Tv Visjon Norge Direkte

  1. Mer om
Tv Visjon Norge Direkte

Randi Filtvedt Johansen med ukens andakt: Frihet fra okkupasjon. Mamma fortalte meg at under krigen måtte de dekke til rutene, så ikke tyskerne som Studio Direkte er TV Visjon Norges flaggskip. Programmet sendes hver dag fra kl. 20.00 og har mange interessante gjester fra hele verden, innslag og musikk august er Svein Johnsen tilbake som programleder for Studio Direkte. Det er et etterlengtet «comeback». Folkekjære Johnsen har slitt med sykdom helt siden Tv-oversikt for Visjon Norge i dag. Studio Direkte sendes direkte hver kveld Studio Direkte 01.08.2021. 2166 - Visjon Norges Camp Meeting

Tv Visjon Norge møter motstand

Har kuttet ut støtten Han betegner seg selv som kristen, men tar sterk avstand fra den karismatiske kristendommen som forkynnes på TV Visjon Norge. Budskapene er ofte fordømmende, og det dreier seg om penger, penger, penger.

Har du lest dette? Ist direkte barnehage

Han reagerer sterkt på at moren fikk tilsendt den omstridte boken «22. I boken, som er blitt anbefalt av Hanvold, skriver forfatter Jeremy Hoff blant annet at Utøya-massakren var Guds dom over Norge.

Fakta om Visjon Norge Visjon Norge ble grunnlagt i 2003 og var den første kristne tv-kanalen som sender 24 timer i døgnet i Skandinavia. Kanalen har 60 ansatte som jobber med TV-produksjon og radiosendinger.

Du vil kanskje like: Norsk 5 divisjon fotball

Laster Twitter-innhold Tror ikke på pengegaver mot sykdom På spørsmål fra lokalavisa om hva hun tenker om å be om penger i bytte mot koronabeskyttelse fra Gud, sier Gellein Laurendz dette: Jeg tenker at det er bare Jesus Kristus som kan beskytte oss mot alt vondt, enten koronavirus eller annet vondt her i verden.

Hun svarer videre: Min oppfatning er at man ikke overhode kan betale seg verken fri eller slippe unna noe leit her på jorden med penger.

Han tilbyr frelse, helbredelse og suksess. TV Visjon Norge hadde i 2009 sendt flere programmer med Howard-Browne og andre predikanter innen samme retning. Kristne fra ulike konservative, bibeltro evangeliske sammenhenger har utarbeidet dokumentasjon og advart mot bibelstridig vranglære fra Howard-Browne og andre sentrale predikanter innen trosbevegelsen.

Stanser sendinger på TV Visjon Norge

Visjon Norges svar på tiltale var datafeil og at fakturaen egentlig skulle være på 2 000 kr. Tjeransen forteller at TV Visjon Norge hele tiden har vist en raus holdning overfor Adventistkirken til tross for betydelige teologiske forskjeller.

Men den gjentatte negative oppmerksomheten rundt kanalen har ført til at vi velger å avslutte samarbeidet, sier Tjeransen. I Justitia Free Speech Index finner vi en oversikt over folks støtte til ulike typer ytringsmuligheter når det gjelder blant annet kritikk av myndighetene eller myndighetenes politikk, kritikk av religioner, uttalelser som kan skade den økonomiske stabiliteten, støtte til homofile parforhold eller kritikk av minoriteter.

Lytt til TV Visjon Norge (audio) Podcast

Så sammenligner de denne med V-Dems Democracy Report som rangerer land i verden etter den faktiske tilstanden. Hva kan vi så lese ut av denne sammenligningen, som er illustrert i grafen over, der ønsket om ytringsfrihet er på x-aksen, mens den faktiske ytringsfriheten er på y-aksen?

Gaven ville gi beskyttelse mot koronaviruset, hevdet predikanten. Videre hevdet han Gud hadde sagt til ham: «Hvis du gir til mitt rike skal jeg ta gnageren, koronaviruset, som er imot dine barn».

Støtter Visjon Norge Sammen med støtte til Tv Visjon Norge

Les også: Advokatenes råd: Ikke få ME! Innsamlingsaksjon I programmet ble det opplyst om at TV Visjon Norge går mot slutten av sin innsamlingsaksjon for februar.

Kanalen samler inn penger til tre nye produksjonsbusser, som brukes til direktesendinger fra kristne møter og konferanser, ifølge kanalen. I en lengre Twitter-tråd går pastoren hardt ut mot Visjon Norge.

Samle inn penger til Visjon Norge, åpner Andreassen. Folkekjære Johnsen har slitt med sykdom helt siden oktober i fjor, men som han sier: Nå har jeg tatt hverdagen tilbake!

TV VISJON NORGE DIREKTE Relaterte emner

En million besøkende til nettsidene i fjor: —Undervisning-serier tiltrekker mange I fjor var det en million besøkende på Visjon Norges nettsider. Mange kommer hovedsakelig for å få tilgang til kanalens strømmetjeneste, Tvvision. Enkelte serier er mest attraktive. Og årsaken er det forestående Oslo Symposium og det kommende stortingsvalget. For begge deler hører ganske mye sammen, spesielt i år.

TV VISJON NORGE DIREKTE Kommentarer:
Rapportert den Tv visjon norge direkte
Moberg fra Harstad
jeg liker lese tegneserier faktisk. Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Blackball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net