Kvitfjell Kommune

  1. Mer om
Kvitfjell Kommune

Content [hide]

Nytt spennende tomteområde på Kvitfjell midt i bakken med ski-in / ski-out og flott utsikt Nordresor har Sveriges största utbud av boende i Kvitfjell. Hyr stuga, lägenhet & hotell Helse og omsorg · Kultur og Næring · Oppvekst og utdanning · Plan og teknisk · Kart · Om Ringebu · Informasjon om koronavirus · Viktige telefonnummer Klage på enkeltvedtak, anmodning om utsetting, krav om erstatning eller innløsning rettes Ringebu kommune. 61 28 30 00 · Kvitfjell alpinanlegg - Booking og hytteutleie, hotell, heiskort, book skiskole og skiutleie. Se gode priser og pakketilbud og book din skiferie for hele

Alpinanlegget er knyttet sammen med langrennsløypene og det kjøres løyper fra blant annet den nyutbyggede siden på Varden til Skeikampen og Gålå.

Kvitfjell Alpinanlegg

Oppdal stenger ned i håp om å redde påsken Håpet er at en nedstenging nå vil gjøre det mulig å åpne igjen i påsken.

Treningssenter, kino og skisenter blir stengt i ei uke. Bygda med i underkant av 2000 innbyggere regner med å ta imot 30.

Kommuneoverlege Paul Otto Vindelvev sier flesteparten av de besøkende kommer fra områder i Rogaland med lavt smittetrykk. Likevel er det grunn til å ta smittevern på alvor, sier han. Selv om det er fare før økt smitte med mye reising, mener han påsken i år er annerledes fra i fjor.

Folk er vant med smittevern og de fleste overholder de regelen som gjelder, sier han. Vi ønsker de som kommer en god påske og en hyggelig opplevelse, sier Vindelvev.

Last ned også: Bærum kommune kart

I slutten av uka blir alle ansatte testet enda en gang før de går ut av karantene. Han sier det er grunn til å mistenkte at smitten er tatt med inn på hotellet av en smittet elev.

Hagestuen har ikke informasjon om at elevene har vært andre steder enn på hotellet og i skibakken. Ved Frya starter fylkesvei 27 som går over Venabygdsfjellet og videre til Folldal.

I relasjon: Mediaconnect no

Dette er korteste veien mellom Ringebu og Hjerkinn, og er et godt alternativ til E6 når det er mye trafikk der. Cecilie har vært aktiv i mange år og konkurranseskytter i 8 år og representerer Ringebu Fåvang skytterlag.

Det er mange topplasser å finne på nasjonalt nivå i ungdomsklassen; Vi nevner samlagsmester i miniatyrskyting i klasse eldre junior, 2.

Byfolk trenger å komme på hytta nå

Fastående redskap i statsallmenningene Kort for fastående redskap i statsallmenningene løses hos de samme lokale utsalgsstedene som nevnt over. Et fantastisk turterreng, både sommer og vinter, som strekker seg helt inn i Rondane nasjonalpark.

Området ligger på østsiden av Gudbrandsdalslågen og huser også en betydelig villreinstamme.

KVITFJELL KOMMUNE Relaterte emner

Ringebu kommune ligger på Østlandet, i Innlandet fylke, omtrent midt mellom Oslo og Trondheim. Kommunen har stort areal 1. Som innfallsport til Rondane, har mennesker gjennom generasjoner lært seg å sette pris på de naturkvaliteter disse områdene byr på. Beliggenheten og naturen har gjort Ringebu til en attraktiv hyttekommune som i dag har flere tusen fritidsboliger. Kommunen har to tettsteder: Ringebu Vålebru og Fåvang.

KVITFJELL KOMMUNE Kommentarer:
Forfatter om Kvitfjell kommune
Østrem fra Tønsberg
Se min andre innlegg. Jeg trives Battōjutsu. Jeg nyter lese bøker snarest.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net