Kongsvinger Fotball

  1. Mer om
Kongsvinger Fotball

Kongsvinger IL Toppfotball er en meget attraktiv profileringsarena og møteplass for både små, Vi har alt du trenger til fotball, håndball og fritid Kongsvinger IL Toppfotball er Kongsvinger ILs profesjonelle fotballag for menn. Klubbens hjemmebane er Gjemselund stadion som har en kapasitet på 6 700 tilskuere. Rekorden lyder på 6 794 tilskuere og stammer fra 1983. KIL er en tradisjonsrik klubb Kontaktinfo, aktivitetsinfo og informasjon om Kongsvinger IL Toppfotball KONGSVINGER IL FOTBALL Kongsvinger IL avholder sitt årsmøte på Gjemselund 29.april kl.19.00. Saksdokumenter finner du her Kongsvinger IL Toppfotball er · KIL er en tradisjonsrik klubb med flere år bak seg i toppen av norsk fotball

Idrettsanlegg

Stadion inneholder både konkurranse og treningsbaner med både sitte- og ståtribune. Er du fotballinteressert vil vi sterkt anbefale at du avlegger Gjemselund stadion et besøk under en av deres hjemmekamper.

Kongsvingers Golfklubb - Liermoen Velkommen til en av Nordens beste og vakreste skogsbaner! Deres 18-hulls bane er designet av Sveriges mest populære banearkitekt, Peter Nordwall. Den byr på stillhet, naturopplevelser og golfutfordringer for spillere på alle nivåer.

De første 9 hullene sto ferdig i 2005, mens de siste 9 åpnet sensommeren 2009.

Kongsvinger IL

Banen har fem par 3-hull, åtte par 4-hull og fem par 5-hull. Direktesport: Få fulloversikt over helgas direktesendte cup-kamper Mange kamper - Det er imponerende hva de lokale mediehusene får til.

Vi har tidligere sendt nærmere 80 kamper samtidig, men at vi nå skal produsere, kommentere og sende nesten 50 NM-kamper mer eller mindre samtidig, midt i fellesferien, er mektig. Kampen, som ble vist på NRK1, endte 3-3 etter at Kongsvinger hadde ledet tre ganger. En sen utligning ved Jo Sondre Aas sørget for at lagene måtte dele poengene.

Har du lest dette? Norsk 5 divisjon fotball

Hjemme i ranheimsfjæra derimot ble det seier 4-0 tiltrønderne. Etter det røde kortet Andreas Smedplass fikk borte mot Senja, ble det fort spilletid i nord. Lørdag var han på plass igjen, denne gangen fra start og foran eget publikum for første gang.

Kongsvinger Menn Senior A

Seier smakte godt, og Vedeler skrøt etter kampen av hvordan laget tettet igjen bakover. Dette medfører i praksis at det bør være gode forutsetninger for KIL å melde seg på i kampen om å gå direkte opp. Tom Nordlie, trener.

Spillerne som har forsvunnet ut av porten på Gjemselund før denne sesongen var store profiler på laget.

Résultats Kongsvinger : calendrier et scores des matchs de Kongsvinger IL

Spesielt Güven, Holmen og Krogh Gerson som stor for over 20 mål til sammen vil bli savnet. I tillegg har de også mistet Linnes som kanskje var lagets beste tilrettelegger fra sin back og indreløperposisjon. Allikevel mener vi at KIL har vært særdeles flinke til å hente erstattere, og laget er etter vår mening styrket etter dette overgangsvinduet.

KONGSVINGER FOTBALL Relaterte emner

Andreas Vedeler er mannen som vokter buret om dagen. Nå er det Andreas Vedeler som får muligheten til å vise seg frem. Vedeler spilte i fjor for Eidsvold Turn. Etter det røde kortet Andreas Smedplass fikk borte mot Senja, ble det fort spilletid i nord. Lørdag var han på plass igjen, denne gangen fra start og foran eget publikum for første gang.

Kongsvinger Fotball
KONGSVINGER FOTBALL Kommentarer:
Forfatter om Kongsvinger fotball
Hagen fra Bergen
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av schnelle Autos. jeg elsker rapporterer norske nyheter mykt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net