Bugatti La Voiture Noire

  1. Mer om
Bugatti La Voiture Noire

Content [hide]

En anonym kjøper har lagt 164 millioner kroner på bordet og sikret seg verdens dyreste bil, en Bugatti La Voiture Noire Nye Bugatti la Voiture Noire er rett og slett tidenes dyreste nybil! Herligheten koster nemlig, hold deg fast: 11 millioner euro – før avgifter Bugatti La Voiture Noire er tidenes dyreste bil: Solgt for 163,6 millioner kroner Bugatti La Voiture Noire er laget i ett eksemplar og er Verdens dyreste nybil endelig ferdig Verdens mest verdifulle bil heter Bugatti Type 57 SC Atlantic, og kjent som «La Voiture Noire Denne bilen, en Bugatti La Voiture Noire, er så eksklusiv at selv om du har all verdens penger så får du ikke tak i ett eksemplar

Bugatti La Voiture Noire verdens dyreste sportsbil

År om annet er det også dukket opp Veyron spesialutgaver — ofte med et produksjonsmål på bare et par eksemplarer — på verdens bilutstillinger.

Også denne har — i likhet med Veyron — en midtstilt W16-motor med til sammen 64 ventiler. Det sier selvfølgelig også noe om hvorfor prisen blir såpass høy.

For her er det snakk om rundt 164 millioner kroner. Selvfølgelig før norske avgifter og moms. Bugatti vil ikke si noe om hvem kjøperen er.

Bare at det er en entusiast av bilmerket. Fra 2016 er Veyron erstattet av modellen Chiron, med en motorytelse på 1500 hestekrefter. Les mer i Store norske leksikon. Så skal det sies at du får mye bil, om du kanskje ikke får mye for pengene.

Last ned også: Ikea kontormøbler

Så, for drøyt to år siden, ble de kontaktet av en kunde som var villig til å bla opp godt over 100 millioner kroner for en ny svart utgave, og de satte i gang jobben. En som virkelig kan glede seg over den nye La Voiture Noire, er Anscheidt, som ikke hadde trodd at denne kom til å bli en realitet.

Ja, grunnet den enorme prislappen.

Vi hadde stor respekt for dette historiske ansvaret, så vel som for kunden, forklarer Anscheidt. Bruk den beste strategien for å se om du kan tømme puslespillet og gjenskape bildet, med forskjellige vanskelighetsoppgaver fra amatør til legendarisk. Tøm puslespillet for å lære enda mer om disse fantastiske maskinene Egenskaper: 1.

Skal få superkrefter: Tesla monterer rakettmotorer på den nye roadsteren En helt ny nisje Til det svenske nyhetsbyrået TT sier Christian von Koenigsegg at mye av teknologien i fabrikkens hyperbiler kan skaleres ned og brukes i rimeligere biler. Von Koenigsegg vil ikke røpe for mye om den kommende bilen, bortsett fra at den skal presenteres på neste års Genève-messe, og at «det blir en helt annen type bil», som skal høre hjemme i «en nisje som ingen har brukt før».

BUGATTI LA VOITURE NOIRE Relaterte emner

Det er tilfeldigvis også navnet på verdens dyreste nybil. Allerede da Ettore Bugatti grunnla sitt bilmerke fot over 110 år siden handlet det om en ting, nemlig å lage de mest imponerende bilene på markedet. Dette var eksklusive versjoner av Type 57, en modellserie produsert mellom 1934 og fram til krigens utbrudd i 1940. Og eksklusive ble de. Den fjerde, og den som tilhørte Bugatti selv, forsvant i krigens kaos. Saken fortsetter under Annonsen Ingen vet hva som egentlig skjedde med La Voiture Noire, men det foregår fortsatt litt av en skattejakt på bilen. For om den faktisk står bortgjemt en plass, er dette verdens mest verdifulle bil.

BUGATTI LA VOITURE NOIRE Kommentarer:
Rapportert den Bugatti la voiture noire
Sande fra Kaupanger
Jeg nyter lese tegneserier vi vil. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Eingeweide.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net