Haugesund Bibliotek Åpningstider

  1. Mer om
Haugesund Bibliotek Åpningstider

Toggle High Contrast; Toggle Font size. 52744460 · Haugesund bibliotek Haugesund folkebibliotek, Haugesund, Norway. 3696 likes · 2 talking about this · 877 were here. Haugesund Folkebibliotek befinner seg midt i Haugesund Stengt for dagen, åpner kl 08:00 i morgen · Mandag (I DAG): 08:00-15:00 · Tirsdag: 08:00-15:00 · Onsdag: 08:00-15:00 · Torsdag: 08:00-19:00 · Fredag På Haugesund Folkebibliotek ligger det nyeste tilskuddet til den lokale kafeen hos Carlos kaffebar. Her kan man nyte en deilig kopp kaffe laget av dyktige Kirkegata 151 5527 Haugesund Åpningstider Mandag - Lørdag: 10:00 - 15:00. Telefon / epost 466 60 319

Møt albumaktuelle Gaute Sortland fra Bergen Mandolinband i nyeste episode av av podkasten «Musikkraddel». I episoden snakker han både om den nye platen «Koss havna me her?

Han nevner og sitt nyeste bokprosjekt. Bergen mandolinband, utgivelser: Koss havna her? Men de som følger med i det lokale kulturlivet kjenner henne som festivalsjef for Vikedal Roots Music Festival. Kristin Hafstad Stokka er gjest i nyeste episoden av podcasten «Musikkraddel» I episoden snakker hun om tre album som har betydd mye for henne og hvordan det er å være festivalsjef i det litt spesielle året vi er inne i.

Haugesund folkebibliotek

Denne episoden har bibliotekar Mari snakket med debutant Kjersti Halvorsen om hennes bok "Ida tar ansvar" og det å debutere som forfatter. I tillegg har vi fått Kjersti til å finne frem noen tekster hun skrev som barn! Bli med på en hyggelig samtale. Om boken: Ida tar ansvar er bekmørk og morsom på samme tid.

Den handler om internett-stalking og ensomhet, om å sykle fra katastrofetankene sine, om dronningepler, vannmeloner og hamstere. Men først og fremst handler den om å finne sin oppgave i det aller største gruppearbeidet — livet. Ida flytter hjemmefra for å studere psykologi på Blindern. Parkeringsplasser for forflytningshemmede Det er avsatt flere plasser for forflytningshemmede i Haugesund sentrum: utenfor Festiviteten, Biblioteket Sør, 7.

Det er også mulig å parkere i Skåregata på den nye 2.

Spesialsamlinger som utgangspunkt for digital formidling

Protection of privacy. The data are used for the purpose of consultation by the users of the Present Site and of communication to third parties within the context of an information service.

The directory data and the information of a public nature about businesses name, address, telephone number, email address, fax, financial data etc. Classification of businesses by sector is also offered.

Har du lest dette? Finn bolig haugesund

The directory and information services constitute essential tools for accessing the telephone services and they entail the obligation of universal service.

Haugesund folkebibliotek Foto: Audhild Tjugen Privatarkiv I 2018 stengte Haugesund folkebibliotek midlertidig for restaurering. Et redusert behov for bemanning i midlertidige lokaler åpnet for at jeg kunne fokusere på prosjektet som etter hvert fikk navnet Rederiarkivene — Haugesund.

Byarkivet i kommunen hadde gjennom mange år tatt imot eller deponert for flere store privatarkiv etter rederier fra Haugesund.

Noen var ordnet, andre var bare stuet inn på loftet av rådhuset. Samtidig hadde kommunen skrevet under en ny avtale om å overta det største arkivet til nå fra en av byens største redere. Til sammen utgjør disse arkivene landets største samling av rederiarkiv.

De utgjør også en viktig del av Haugesunds historie. Privatarkiv er ikke lovregulert på samme måte som offentlige arkiv.

FRI meråpent bibliotek

Å prioritere arbeid med privatarkiv er derfor vanskelig for offentlige institusjoner med ofte pressede økonomiske rammer. Alt dine brukere trenger for å benytte seg av meråpent bibliotek er et gyldig lånekort og en PIN-kode. Fullt skalerbart FRI meråpent er fullt skalerbart, og biblioteket kan starte med en grunnpakke som kan bygges ut etter behov med ett eller flere av våre produkter.

På tegnebrettet tok arkitekt Myraker utgangspunkt i at Arendal er en gammel sjøfartsby og "skipet" er derfor arkitektens estetiske idé, hvilket gjenspeiles i den meget spesielle takkonstruksjonen.

Utleie av elektriske transportsykler Haugesund Biking Haugesund Norway

Åpningstider: Medio august- medio mai: Mandag-torsdag: 10. Utstillingen varer i hele sommer, og er satt opp i forbindelse med et av Gjestebudene i Sandnes: Ungdommen, tidsbruddet og ungdom som speidere inn i framtiden. Dette kurset er et sted hvor du kan finne svar på vanskelige spørsmål om døden, om Gud og hvem er nå egentlig denne Jesus? Ønsker du mer informasjon om kurset? Vil du melde deg som deltaker?

HAUGESUND BIBLIOTEK ÅPNINGSTIDER Relaterte emner

Opptaket er redigert for å beskytte publikums personvern og bidra til en bedre lytteropplevelse. Christina Pletten, tidligere USA-korrespondent for Aftenposten, har fulgt USA tett de siste fire årene og vil komme nærmere inn på hvordan USA ser ut i dag og prøve å forklare oss Black Lives Matter-demonstrasjonene i gatene og ikke minst hvem som er hennes favoritt til å vinne presidentvalget som bare er noen uker unna. Jan Arild Snoen er journalist i det konservative tidsskriftet Minerva, og fokuserer spesielt på amerikansk politikk og mediekritikk, særlig av hvordan amerikansk politikk dekkes i norske medier. Snoen kommer til Haugesund med den rykende ferske boken «Trump-sjokket» og vil gi oss en innføring i Trumps kjernevelgere, de som stemte på ham allerede i nominasjonen, og de velgerne som ikke vanligvis stemmer republikansk i presidentvalg. Til slutt vil Alexander Urrang Hauge lede en samtale med Pletten og Snoen rundt hvem de tror vinner presidentvalget, hvilke perspektiver kan vi se for veien videre etter valget og hvordan det egentlig står til med USA i dag. Produsent: Audhild Tjugen.

HAUGESUND BIBLIOTEK ÅPNINGSTIDER Kommentarer:
Forfatter på Haugesund bibliotek åpningstider
Stensrud fra Rørvik
Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Kalarippayattu. jeg er glad i lese bøker ikke.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net