler også opp bøkene i aldersgrupper slik at det er enkelt å sikre seg bøker tilpasset riktig nivå.

Bokklubber gir rabatterte bøker En av de største fordelene med å være medlem i en bokklubb for barn er at du får bøker til ekstra gode priser.

Pin på gode ideer

Ca én gang i måneden vil du motta et medlemsblad med nye rabatterte bøker, bokanmeldelser og andre gode tilbud i posten. Hovedbøker Mellom 1 og 2 ganger i måneden får man tilbud om en ny hovedbok. Så lenge du er medlem av bokklubben vil hovedbøkene sendes hjem til deg automatisk i en fast tidsintervall dersom de ikke avbestilles på forhånd.

Det er enkelt å avbestille boka i forveien hvis du ikke ønsker å kjøpe den.

Gratis velkomstgaver Når du blir medlem av en bokklubb får du mulighet til å velge blant et stort utvalg velkomstgaver — enten i form av gavekort eller ferdiglagde gavepakker.

Velkomstgavene er gratis og forutsetter normalt at du er medlem av bokklubben i ett år. Bokklubbene har Ingen kjøpeplikt Det er ingen av bokklubbene i denne artikkelen som har kjøpsplikt.

Barnas egen bokverden

Du får alltid maksimal rabatt på alle nye barnebøker, og ofte store tilbudskampanjer. Barnas Egen Bokverden lover rask levering og full returrett. Nå kan du bli medlem i Norges største barnebokklubb og få en flott velkomstgave.

Som medlem i Barnas Egen Bokverden får du et innholdsrikt medlemsblad helt gratis.

BARNAS EGEN BOKVERDEN Relaterte emner

Rabatt Rabatt på Barnas Egen Bokverden - Baby Med re:member kredittkort har tilgang til re:member reward og kan logge inn her for å få reward-rabatten under. Logg inn og klikk på "Til butikk". Husk å betale med ditt re:member-kort. Alltid via re:member reward: 195 kr i reward-rabatt når du bestiller abonnement Logg inn for å få rabatten Eff. Barnas Egen Bokverden - Baby tilbyr de beste foreldreskapsbøker om søvn, mat, helse, barnets utvikling og andre aktuelle temaer. Som medlem i Barnas Egen Bokverden - Baby får du store rabatter på alle nye bøker, samt en rekke gode spesialtilbud på bøker og produkter til baby, småbarn og foreldre. Vi jobber hele tiden med å tilby det beste av faktabøker om søvn, mat, helse, barnets utvikling og andre aktuelle temaer.

BARNAS EGEN BOKVERDEN Kommentarer:
Forfatter om Barnas egen bokverden
Børresen fra Kaupanger
Jeg trives lese bøker ivrig. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er englische Billard.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net