Blomqvist Vinauksjon

  1. Mer om
Blomqvist Vinauksjon

Vinmonopolets vinauksjoner arrangeres i samarbeid med auksjonshuset Blomqvist. Auksjonene er kun på vegne av privatpersoner, og er ikke en salgskanal for Vinmonopolet og Blomqvist vil fastsette datoer for auksjonene i god tid i forveien. Du vil finne opplysninger om disse datoene på Vinmonopolets og Blomqvist Kunsthandel, Blomqvist Nettauksjon og Vinauksjoner finner du i moderne lokaler på Fornebu. Besøk oss i Rolfsbuktveien 4 e-f på Fornebu Arnt Egil Nordlien hos Vinmonopolet gjør vinene klar til auksjon hos Blomqvist To flasker cognac ble solgt for 125 000 kroner. Nok en gang ble det satt salgsrekorder på Vinmonopolets auksjon

Har du lest dette? Langrennsklær dame

Se auksjonslisten for årets første vinauksjon. Svein Lindin 15:37 - 31.

Tusenlappene haglet på vinauksjon

Oppdatert 09:48 - 1. Vårens store auksjon inneholdt et bredt vinutvalg. Man kunne blant annet by på den australske kultvinen Grange i litt eldre årganger, samt klassikeren Château Mouton Rothschild 1959.

Det var også avsatt en egen avslutningsdag for destillater og to lotter med norsk øl.

I relasjon: Resdiary plus

Men, så har vi det som er gresk for mange. Nivåforståelse For å finne nivået i en flaske, lar man flasken stå oppreist.

Polet med million

Nivået regnes fra nederste del av toppfolien eventuelt korken, hvis denne er synlig lavere enn foliekanten eller der hvor folie mangler til nivået på innholdet i flasken. Vi skiller også mellom to flasketyper: Bordeaux-flaske og andre og alle andre flasketyper. For Bordeaux-flasker måles nivået i flaskene etter nivåene som vist på tegningen under: Nivåforståelse, Bordeaux-flaske HF: Høy fyll. Normalt tappenivå til høyt i halsen.

IN: Nivået når inn i halsen på flasken. Høy pris Vinhandler Moestue sier auksjonen er interessant, og den har vært preget av mange gode kjøp.

Eksklusiv vin på auksjon Smak

Men han legger til at mange av flaskene trolig kunne ha oppnådd høyere priser i utlandet. Også Nordlien hadde samme opplevelse.

Mange av objektene gikk høyt i pris, blant annet to seksflaskers kasser med Château Lafite-Rotschild 1986 som gikk for henholdsvis 44. Å velge blant de mange tusen vinflaskene er en stor jobb. Men vi har fått inn noe kunstnervin og Valpolicella fra 1990-tallet som ikke er lagringsvennlig og helt åpenbart er død vin.

Selvsagt kan vi ikke garantere for at vinen er god, og siden det er en auksjon har man heller ingen returrett. Tar av på nettet Knut Forsberg er sjef ved auksjonshuset Blomquist midt i hovedstaden og forteller om en eventyrlig interesse rundt denne auksjonen.

Vanligvis er det kunst og antikviteter som går under hammeren her, men i kveld er det litervis med edle dråper.

BLOMQVIST VINAUKSJON Relaterte emner

Vi er et resultatselskap. For det hjelper lite hvor mange bits og bytes vi kan slå i bordet med, hvis de ikke innfrir kundens forventning til resultatet. Resultater, resultater, resultater Helt siden vi startet Byte i 2005, med ambisjonen om å være med på å skape fremtidens digitale hverdag, har vi sagt at vi er et design- og teknologiselskap. Det stemmer jo for så vidt — vi er satt sammen av teknologer og designere, og det vi leverer, er i ni av ti tilfeller en nettside, en nettbutikk eller en intranettløsning. Men det er ikke på grunn av verken teknologi eller design at vi har beholdt mange av de samme kundene siden oppstarten, og fortsatt vokser. Det er fordi løsningene våre gir konkrete resultater som innfrir kundenes forventninger, og som varer over tid. Smartere nettbutikker Byte skaper sømløse og behagelige kundeopplevelser på nett med god design, riktig funksjonalitet og langvarige teknologiske løsninger.

BLOMQVIST VINAUKSJON Kommentarer:
Forfatter om Blomqvist vinauksjon
Stenersen fra Kaupanger
Jeg trives utforske norske bøker skjelven. Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Messer werfen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net