Flytoget Min Side

  1. Mer om
Flytoget Min Side

Velkommen til «Min side» hos Flytoget. Logg deg på eller register deg her, så får du oversikt over dine reiser både billettløst og på app Hvis du har fått en ny versjon av kortet ditt siden sist, registrert både i app og på minside.flytoget.no for at vi skal få sendt deg alle kvitteringer Latest check, 4 months ago Download Flytoget and enjoy it on your iPhone, iPad and iPod touch. Dato er korrekt på Web-siden/Flytogets systemer/Min side Nå er minside på flytoget.no live! Vi gratulerer flytoget og takker leveranseteamet for fantastisk innsats

Drammens Tidende

Artikkelen er over 2 år gammel Nå har selskapet intensivert billettkontrollen. Det skriver flysmart24.

I hele fjor ble 336 personer avslørt for å ha jukset seg til en billig billett. Så er det ny teknologi til annonsering og skjermvisning, svarer han.

Stor investering Åtte nye tog av denne typen er nærmest klare til bruk og vil settes i drift i løpet av de neste ukene gjennom sommeren. Flytoget har investert nær 1,2 milliarder i de nye togene.

Last ned også: Dekk kryssord

Kontrakten med produsenten CAF i Spania ble inngått i 2015. Min rolle er å finne alternative løsninger til flyplassen, eller sørge for at de reisende får hjelp videre til å booke om flybilletten.

fortjener å ha en god sjef»

I tillegg til stillingen som flytogvert, har jeg også rollen som veileder og teknisk instruktør. Det vil si opplæring av nyansatte på tog og å oppdatere kollegaer på kunnskap om det tekniske på toget, som å lukke og åpne dører manuelt, betjening av rullestolrampe, plassering av sikringer og nødutstyr, samt gjennomgang av nødprosedyrer.

Hva kreves for å kunne jobbe med dette yrket?

Viktige egenskaper er å være årvåken, robust, kunne ta ledelsen, være serviceinnstilt, se kundens behov, like å kommunisere og å hjelpe mennesker. En flytogvert må ha fylt 20 år, kunne snakke norsk og engelsk flytende og ha generell studiekompetanse.

Vil ikke selge Flytoget

Og i tillegg gjerne utdannelse eller erfaring innen reiseliv eller servicebransjen. God helse er viktig fordi man står og går mye i løpet av dagen. Det er strenge krav til blant annet hørsel og syn.

Før du får tilbud om stillingen som flytogvert må du gjennom en helsegodkjenning og arbeidspsykologisk test. Fjern alle Nødvendige Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden.

Snart ser du Handel og Kontor på Flytoget!

Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene. I tillegg vil selskapet frakte passasjerer mellom stasjonene underveis til flyplassene rundt hovedstaden. Med det fokuset som er i på jernbane og høyhastighetstog i departementet, håper og tror jeg at vi vil bli spurt om å levere inn et anbud, sier Flytoget-direktøren.

FLYTOGET MIN SIDE Relaterte emner

Støtt oss Flytoget: Et samarbeid som gir tilbake Flytoget lever av å frakte reisende. Likevel — eller kanskje derfor — finner de ansatte det ekstra meningsfullt å hjelpe dem som ikke har noe sted å gå. Flytoget har samarbeidet med Kirkens Bymisjon i flere år, både økonomisk og gjennom frivillig innsats fra de ansatte. Siden Kirkens Bymisjon har mange tiltak i umiddelbar nærhet av Flytogets jernbanestasjoner, gir samarbeidet rikelige muligheter, ikke bare for å gi rene penger, men også å la de ansatte engasjere seg. Verdi av samarbeidet for Flytoget Bedre nærmiljø på og rundt stasjonene Økt forståelse og medmenneskelighet Intern stolthet og engasjement Gir engasjerte medarbeidere Denne kombinasjonen gir selskapet en viktig merverdi, mener Ida Marie Fottland, som er kommunikasjonssjef i Flytoget. Ved å bidra med økonomiske midler og engasjere våre medarbeidere, oppnår vi en «vinn-vinn-situasjon», sier hun og utdyper: Vi bidrar både som bedrift og som enkeltpersoner, og observerer at innsatsen bærer frukter. Da opplever igjen våre kunder; engasjerte servicemedarbeidere og et positivt stasjonsmiljø.

Flytoget Min Side
FLYTOGET MIN SIDE Kommentarer:
Forfatter på Flytoget min side
Christoffersen fra Narvik
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til internationale Regeln Fußball. Jeg nyter lese bøker modig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net