Sandefjordskolen

  1. Mer om


Start chatbot Hva kan jeg hjelpe deg med? Designet av Matias Næss © 2021, Sandefjordskolen.no Her deler elever og ansatte lenker til bruk i våre barnehager, 21 barneskoler, 6 ungdomsskoler, kulturskolen og i voksenopplæringen Læringsressurser: Cappelens ABC Atlas Sandefjordskolens logo Logo: SandefjordskolenSandefjord skolen har utviklet en egen nettside der de har samlet ulike læringsressuser Fem Sandefjord-rektorer: Slik opplever vi sandefjordskolen, og derfor er vi stolte av den. Hjemmeskolen krevde noe av alle. Nå er elevene tilbake på skolen

Dersom de beste lederne og lærerne forsvinner ut døra fordi de ikke har tro på en skole med ensidig fokus på resultatene fra nasjonale prøver, kan vi glemme å nå målene om høyere kunnskapsnivå i basisfagene. Grunnskolen har et samfunnsmandat som er langt bredere enn det Sandefjordsskolen nå lyssetter.

Dårlig skole

Jeg deler bekymringen som flere rektorer og lærere i Sandefjordskolen har gitt uttrykk for. Grunnen til det er at mål- og resultatstyring, som ikke er noen ny modell, ikke fører til økt læringsutbytte.

Du vil kanskje like: Smartklokke test

Det kan ikke dokumenteres med forskning at denne typen styring øker læringsutbytte. Hun er en stor ressurs for elever og lærere.

Richard Sandefjordskolen Anita er åpen og kontaktsøkende.

Med strategien ønsker kommunen økt oppmerksomhet på realfagenes betydning i hele utdanningsløpet fra barnehage og ut videregående skole. Kommunen ønsker barn og unge som er fremtidsrettede, nyskapende, kritiske og undrende slik at de er klare til å møte fremtidens arbeidsmarked. Hansen Marius Andersen er i dag lærer for en syvendeklasse ved Haukerød barneskole. Han er først positiv til det nye systemet.

Ledelsesproblem i Sandefjordskolen?

Men da han setter seg mer inn i det, blir han skeptisk. Det står i sterk kontrast til de kristne og humanistiske verdiene norsk skole er basert på, sier han. Hvordan måler man for eksempel sosial utvikling, kreativitet eller ansvar for fellesskapet? De to har kommet hverandre nært inn på livet de siste årene.

Tips en venn om denne stillingen

De har stått sammen i en kamp som har kostet mye personlig. Og som har skapt bølger i hele Skole-Nrge. Nå har de nettopp fått vite at de har vunnet en pris, som de skal motta i Nobelinstituttets festsal i Oslo 13. Måleksempler Sandefjord kommune innfører halvårsvurderinger med avkrysning som en prøveordning fra 2011.

Verdsettelsens 5 språk i klassen italiaenred.com

Lærerplanen oppgir kompetansemål i hvert fag. Hva skal jeg legge vekt på? Gratis ressursser for elever og lærere.

Se dette: Bardus

Top Games, Play Now Her kan du skrive deg til lesing med talende tastatur. Les mer om Kodetimene på websidene til Lær kidsa koding og se videoen under. Lær kidsa koding har også laget et informasjonsark. I juni 2012 fremmet vi et alternativt forslag om å innføre en skriftlig halvårsvurdering basert på et helhetsinntrykk av elevene.

Målemanien hadde allerede da festet grepet om høyresidens politikere.

SANDEFJORDSKOLEN Relaterte emner

Mål- og resultatstyring i Sandefjordskolen I Sandefjord har kommunen innført mål- og resultatstyring som styringsmodell, for kommunen som helhet, og for Sandefjordskolene. Misnøyen i skolen begynte å ulme i slutten av 2010, og i januar 2011 mistet Sandefjordskolen en god rektor, som sluttet i protest mot målstyringen: Åpent brev til politkere. Det politiske flertallet i Sandefjord kommune reagerte på forskjellige måter. Mens høyres representanter ignorerte debatten i avisen de hadde jo skrevet et innlegg allerede i desember som burde stillet det hele: Veivalget er allerede gjort, gikk venstre ut og skyldte på skolesjefen, som praktiserte målstyringen hardere enn den var ment. Men mål- og resultatstyring er ikke noe en gjør stykkevis og delt.

SANDEFJORDSKOLEN Kommentarer:
Forfatter om Sandefjordskolen
Hansson fra Bodø
Jeg nyter studere dokumenter hensynsløst. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som fricket.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net