Nattinaturen

  1. Mer om
Nattinaturen

Content [hide]

Under #nattinaturen inviteres hele Norge til å ta en natt ute i det fri. Vi håper at du også vil være med lørdag Få ekstra mye ut av Kom-deg-ut-helgen k Posts - See Instagram photos and videos from 'nattinaturen' hashtag Vi tar en #nattinaturen, fordi vi syns naturen og allemannsretten er viktig for Norge.Ta med deg familie, barn, venner, kolleger, foreninger, politikere Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) en av nærmere 500 norske politikere som delta på #nattinaturen 5. Turlykken er kortreist, mener

Eplekake Krem med Brownie Det ble natt, og vi krøp inn i soveposene våre.

Les også: Bama lager

Alle sovnet fort og nøt natten i det fri. Vi våknet morgenen etter, til en lett tåke og fuglesang.

Det koseligste med å våkne i skogen, er å tenne bål og lage frokost på bålet. Og naturligvis bålkaffen.

Selv den fineste baristakaffe slår ikke bålkaffen du lager en morgen i skogen. Ranessetra ligg også veldig fint til for ein eventuell tur på søndagen for dei som ønsker det.

Har du lest dette? Forsikring tesla

Ved den koselige Mosjøen kan du finne en fin plass på alle kanter av sjøen. Vil du ha det enkelt kan du parkere bilen ved koia til Løiten jeger- og fiskerforening i vestenden av sjøen og gå til vannkanten.

Turer og aktiviteter

Vis a vis denne koia, på nordsiden av sjøen, ligger en gapahuk. Den resterende store delen av poteten hules ut så den kan romme et egg. Egget knuses og has oppi potet.

Toppen settes på og holdes på plass med hjelp av tannpirkere av tre. Pakk hele saken inn i aluminiumfolie og legg på bålet.

Det kan bli en fuktig for de unge

Avhengig av varme, men det går fort en halv time før egget er kokt og poteten er klar. Dere kan samler opp påmeldinger fra egen organisasjon og melde ifra samlet, men her er en påmeldingslink.

De som skal være med som deltagere under aktivitetene fra kl 13-16 trenger ikke melde seg på, det er bare å møte opp! Både du som aldri har overnattet ute før, og du som teller din tiende natt under stjernene denne sesongen.

NATTINATUREN Relaterte emner

Her ved Mosjøen i Løten. Det finnes vel ikke noe bedre sted å gjøre det enn i Løten? Friluftslivets uke innledes med nattinaturen lørdag 5. Benytt muligheten til en frisk høsttur ute i naturen. Saken fortsetter etter annonsen I Løten finner du mange idylliske hengekøyeplasser. Mosjømarka er en klassiker. Ved den koselige Mosjøen kan du finne en fin plass på alle kanter av sjøen.

NATTINATUREN Kommentarer:
Rapportert den Nattinaturen
Grønli fra Harstad
Jeg trives lese om Norge fysisk. Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Wünschelrute.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net