Norges Raskeste Zipline

  1. Mer om
Norges Raskeste Zipline

Sommeren 2016 åpnet Norges raskeste zipline på Bergen by's høyeste fjell, Ulriken (643moh). Med start fra flaggstangen nyter du storslagen utsikt over by Nemlig Norges raskeste zipline! Svev gjennom vakkert landskap over en strekning på 300 meter med utsikt over Bergen by Prøv den nye ziplinen på Ulriken! Norges raskeste Zipline åpner for sesongen 8. Før sommerferien: Mandag - fredag: Stengt. Fridager + lørdag - søndag Test ut Norges raskeste zipline. Her får du vind i håret selv på vindstille dager. Beklager, en feil oppstod. Prøv å spill av videoen senere mai.2018 - Norges raskeste zipline på Ulriken! Nyt utsikten over byen mens du svever i høy hastighet over bakken på Ulriken, Bergens høyeste byfjell

Det er heller psykisk utfordrende, spesielt om du har høydeskrekk.

Men det er absolutt verdt å utfordre seg selv for denne opplevelsen! Fjordsafari med rib-båt Er du glad i fart og spenning, er det både fartsfylt og innholdsrikt å oppleve Bergen i rib-båt. Turen starter rolig med et cruise i Vågen og området rundt Bergen sentrum.

Arrangement

Er vannføringen stor, kan man møte på fossefall som gir en oppkvikkende dusj i ansiktet. Før man snur og opplever det vakre landskapet på nytt, stoppes det opp ved en foss for å smake det kalde fjellvannet. En uforglemmelig fjordtur for både store og små. Nyt solen på USF på Verftet Lokalbefolkningen anbefaler også å se på fjorden med et glass i hånden, når Hurtigruten legger til.

massasje bergen pris

Til dette anbefaler de uteserveringen ved kaien på USF på Verftet. Lyst til å oppleve mer av Bergens vakre natur? Se Norge fra sitt vakreste herfra 10. Bien Restaurant I superkule Art Deco-lokaler til det som tidligere var et apotek i gamle dager ligger Bien Restaurant som er både en kafé, bistro og restaurant.

I restauranten varierer menyen etter sesongens råvarer, men en lokal favoritt er husets egen pasta med oksehaleragu. Bien ligger i Fjøsangerveien 30 på Danmarksplass. Skostredet Gaten Skostredet er en liten perle i Bergen, fylt med sjarmerende nisjebedrifter og hyggelige restauranter, kaféer og en iskrembutikk.

Nye lekeplasser fra den anerkjente svenske leverandøren Woodworks kommer på plass før sommerferien.

Trållgøye sommeraktiviteter! Badeanlegget ligger like ved Akvariet og i gangavstand til sentrum.

Her prøvekjører de Norges raskeste zipline

Ikke bare får du badet i sjøen, det er også basseng med stupebrett, i tillegg til dusjanlegg. Passer ypperlig for en tur med venner eller for familier med litt større barn.

Se dette: Loen zipline

Ute på pynten finner du en hyggelig park. Helt ytterst står en bildeverdig totempæl som Bergen fikk av vennskapsbyen Seattle, i anledning byens 900-årsjubileum. Edvard Griegs Museum på Troldhaugen Som turist i Griegs hjemby får du en unik sjanse til å besøke Edvard Grieg-museet, komponisthytten, hans tidligere hjem og gravsted. Museet ligger på Troldhaugen, og du kommer deg enkelt dit ved å ta bybanen i retning Flesland.

Sommerferie

Se det ikoniske fisketorget Bergen har hatt Fisketorget siden 1200-tallet, og på dagens fisketorg kan du kjøpe fersk sjømat, og lokalprodusert gårdsmat som frukt, bær og grønnsaker. Her får du ekte Bergen-stemning på kjøpet. Written By Kine Manneråk Bakken En rekke undersøkelser viser at hva vi gjør er av stor betydning for hvordan vi trives i hverdagen.

Til tross for at det kan være stor forskjell mellom studiehverdag og sommerferie - består fortsatt ferien av hverdager. Selv om det kan være godt å falle ut av noen av de hverdagslige rutinene, er det fortsatt noen av de vi er tjent med å opprettholde. Forskning viser at hva vi gjør, hva vi gir vår tid, oppmerksomhet og prioritet til er av stor betydning for hvordan vi har det.

Topcamp Campingplasser i Norge

Hverdagsglede handler om de små, enkle tingene du kan gjøre i din egen hverdag for oppleve mestring og glede gjennom rådene: knytt bånd, vær aktiv, vær oppmerksom, fortsett å lære og gi. Her kommer våre tips til små, enkle grep du kan gjøre - også i sommerferien i byene Oslo, Bergen, Sogndal, Trondheim og Tromsø.

Oslo Vær oppmerksom Legg igjen mobilen og andre ting som tar bort oppmerksomheten din hjemme og gå en tur langs Akerselva i sommersola og se på folkene rundt deg, fuglene som flyr og hør etter på vannet som beveger seg. Vær aktiv Prøv ut en av Oslos mange frisbeegolfbaner f. Hvis du savner vinteren kan du også ta deg en runde på langrenn eller slalom på SNØ som er Norges eneste innendørs skianlegg.

NORGES RASKESTE ZIPLINE Relaterte emner

Den sjarmerende byen mellom de 7 fjell Hansabyen Bergen En firmatur til den sjarmerende Hansabyen Bergen og de vakre nærliggende øyene blir sjeldent feil! Denne sjarmerende byen mellom de 7 fjell har så mangt å by på. Vestlendingene ønsker oss velkommen med åpne armer og glimt i øyet. Her er det vakker natur og opplevelser i fleng, uansett årstid. Byliv og havets delikatesser Bergen har et mangfold av kafeer, barer og restauranter, men skal man ha det lille ekstra, så kan vi på det varmeste anbefale en halvtimes båttur ut til Cornelius på Holmen.

NORGES RASKESTE ZIPLINE Kommentarer:
Forfatter på Norges raskeste zipline
Solum fra Sørum
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Amateurfunk. jeg liker lese romaner klokt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net