Hans Bauge

  1. Mer om
Hans Bauge

Content [hide]

Hans Kristian Bauge er en norsk drosjesjåfør og samfunnsdebattant som ble kjent på 1990-tallet gjennom sin deltakelse i debattprogrammene Klart svar og Lønning og Staff. Bauga var fast publikummer i Klart svar og Lønning og Staff og fikk ofte Hans Kristian Bauge (født 1. mai 1947 i Sandvika) er en norsk drosjesjåfør og samfunnsdebattant som ble kjent på 1990-tallet gjennom sin deltakelse i Debatten handlet om tagging, og Bauge får her utløp for sine meninger om tagging, men ikke minst får han fortalt Raymond Johanse The latest Tweets from Hans Bauge Jeg har i mange år jobbet mot den uretten som herjer i Norge. Der barn blir kidnappet med politiets hjelp Hans Kristian Bauge (født 1. mai 1947) er en norsk privatetterforsker, drosjesjåfør og samfunnsdebattant som ble kjent for TV-seere da han i

Han var nominert på andreplass for Demokratene i Akershus ved Stortingsvalget i 2009. Annet Bauge lå i årelang strid med Oslo Taxi om retten til å kjøre drosje i egendesignet uniform — og om retten til å nekte å ta kredittkort.

Hans Bauge

At han skulle få stå som en representant for yrkesgruppa si, syntes jeg derfor var ganske urettferdig. På den annen side har mange av drosjesjåførene jeg har kjent, stemt Frp. Det har ikke vært så vanskelig å forstå.

Du vil kanskje like: Jan hanvold skatteliste

En del sjåfører eier sin egen bil, er selvstendig næringsdrivende og over gjennomsnittlig opptatt av bil, avgifter og bompenger. Da har veien til Frp vært kort for mange, uten at de av den grunn har stått inne for alt det fæle og dumme partiet har fått seg til å si, særlig når det nærmer seg valgkamp. Mens Frp satt i regjering gjennomførte de en deregulering av næringen som har lagt veien åpen for Uber, og som partiet nå sier at de er en garantist for.

Hadde du spurt meg for ti år siden, ville jeg ikke trodd at en mann som Bård Hoksrud hadde det i seg: å overføre makt og penger fra norske drosjeeiere til et amerikansk storselskap, hvis eneste innovasjon er å redusere en stolt yrkesgruppe til løsarbeidere. Med Uber-modellen er det ikke Kunden og Forbrukeren som stikker av med gevinsten heller: Den vinninga ender opp i et skatteparadis, der pengene aldri vil finansiere verken lavere skatter eller bedre eldreomsorg.

Uansett om politikerne svarer eller ikke, er det folket som er staten og det er dermed folket som bestemmer over statens midler.

Ergo skal folkets tjenere som politikerne er, hverken mer eller mindre spørre folket om man skal sende eller hvor mye de skal sende ut av landet. Når allikevel politikerne tar seg til rette, som vi har sett bli gjort i lange tider, er dette å beregne som underslag. Når statsministeren skal fortelle verden hvor flinke Norge er å tenke på andre land, for at Norge skal få seg posisjon i FN, da vil jeg plusse på korrupsjon til underslaget.

Her i Norge har vi nesten ikke farbare veger, på Vestlandet og Nord Norge. Nå ber jeg til og med Tor Erling Staff holde kjeft!

Hans Kristian Bauge 1 roller i norsk næringsliv

Han sendte saken sin til TVNorge, som satt i andre enden av faksen og så dokumentene tyte ut i syv lange og syv brede. Nå har mange av de legendariske klippene dukket opp på nettsiden youtube. Hvalkjøtt Det var i det siste programmet av «Lønning Direkte» i 1997 at Bauge dro fram en pakke med ferskt hvalkjøtt og hylte ut sine meninger mot blant andre selfangstinspektør Odd F.

Før det programmet hadde Bauge for lengst fått kultstatus, og den ble ikke akkurat svekket etter den hysteriske opptredenen.

HANS BAUGE Relaterte emner

The details from wikipedia Biography Hans Kristian Bauge født 1. Han var også gjest hos Espen Thoresen og radioprogrammet XL på slutten av 1990-tallet. Han var tidligere medlem av Fremskrittspartiet og dessuten aktiv i Demokratene i Akershus fylke som politisk nestleder. Han markerte seg blant annet som en sterk motstander av TV-lisensen, bilavgifter og uttrykte også sterk motvilje overfor selfangstinspektør og representant for hvalfangstyrket Odd F. Han skulle representere «mannen i gata» i de ovennevnte debattprogrammene og ble lagt merke til på grunn av sin spesielle fremtoning med knyttede never og raseripreget argumentasjon. Slik sett ble hans voldsomme «utbrudd» til en viss grad oppfattet som underholdning.

Hans Bauge
HANS BAUGE Kommentarer:
Forfatter på Hans bauge
Bergersen fra Hermansverk
Se min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Weitsprung. jeg liker dele interessante nyheter sakte.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net