Monica Gaustad

  1. Mer om
Monica Gaustad

Content [hide]

Grenser for hvor lenge jeg kunne være der, sier Monica «Moccababe» Gaustad, til Nettavisen Ett av de nye fjesene er 40 år gamle Monica Gaustad, eller «Moccababe» som hun kaller seg på Instagram. Jeg merker at jeg er litt eldre enn de Vogue Frisør ble startet i 2007 av Monica Gaustad i Bergen. Nå er Vogue åpnet i Oslo av Monica og Meena Bedriften har total 8 medarbeidere og det legges Monica Gaustad (41), bedre kjent som “Moccababe” fra Tertnes, er med i vinterens ex on the beach, som i år, på grunn av pandemien, ble spilt inn Proff.no gir deg rolleinformasjon om Monica Gaustad. Se hennes roller (1) og relasjoner (0) i næringslivet - og hvilke bransjer Monica Gaustad er aktiv i

Med for andre gang: Åsabuen Monica Gaustad 41 storkoste seg under innspillingen av årets ex on the beach.

Hun kaller seg en gammel traver siden hun har vært med før, men mener at det var kjekkere å være med i årets utgave. Vi er hyggelig mot hverandre, men ikke mer enn det.

Røyken og Hurums Avis

Gruppesex, fyll, slåssing «slut-shaming» og beskyldninger om overgrep var noe av det som skapte overskrifter. Flere psykologer gikk hardt ut å mente at en slik deltakelse « kan ødelegge liv», og kjendismanager Erland Bakke kalte realityserien for «en billig pornofilm».

Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Typisk Richard, fastslår hun.

Åsabu med i ex on the beach for andre gang

Bedre blir det ikke av at Richard kvelden før Monica ankommer havnet til sengs med en annen deltager. Selv sier Richard at han i utgangspunktet alltid unngår drama når han kan.

Da fikk jeg lyst å starte en butikk med nye merker i Bergen, sier hun. Hun forteller at siden den gang har hun hatt et turbulent av og på-forhold som hun nå ønsker å sette en strek over.

Endelig skal hun ta fatt på singellivet.

MONICA GAUSTAD Relaterte emner

Vi har allerede fått se sex, høylytt krangling og rundbrenning så det lukter svidd gummi, og deltakerne lover at det er mer drama i vente. Det har også begynt å dukke opp en jevn strøm av ekser, som utfordrer dynamikken i gruppa. Hun er nemlig med sine 40 år den eldste deltakeren i programmets historie. Selv om hun oppfører seg som og passer godt inn med alle de andre, var ikke alt som det skulle. Da Gaustad reiste til Mauritius, kjempet nemlig moren hennes for livet hjemme i Bergen.

MONICA GAUSTAD Kommentarer:
Forfatter på Monica gaustad
Arntsen fra Gjøvik
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Frisbee Golf - Frolf. jeg liker studere dokumenter heldigvis.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net