Yrineset Overnatting

  1. Mer om
Yrineset Overnatting

Vertskapet på Yrineset ynskjer og gje gjestane ein triveleg oppleving i storslått natur. Yrineset er omringa av høge fjell, fossar, vatn og Jostedalsbreen Yrineset ynskjer å gje gjestane ei trivleg oppleving i storslått natur. Hytter, Overnatting, Hytter og Leilegheiter, Visit Norway, Listings Selv om det var mye regn var det magisk vakkert her inne i Oldedalen. Toppet oppholdet med bryllup på vakre Yrineset Vi tilbyr overnatting i nyrestaurert hus frå 1700- og 1800-talet, har servering for grupper og sel matvarer som er produsert på garden Yrineset- perla ved Oldevatnet, Stryn, Norway. 4 260 liker dette · 115 snakker om dette · 1 675 har vært her. Yrineset -Perla ved oldevatnet

Nerme Folven og kun 16 km til sommarskisenteret,9 km til Jostedalsbreen nasjonalparksenter og 30 km til Stryn sentrum.

Samtidig med at originalen åpner i Munchen gjøres Stryn sentrum om til en gedigen festplass. Det er mengder med ompamusikk, live band, aktiviteter, halvmeterlange spesialproduserte bratwûrsts, schweinshaxe mit sauerkraut, parade i gatene, og skummende drikke.

Yrineset Mangne Yri

Frøken Oktoberfest og Beste Bart blir selvfølgelig kåret. Fleitalet av gjestene ikler seg lederhosen og dirndl. Du kan selvsagt få kjøpt slike drakter i Stryn dagene før. Det er rart med det; når en kler seg litt ut bruker det å løfte festen.

Det er siste helgen i Juni!

Sist høst ble det satt opp sirkustelt for de over 2000 personene som var tilstede samtidig. Folk kommer fra hele landet, blant annet i egne busser fra Stavanger og Trondheim. Oktoberfesten i år arrangeres 20.

Det var så moro at de året etter startet Oktoberfest Stryn.

Vintervegar i Jotunheimen

Alle medlemmene bestemte seg for å spare til bart det første året de arrangerte festen og dette har utviklet seg videre. Hver høst går nå flere hundre mann i Nordfjord rundt og sparar til årets Oktoberfestbart.

Stryn Ping Pong Club er en herreclub, stiftet i 2004, og er åpen for alle herrer over 25 år. De møtest for konkurranser og sosialt samvær på sin tradisjonelle First Friday, første fredag hver måned.

Voss Gondol Gondolbane, restaurant og aktivitetar heile året!

Stryn Ping Pong Club fikk i 2011 Stryn Kommunes Miljøpris for si evne til å skape liv og røre i bygda, samt for innsatsen med å integrere nyinnflyttede inn i ei sosialt miljø. Foto: Gunnhild Sindre, Fjordingen 26 Stryn Treskifestival vart arrangert for fyrste gong i 2009 og har blitt ei kjær og uhøytidelig festival for store og små i Stryn sentrum rundt vinterferietider.

Har du lest dette? Grimstad overnatting

I tillegg til lengderenn for alle har festivalen ulike aktivetetar for dei små med mellom anna hest og slede. For dei vaksne blir det konkurransekveld fredag, lokale varer i teltet laurdag, før det er skisekse, sosakjøt, premieutdeling, underhaldning, dans og konsert i sentrum. Afterski I Etter en god dag i bakken er det alltid stas med noe forfriskende i hyggelig lag.

Puben har åpent fredager og lørdager fra kl 16 - 20 eller så lenge det er folk. Afterski II Sommerstid er det afterski både ute og inne på Folven Camping i Hjelledalen, som oftest med live musikk fredager og lørdager.

Her er det underholdning og mange ferierende skigjester som ikke sover bort sommernatta. Info om hva som skjer finnes på folven. Ideén til å lage ein festival av det heile dukka opp ein flott sommardag i 2009, då fire kompisar pumpa opp båtane og med diverse forfriskingar lot seg flyte med elva dei knappe 5 km fra Sætre ned til Stryn. Det vart ei oppleving dei seint vil gløyme, og dei fann raskt ut at dette var noko vi ønskte å dele med andre, og la alle få oppleve det vakraste av natur Noreg har å by på i frå ein, ja gummibåt!

Stryn Gummibåtfestival handlar om å kose seg og ha det kjekt saman i gode venners lag, samt å oppleve det beste norsk natur har å by på, når ein mellom fjell og fjord siglar på Stryneelva i gummibåt.

Danseband og spa Liker du å bruke dansefoten og samtidig nyte det gode liv og god behandling er dansehelgene hos Hotel Alexandra et godt tips. Gjennom året kommer noen av våre mest kjente danseband på besøk. Denne våren er både Ole Ivars og Arnsteins på plakaten. Oppdatert info på alexandra. Fredager og lørdager er det stedet å hygge seg med gode venner.

I sommer arrangeres det utedans flere lørdager på terrasen utenfor Isehaug. Fjorårets festival ble en enda større folkefest enn tidligere. Motorfestivalen byr på utstillinger innen alt som inneholder motor og hjul: nybil, bruktbil, amcar, mc, atv, storbil, traktor og gatebil. Stryn sentrum syder av liv disse forsommerdagene.

Yri Outdoor Restaurants Stryn Norway

Depending on where you find yourself along the Nordfjord, the demonym "Gloppar" used about the people from Gloppen Municipality might either elevate or demote the object it is applied to. I am from Gloppen and openly and frequently—and usually without being asked—convey my heartfelt sympathy for those unfortunate many who are not.

Hva med tur til Briksdalsbreen, en topptur på et av de nærliggende fjelltoppene eller en båttur på Oldevatnet dagen før eller etter bryllupet? Loen Skylift er en enkel måte å komme seg raskt opp i høyden og få spektakulær utsikt på, som ligger en knapp halvtimes kjøretur fra Yrineset. Meir informasjon her: Galdhøpiggvegen Leirdalsvegen i Leirdalen Opnar: Mars Leirdalsvegen er vegen som fører inn til turisthytta Leirvassbu.

Vegen er ein 15 kilometer lang privat bomveg, og blir ikkje brøytt midtvinters. I midten av mars blir det brøytt veg ca. Dette lettar adkomsten til mange av kremtoppane i dette området. Frå Sletthamn er det ca. Sjå i kart Transport med beltvevogn eller scooter for buande gjestar Leirvassbu på førehandsbestilling. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

Setra er datert så langt tilbake som år 1340. Det vakre området rundt setra brukes i dag som et rekreasjonsområde og til bading i Lovatnet. Utsikten fra Breng Seter er helt fantastisk, spesielt om våren når dalen er grønn og fjellene er dekket av snø.

En kjøretur langs Lovatnet Dette er en video fra kjøreturen langs Lodalen. Videoen er ganske lang, og viser turen begge veier langs den vakre dalen. Vi kjører langs Lovatnet og passerer Breng Seter før vegen slutter ved Kjenndalstova innerst inne i Lodalen. Veien opp er ca 3 km, og det er skiltet oppover med jettegryter og hvor langt breen gikk i gamle dager. Har du utfordringer eller ikke ønsker å gå opp er det mulighet for å ta en Trollbil opp, for en helt ok pris.

Det kostet 120 kr pr vei for voksne og barn halv pris. Det ble dessverre slutt på det i 2004 etter en ulykke.

YRINESET OVERNATTING Relaterte emner

Les meir om denne på vår link i bio! Varmt velkommen med! Yet, secretly, none of us could imagine an existence without the others. Our natural instinct for dividing people into groups runs deep, though. Not even those of us who hail from the shores of the same fjord are content with being "one people".

YRINESET OVERNATTING Kommentarer:
Forfatter om Yrineset overnatting
Arntzen fra Molde
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter voldsomt. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Jujutsu.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net