Lammelår 180 Grader

  1. Mer om
Lammelår 180 Grader

Sett i steketermometer i midten av låret Best resultat får du ved å gi lammelåret god tid i ovnen, rundt 125 grader. Om du ikke har tid til å vente så lenge, kan du steke lammelåret på 180 grader Romtemperer lammelåret (i minst en halvtime).Forvarm ovnen til ønsket temperatur (for eksempel 150 grader, men gjerne lavere om du har tid)Gni låret inn med Sett steken inn i ovnen på 200 grader. La den stå i 30 minutter, til den begynner å bli brun. Slå ned varmen til 180 grader, og slå en liter Et helstekt lammelår med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter, samler store og små til et festmåltid

Ha på salt og pepper. Sett i ovnen sammen med lammelåret. Det er ferdig omtrent samtidig, men sjekk innimellom.

Slik blir lammelåret best ABC Nyheter

Fjern folien og sjekk at kjøtt og poteter er møre. Skru ovnen opp til 200 grader og la retten stå i 20 — 30 min.

Rør forsiktig i formen etter halve steketiden. Smør denne blandingen på lammelåret og legg steken i en dyp ildfast form. Trinn 2 Sett inn et steketermometer i den tykkeste delen av steken.

Grillet lammelår av villsau Kystgaard AS

Stek i ovn ved 180 grader varmluft i 15 minutter. Skru ned temperaturen til 80 grader varmluft og stek videre i ca. Sett den så tilbake i ovnen på 100 grader til gratineringen får en gyllen farge.

Kutt grønnsaker i terninger squash og paprika. Brun det så i en panne med hvitløk, oliven olje, salt og pepper. Sett i ovnen sammen med lammelåret. Det er ferdig omtrent samtidig, men sjekk innimellom.

Lammelår på steinaldervis

Rødvinsaus: Kok rødvinen med sukker til det er halvparten igjen. Rør ut maisennaen i noen spiseskjeer vann.

REMA 1000 samarbeider med lokale produsenter over hele landet for å sikre at du får tilgang på norsk lam i høyeste kvalitet. Finn din nærmeste REMA 1000-butikk her.

Helstekt lammelår med hvitløk og appelsin.

Lammestek Hemmeligheten bak en vellykket, rosa lammestek ligger i godt krydder og riktig steking. Det er nemlig essensielt at du har riktig temperatur i ovnen. Første bud er derfor å bruke et steketermometer.

Da vil du straks få en saftigere matopplevelse, forteller Stiansen. Da får du en mye jevnere farge.

Viktig å la låret hvile etter det er stekt. Som tilbehør, hadde jeg helstekte sjampingjong fylt med mint gele, ovnsvarmet tomat med pesto, brokkoli og søtpotet purè.

LAMMELÅR 180 GRADER Relaterte emner

Slik gjør du Lammesteik Lammesteika vi serverer til påske er fylt med urter, kvitlauk og persille. Fløytegratinerte poteter, gode grønsaker og ein smakfull saus gjer det heilt stille rundt middagsbordet. Utgangspunktet er eit utbeina lammelår som vi fyller med ulike godsaker. Start med å stikke inn kløyvde kvitløksfedd i kjøtet og krydre med salt, pepar, tørka rosmarin og timian. Legg også inn ein god kvast med persille. Bind opp steika med hushaldningstråd, tips får du i videoen ovanfor. Stør over salt, pepar og urter.

Lammelår 180 Grader
LAMMELÅR 180 GRADER Kommentarer:
Forfatter på Lammelår 180 grader
Solvang fra Lillehammer
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er conworlding. jeg liker studere dokumenter mekanisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net