Busstreik Oslo

  1. Mer om
Busstreik Oslo

Content [hide]

Over 4500 nye bussjåfører går ut i streik - advarer NHO mot å bruke koronakortet. NORGE / / For abonnenter Busstreik i Oslo og Viken Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke bussjåfører ble tatt ut i streik 20. etter at NHO transport ikke ble LO, YS og NHO sitter nå i mekling på Hotell Opera i Oslo sentrum Ruter og Vegvesenet ber folk i Oslo og Viken ta hjemmekontor. Tips oss 02060 Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum LO har tatt ut alle medlemmene i alle busselskapene i Oslo som kjører ordinære ruter

Reisegaranti Reisegarantien forplikter oss til å gjøre vårt beste for at du kommer frem i rett tid. Dersom du klager skal vi gjøre vårt ytterste for å lære av våre feil slik at de ikke skjer igjen.

Dette må være klarert på forhånd av det selskapet du skal bruke eller bruker når reisen blir avlyst eller forsinket. For at du skal gjøre ditt krav gjeldene må du sende oss en skriftlig henvendelse senest 1 måned etter hendelsen.

Vy Finn din neste bussreise her

Avisa Oslo Unntaket er rene helse- og spesialtransporter. Bussbransjen er en av bransjene som tas ut i streik hvis det ikke blir enighet i meklingen i årets lønnsoppgjør.

Du vil kanskje like: Trapes areal formel

Reis smart, trygt, komfortabelt og miljøvennlig Smart Å reise med Vy er både smart og enkelt. Hvis det blir streik i forbindelse med tariffoppgjøret, vil alle rutebussjåfører i Oslo og Viken tas ut i streik. Det vil lamme Østfold kollektivtrafikk sitt busstilbud. Streiken kommer på toppen av en eskalerende smittesituasjon i hovedstaden.

Koronapandemien har allerede påvirket reisevanene til arbeidsreisende. Århaug sier at noen har funnet nødløsninger, men at de fleste ikke har noen alternativ og er nødt til å reise. Selv om bussene sto stille.

Fra før streiker 3. De nye streikende er i Vestland, Trøndelag, Rogaland og Finnmark. Også bussjåfører i store deler av Nordland og hele Kristiansand blir blant de streikende.

Last ned også: Handelsbanken branches

BUSSTREIK OSLO Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Oppdatert: Arbeidsgiverne kan enkelt løse konflikten ved å stå ved løftene sine, sier Fellesforbundets leder Jørn Eggum, ifølge en pressemelding fra Fellesforbundet. Lørdag vil det dermed være nesten 8500 bussjåfører i streik over hele landet. Boreal Buss AS avdeling Harstad tar ut to ansatte i streik, sammen med en rekke andre avdelinger i hele landet, ifølge Fellesforbundet. Medlemmer i Yrkestrafikkforbundet YTF tas også ut i streik. Torghatten buss, som kjører bussene i sentrum, er per nå ikke tatt ut i streik. Kommunikasjonsrådgiver Jon Kristian Fadnes i Boreal Norge forteller mandag ettermiddag at de ikke ennå vet hvilke konsekvenser streiken i Harstad vil få flybussen. Ifølge Fellesforbundet har det motsatte skjedd.

Busstreik Oslo
BUSSTREIK OSLO Kommentarer:
Forfatter om Busstreik oslo
Enoksen fra Bergen
jeg elsker lese romaner sannferdig. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Eisyachten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net