Fagskolen Kristiania

  1. Mer om
Fagskolen Kristiania

Content [hide]

Nsker du å jobbe med design av bærekraftige produkter En fagskoleutdanning er en kort og yrkesrettet utdanning Utdann deg innen en av fremtidens viktigste bransjer for Norge Fagskolen Kristiania - Praktiske studier tett på arbeidslivet. Fagskole er en praktisk rettet utdanning som lærer deg et fag du brenner for og kan ha med deg Det er ikke for sent å søke studier. Vi har noe som passer for deg – uansett om du vil ta bachelor, master, fagskole- eller årsstudium

Regjeringen vedtok i 2017 Stortingsmeldingen «Fagfolk for fremtiden». Les om hvordan dette påvirker fagskolen positivt framover.

Bachelormuligheter Etter fullført fagskoleutdanning kan du dra til utlandet og studere videre for å ta en internasjonal bachelorgrad, via vår samarbeidspartner Education Link. Kommer man i faddergruppe med andre fra samme studie, eller på tvers av linjene?

Du kommer i en gruppe med nye studenter som studerer det samme som deg, altså ikke på tvers av linjene. Det kan være at noen faddergrupper slår seg sammen under uken, og da kan du bli kjent med enda flere — ofte også fra andre studier enn ditt eget.

Fagskolen Kristiania med historisk fagområdeakkreditering

Spør gjerne fadderne om å legge opp til dette. Hva om jeg ikke har faddergruppe? Dersom du ikke har blitt kontaktet av en fadder innen mandag 16.

Eller sender oss en meldig på instagram intocampusoslo, på facebook intocampus eller sender en mail til kommunikasjon. Frem til uken starter kan du ta kontakt med oss enten via instagram eller på Facebook siden til IntoCampus.

Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet.

Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet. Styret[ rediger rediger kilde ] Styret er stiftelsens øverste besluttende og utøvende organ, og representerer stiftelsen utad.

Fagskolen Kristiania Bergen Studiemuligheter

Styret skal lede og føre tilsyn med stiftelsens faglige og økonomiske virksomhet, og påse at den er i samsvar med formålet. Derfor er det berre å gratulere Fagskolen Kristiania med si tredje fagområdeakkreditering, seier Terje Mørland.

Bestill informasjon Fagskolen Kristiania - Praktiske studier tett på arbeidslivet På Fagskolen Kristianias ett- og toårige fagskolestudier lærer du et håndverk og jobber praktisk med faget under hele utdanningen. Vi tilbyr stedbaserte studier innen design, kommunikasjon og teknologi.

Nå tilbyr vi også fagskolestudier på nett innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon, markedsføring og IT. I mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

FAGSKOLEN KRISTIANIA Relaterte emner

Ansettelsesform Fast Vi er på jakt etter deg som er ivrig etter å jobbe med digitale kampanjer og ønsker å lære enda mer ved å jobbe med markedsaktiviteter for Fagskolen Kristiania. Du har noe erfaring med produksjon og distribusjon av innhold i digitale kanaler fra tidligere, enten gjennom studietiden eller fra et par år i jobb. Vi kan tilby en spennende og allsidig jobb i et godt arbeidsmiljø. Arbeidsoppgaver: Hovedoppgaven vil være å planlegge, produsere og følge opp annonsekampanjer i sosiale medier og andre digitale kanaler programmatiske bannere, kjøpt søk. Du vil måtte produsere og kvalitetssikre innhold til annonser i form av tekst, bilder og video.

Fagskolen Kristiania
FAGSKOLEN KRISTIANIA Kommentarer:
Forfatter på Fagskolen kristiania
Michaelsen fra Vadsø
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Schach. jeg elsker lese tegneserier nervøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net