Kurt Nilsen Sanger

  1. Mer om
Kurt Nilsen Sanger

Kurt Erik Kleppe Nilsen er en norsk musiker. Han vant den norske versjonen av talentkonkurransen Idol i 2003. Singelen «She's So High» gikk rett opp på førsteplass på VG-listen topp 20. Debutalbumet I inneholdt mye selvskrevet materiale og var Kurt Erik Kleppe Nilsen (født 29. september 1978 i Bergen) er en norsk musiker. Han vant den norske versjonen av talentkonkurransen Idol i Sanger · Adieu · Amazing · Boys Of Summer · Don't Have What It Takes · Du sa · Engler i sneen · Gje Meg Handa Di Venn – feat. Helene Bøksle · Hallelujah Kurt Nilsen er en norsk sanger, gitarist og låtskriver, utdannet rørlegger. Han ble stjerne etter å ha vunnet talentkonkurransen Idol i Denne balladeversjonen av den store hiten til Kiss vil nok overraske mange

Har du lest dette? Nye norske visesangere

I forrige sesong, som gikk av stabelen i 2016, var det Marius Samuelsen 19 som vant konkurransen. Samuelsen som sanket inn flest seerstemmer og snappet dermed seieren fra Nora Benatia 20.

Heller ingen jul uten Kurt Nilsen.

Fikk Kurt til å synge i bryllupet

Nyt disse utrolige versjonene av verdens beste og mest kjente julesanger. Mannen med en stemme som kan gi statuer gåsehud, kan synge det aller mest.

Den andre ble hele Norges superstjerne. Han har kuttet ned fra 30 til 10 sigaretter om dagen, og han har fått oppleve hvordan det er å være edru etter en spillejobb.

Jeg har barn, og jeg har mye å gjøre». Egentlig har jeg aldri tenkt over at det går an å gjøre det sånn, at jeg kan sette meg i bilen og kjøre hjem etter konsert.

Det er litt vanskeligere å sove, men den prisen er verdt å betale. Idol-eventyret startet jo med at han ble stablet inn på audition i bakfylla etter å ha våknet opp i baksetet på en bil i Førde etter en konsert.

Han fikk utdanningen på vegen. Om han har hatt tilbakefall har angsten dunket i han. Etter ei fyllekule etter en konsert i Bergen, dro han alene ned på scenen klokken ni om morgenen før neste konsert. Han varmet opp til konserten skulle starte — 10 timer senere.

Kurt Nilsen med rekordresultat dro inn 12,8 millioner DN

Kurt har vært på farten i over 10 år. Nå er han mer hjemme. Jeg har livet mitt i vest. Det er der jeg hører hjemme.

Han synes det er godt å være borte, for da lengter han hjem. Alle får sceneskrekk, sier Kurt Nilsen. Man må bare gå ut der å levere. Å lytte til musikk har blitt billigere nå som vi kan abonnere på den slags tjenester. Slik har vi mer penger til overs til viktige innkjøp, som ny ytterdør og andre byggevarer til hjemmene våre.

Rikfolk på støttetoppen Klassekampen

Med høy musikk på anlegget er det tross alt fint at det ikke er for lytt i huset. Det kan vel bli litt for mye av det gode om jeg spiller 20 norske låter som ingen har hørt før.

Jeg må jo by litt på en musikalsk karriere som har strekt seg over ti år, sier Nilsen til Vesterålen Online. Er det vanskelig å skille de ulike stedene fra hverandre? Jeg husker at jeg var på Myre og det er vel i nærheten av Stokmarknes? En god aften — Er det forskjell på publikummet fra sted til sted. Hvordan opplever du det nordnorske publikummet?

Kan inneholde kirkelige innslag og også humanistiske innslag.

KURT NILSEN SANGER Relaterte emner

Ble voksen av livet på vegen Jan Morten Frengstad 01. Bakfull og trøtt karet han seg på Idol-audition. Dommerne mente han ikke var noe idol og at han ikke kom til å selge en eneste plate. Kurt Nilsen har ikke telling på antallet plater han har solgt eller hvor mange priser han har vunnet. Likevel har han Spellemannsprisen i monter på peishylla på hytta. Han føler at det er fortjent, men sier han ikke bryr seg om han vinner én eller 100 priser — Det er ikke så viktig for meg, sier Kurt Nilsen.

Kurt Nilsen Sanger
KURT NILSEN SANGER Kommentarer:
Rapportert den Kurt nilsen sanger
Lundberg fra Narvik
jeg liker utforske norske bøker bestandig. Se gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Eis Speedway.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net