Barnas Hotell Sarpsborg Badeland

  1. Mer om
Barnas Hotell Sarpsborg Badeland

Telefonnummer: 476 97 551. Telefontid: 09:00 - 16:00 mandag-fredag. Adresse: Torggata 15, 1707 Sarpsborg. Åpningstider: Mandag til fredag PNINGSTIDER/PRISER · BADELAND · SUPERLAND · BURSDAG · OPPLEVELSER · SERVERING/SHOP · INFORMASJON · LEDIG STILLING · KONTAKT Se tilbud hos Quality Hotel Sarpsborg, inkludert fullt refunderbare å dra til barnas hotell, men det er dyrt å betale 175kr pr pers i badeland for Dette er et av hotellene som gjennom hele året er Barnas Hotell, som betyr at barn alltid er På Quality Hotel i Sarpsborg har de også et badeland Med høyt fokus på barna er vi stolte over å være barnas hotell. Energipåfyll blir viktig på aktive dager i Superland og Badeland

Quality Hotel Sarpsborg (Grålum) oppdaterte priser for

Barna har imidlertid også flere favoritter på hotellet. Superland er også åpent for alle - uansett om du er en leken konferansedeltager, overnattende gjest eller om du ønsker å ta med familien på en dag de vil sette pris på i lang tid fremover. Trenger ungene å leke fra seg på Superland? Her kan du se priser og booke inn en lekehelg for hele familien! Og med slitne barn etter en hel dag med moro, har man ikke lyst til å kjøre altfor lenge?

Sjekk vilkårene for bookingen din

Heldigvis finnes Quality Hotel Entry kun én mil fra fornøyelsesparken. I tillegg til at det er kort vei til lek og moro på Tusenfryd, kan man gjøre en helg av kosen. I skolens sommerferie har hotellet en egen aktivitetsleder som finner på morsomme aktiviteter med barna hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken.

Det er også gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta for dem som trenger å kjøle seg ned etter en dag med mye fart og moro. Fra Quality Hotel Entry er det kort vei til Tusenfryd!

Kristian (15) ble skadd i lynnedslag: Hele kroppen stivnet

Foto: Scanpix For musikkinteresserte og shoppere: Quality Hotel Friends Hvis det frister med en tur utenfor Norges grenser, er det ikke langt til vårt naboland i øst, og her finnes det flere spennende Quality Hotel som barna vil sette pris på. Ifølge gjesteanmeldelser har hotellet blitt vurdert som Bruk Badge Bjørnstadsveien 20, Sarpsborg, Norge, 1713 Se kart Beskrivelse Quality Hotel Sarpsborg ligger en 10-minutters kjøretur fra Borgarsyssel museum mens det også er gratis parkering, en sauna og et velværesenter stedet.

Da salen kan deles i tre er det også mulig å arrangere parallelle sesjoner samtidig, forklarer han.

Han legger til at alle avdelinger i superland-anlegget kan leies separat, som gjør det mulig å kombinere møter og konferanser med et stort utvalg av aktiviteter.

Energipåfyll blir viktig på aktive dager i Superland og Badeland!

Superland og Badeland På Quality Hotel Sarpsborg har vi vårt flotte Superland, et aktivitetssenter for både store og små hvor det ikke må være strålende sol for at man skal kose seg og ha det bra. Barnas hotell utgår i julebordsesongen.

Badeland består av mange forskjellige attraksjoner, som svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne. Mat og drikke Alle måltider serveres i hotellets restaurant hvor det finnes barnemeny både til frokost og middag.

Ving følger helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Her kan både små og store leke, løpe, klatre og lære. Vi har både klatrevegg, minigolf, ballbinge og lekelabyrint, for å nevne noe.

BARNAS HOTELL SARPSBORG BADELAND Relaterte emner

Artikkelen er over 4 år gammel Etter funn av den sykdomsfremkallende bakterien Pseudomonas aeruginosa, ble Superland på Grålum stengt umiddelbart. Bassengene ble tømt etter funn av den farlige bakterien 21. Bakterien kan forårsake svært alvorlige hudinfeksjoner, urinveisinfeksjoner og utslett. Bakterien ble funnet på badelandet etter at « TV2 hjelper deg» gjennomførte bakterietester av flere badeland på Østlandet. Badelandet som i fjor åpnet etter å ha blitt restaurert for nesten 30 millioner kroner kom med det dårligst ut.

BARNAS HOTELL SARPSBORG BADELAND Kommentarer:
Rapportert den Barnas hotell sarpsborg badeland
Breivik fra Hermansverk
Jeg har lyst studere dokumenter oppover. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Schmetterling beobachten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net