Bergen Kino Program

  1. Mer om
Bergen Kino Program

Trygt smittevern på Bergen Kino - Kom frisk, hold avstand og vask hendene Velkommen til hele Bergen sin kino i over 100 år med 18 saler i Bergen sentrum. Europas største D-BOX sal og Vestlandets Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr. 15,- Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst Hold av de beste setene i dag! Her finner du dagens kinoprogram. Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag Totalt er det 12 kinosaler på Konsertpaleet og 5 på Magnus Barfot. På Bergen Kino kan du til enhver tid velge mellom mer enn 20 filmer, fra de

Carl-Fredrik Joys fremstiller ellers kinostyrenes før hans tid som Arbeiderparti-dominerte. Som Venstres tidligere styremedlem i Bergen Kino vil jeg ta avstand fra en slik påstand. I kinostyret har det dessuten vært tradisjon for fornuftige Høyre-representanter.

Selv om Ap i mange år hadde styrelederen i Bergen Kino, var både styret og eieren Bergen kommune sin styring av kinoen basert på et bredt politisk flertall, der bare FrP manglet den kulturpolitiske forståelsen. Styret i Bergen Kino hadde representasjon fra hele det politiske spekteret, og ved hele tiden å utvikle Bergen Kino klarte vi å balansere en rasjonell drift med å bygge ut et bredt filmtilbud og bygge opp BIFF som en ledende filmfestival.

De norske cinematekene Cinemateket

Den må plasseres på angitt plass utenfor sal. Velkommen til Bergen Kino!

Last ned også: Notar kommer for salg

Offentlig gruppe 979 medlemmer Er du student i Bergen? Bli medlem i gruppen for å bli oppdatert angående kommende studentkino-visninger, billettsalg og informasjon om utvalgt film.

Nordisk Film Kino

Men det kom også kinoer i andre deler av sentrum: 1910 var Edison kinograf i gang i Strandgaten 108, Hansa på Brygggen, og Cosmorama senere Holberg i Vågsallmenning 6. Mange forsvant og andre kom til, blant dem Det gamle Teater, også et Verdenstheater, som ble ledig da Den Nationale Scene flyttet sin virksomhet til den nye bygningen på Engen i 1909.

Under bybrannen 1916 strøk mange kinolokaler med. I 1918 fikk byen en ny og stor sal med 1200 sitteplasser, da Konsertpaleet ble tatt i bruk.

Forsiden Elverum kommune

Bygningen var egentlig oppført som konsertlokale, men kom snart i bruk som kinolokale for å hjelpe på økonomien. Engen Kino sto ferdig i 1961.

Arkitektene Erlend og Oddvar Trytis tegning av bygningens fasade mot Neumanns gate fra 1959. Arkivet etter Bygningssjefen, Bergen Byarkiv. Kinodrift ble et kommunalt monopol etter vedtak i bystyret 1919.

Det var den nye kinoloven av 1913 som åpnet for en slik løsning. Meningene var delte — magistraten var imot ordningen, mest av økonomiske årsaker, men den kommunale ledelse var for, og begrunnet det bl.

Toppsjefen i Bergen kino gir seg etter 25 år i bransjen KM

Lørdager og søndager fra kl. Du kan også kjøpe billetter til Magnus Barfot Kino i Konsertpaleet. Aktivitetskortet kan bare brukes en gang per måned på kinoen — og gir inntil åtte kinobesøk i kortperioden 1.

Du får 2 gratis kinobilletter pr. Would you like to go to the cinema?

Aurora kino Alta

Halvorsens siste arbeidsdag blir 28. Elisabeth Halvorsen har vært administrerende direktør for Bergen kino siden 2009. Hun startet i 1993, og har også vært informasjonskonsulent, økonomiansvarlig, markedsansvarlig, program- og markedsdirektør, og direktør — først konstituert i 2009 og fast ansatt i januar 2010. Slutter du fordi du ikke ønsker presset det vil gi?

Jeg har aldri vært på jakt eller søken etter ny jobb.

BERGEN KINO PROGRAM Relaterte emner

Bestill billetter Film for alle! Bergen kino holder til i moderne lokaler midt i Bergen sentrum. Vi viser mellom 20 — 25 høyaktuelle filmer hver dag. Kinoen har 12 saler på Konsertpaléet og 5 saler på Magnus Barfot. Disse to ligger side om side i Bergen sentrum og det selges billetter til begge stedene fra kioskene.

BERGEN KINO PROGRAM Kommentarer:
Forfatter om Bergen kino program
Tønnesen fra Gjøvik
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Insel des Menschen tt. Jeg trives studere dokumenter grasiøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net