Tilbehør Til Snitzel

  1. Mer om
Tilbehør Til Snitzel

Content [hide]

Det klassiske tilbehøret til schnitzel er vel kokte erter. Brokkoli og asparges er også godt til. Dersom eg serverer schnitzel med erter s Stek schnitzlene på middels sterk varme i olje/smørblanding, 3-4 minutter på hver side. Snu ofte for at varmen skal fordele seg jevnt i kjøttet Svinesnitzel med en veldig, veldig sprø overflate - det blir ikke bedre enn med denne oppskriften Det klassiske tilbehøret er sitron, ansjos og kapers. I dag finnes det mange varianter av denne klassikeren. En schnitzel kan lages av svin, kylling eller Tilbehøret kan variere, men sitron hører alltid med. Når navnet blir forkortet til bare «schnitzel», er det ofte skiver av svine flatbiff

Ha melet i en vid skål.

Har du lest dette? Kenwood tilbehør pasta

Pisk eggene lett i en vid bolle. Lag hollandaise av plommene, litt vann, olivenolje og klarnet smør.

Klassisk garnityr er også sitron, ansjos, persille og smeltet smør med kapers. Det er også godt med syltede agurker.

Wienerschnitzel

Syrlige ting er generelt sett godt til mektig kjøtt, så en skål med syltede grønnsaker funker fett! Har du et tørt brød liggende, er det fint å male opp det og bruke det til paneringen.

Hvis ikke går det helt fint med griljermel eller panko. Og husk å kjøle ned poteten før dere spiser den - er så fine fiber i den kalde poteta!

Brokkolisalat med kikerter og tranebær 20-40 minutter Enkel Dette er en sommerlig og mettende salat som kan spises som et måltid for seg eller som en god siderett. Den søte sennepssausen er virkelig prikken over i'en, vær raus med den! Chimichurri Under 20 minutter Enkel Chimichurry er en Sør-Amerikansk saus som ofte serveres som tilbehør til andre retter. Steg 5 La kjøttet renne av seg på litt papir og server helst med en gang. Server alltid med en skive sitron som kan presses over rett før maten nytes.

Kyllingsnitzel

Annonse Schnitzel — det er digg det! Pisk et egg i en bolle og pensle begge sider av kyllingen med blandingen.

Salt og pepre og strø urter eller krydder over.

TILBEHØR TIL SNITZEL Relaterte emner

Oppskrifter Du kan lage schnitzel av kylling, kalv eller svin. Min versjon er laget med et deilig kyllingbryst fra Holte. Jeg vendte schnitzelen i en deilig sciciliansk urteblanding og bakte rødbeter og poteter og lagde en deilig salat av det. Slik lager du min urtepanerte kyllingschnitzel: Ta skinnet av kyllingbrystet og salt det godt. Dette kan du steke i pannen hold det flatt med en stekepanne og skjære i tynne skiver som et krønsji tilbehør til retten. Kylling krydret med urter.

Tilbehør Til Snitzel
TILBEHØR TIL SNITZEL Kommentarer:
Forfatter på Tilbehør til snitzel
Hassan fra Molde
jeg liker lese bøker fysisk. Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Amateurfunk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net