Ikt Servicefag Snitt

  1. Mer om
Ikt Servicefag Snitt

Studier innen ikt-servicefag Du lærer om drift, bruker- og driftsstøtte, sikkerhet og forbedring av IKT-tjenester Gir kompetanse til å gå ut i yrkeslivet. Du kan ta fag-/svennebrev eller oppnå yrkeskompetanse Jeg lurer på om IKT krever større snitt og at de som har høyere karakter får da garantert plass Søkte meg inn på skolen på Heimdal VGS i Trondheim, om noen vet hva snittene bruker å være der. Ellers, hva gjør man på IKT - Servicefag Vg2 – Videregående trinn 2. IKT-servicefag · Reiseliv · Salg, service og sikkerhet · Transport og logistikk. Bytt for å se tilbud på Vg2-nivå for

Her på Amalie Skram tilbyr vi også påbygging til allmennfagleg studiekompetanse.

Akademiet Videregående Skole Norges beste videregående skole italiaenred.com

Dette er for deg som vil oppnå generell studiekompetanse eller spesiell studiekompetanse. Du kan då gå vidare og studere ved høgskule eller universitet.

Allmennfagleg påbygging er eit meir teoriretta år. I år er det registrert 661 søkere med ungdomsrett, mot 614 i fjor.

Styrk ikke demonter fylkets videregående skoler!

Det betyr at det er langt flere søkere som konkurrerer om de 408 tilgjengelige elevplassene. De som ikke får plass får tilbud om læreplass eller Vg3 fagopplæring i skole. Antallet søkere til påbygg til generell studiekompetanse etter fullført yrkesutdanning går ned med ca. Stensland argumenterer for at IKT-service er en framtidsrettet utdannelse, men at faget bør gå over to år og være en egen programlinje fra Vg1. Videre frykter han at færre jenter vil velge utdanningen hvis disse fagene blir slått sammen.

Han takker for innspillet og forteller at de jobber med saken akkurat i disse dager. Det var rett før jul. Universitetet ligger i en teknologipark sammen med en rekke IKT-bedrifter.

Vurderer du å søke?

Våre nære relasjoner gir deg mulighet for samarbeid med attraktive fremtidige arbeidsgivere. I dag er det kun dramalinja igjen av de praktisk-estetiske fagene.

Dette betyr at fagmiljø ødelegges, og at linjer som har vært veldig populære blant jenter står ribbet tilbake. Fra og med neste år foreslår fylkesrådet å legge ned fagene Medier og kommunikasjon og Matfag ved Polarsirkelen videregående skole. Dette vil Rødt kjempe imot, og vi foreslår derfor blant annet følgende i Fylkestingets desembermøte: Medier og kommunikasjon videreføres Vg2 matfag erstattes med VG2 kokk og servitør Musikk, dans og Kunst, design og arkitektur reetableres.

Videre skal opplæringen legge til rette for at lærlingen kan utvikle en profesjonell kundebehandling i brukerstøtte og tjenesteutvikling. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev.

IKT SERVICEFAG SNITT Relaterte emner

Hvis du liker data å virkelig brenner for dette, ikke gå for IKT. Det er slapt, og en lærer ikke mye.. Når en er ferdig med det, hold deg for all del unna lærling i dette faget, vertfall i offentlige sektorer. Men vist du på liv og død skal gå på IKT så kan det være greit å lage sine egne oppgaver. Hvis du ikke har mye grunnleggende kunnskaper innenfor IT, så kan du lære utrolig mye om du selv velger å gjøre det. Selv om du har god kunnskap innen IT, så er det fortsatt ting du kan lære om du er villig til det. Hvorfor holde seg unna lærlingetiden?

Ikt Servicefag Snitt
IKT SERVICEFAG SNITT Kommentarer:
Forfatter om Ikt servicefag snitt
Sørheim fra Sarpsborg
Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Insel des Menschen tt. Jeg har lyst utforske norske bøker skremmende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net