Hus Til Salgs Gjerdrum

  1. Mer om
Hus Til Salgs Gjerdrum

Du finner 91 bolig til salgs i Gjerdrum på FINN Eiendom. Søk blant alle hus og leiligheter i hele Norge Vi har 97 resultater for Eiendom til salgs i Gjerdrum til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer Vi har 33 resultater for Eneboliger til salgs i Gjerdrum til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr Vi har 1 eiendom til salgs oppført som: gjerdrum, fra 5.250.000 NOK. Finn: gjerdrum eiendom til salgs til de beste prisene Ser du etter bolig i Gjerdrum? Her finner du leiligheter, rekkehus, eneboliger, tomter med mer. Se våre boliger til salgs i Gjerdrum her

Den passer ypperlig for en familie som ønsker det «lille ekstra» og som trenger god plass. Vi har hatt god respons og har fått direkte henvendelser fra boligsøkere, lokalmiljøet og utlandet, sier eiendomsmekler Elisabeth Hekne i Krogsveen.

Finn boliger til salgs

Gjerdrum er kåret til den beste kommunen å bo i tre ganger, ligger nær Gardermoen og Romeriksåsen, i tillegg til at kommunen er under stor utvikling. Se landskapet åpne seg — kjenne roen komme. Ask er virkelig et godt sted å komme hjem til. Men det verste er at parketten har sklidd fra hverandre og flyttet seg fra dørterskelen, med store glipper, sier Hage, som bor i en seksmannsbolig.

Den røde sirkelen viser hvor Viervangen ligger i forhold til skredområdet.

Har du lest dette? Jenny huse

Hun har startet en underskriftskampanje der de krever at beboerne som ikke ønsker å flytte tilbake får erstattet boligen sin. Vi har stolt på NVE en gang før — hvorfor skal vi stole på dem igjen?

Dette er Øvre Romerikes dyreste bolig

Facebook-siden Gjerdrumsportalen viser at Berntsen og Hage ikke er alene om å føle på en usikkerhet knyttet til det å flytte tilbake.

Men nå skal vi plutselig få bo der», skriver én. I tillegg får boenhetene hyggelige uteplasser og fine solforhold. Størrelsen på boligene varierer fra 84-163 kvm BRA, med priser fra kr 2 990 000.

Nye boliger til salgs i Ramstadåsen i Nannestad

Rekkehusene, type 163, får det største boarealet og går over tre plan. Disse tjenestene bruker informasjonskapsler for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet.

Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkt sidene er mest besøkt osv. Informasjonen som genereres fra informasjonskapselen, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves ihht.

Nordbohus. Bygd for å vare.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon som Google har. Facebook Det lastes ned flere informasjonskapsler fra Facebook. Tredjepartsspørringer Dette er spørringer som er lagret av en bruker til en ekstern tjenesteleverandør. Google foretar tredjepartsspørringer.

Nærmeste bykjerne er Jessheim.

Personvernerklæring

Der finner du alt du trenger, fra kjøpesenter med 145 butikker, rådhus og restauranter, til togstasjon, idrettshall, skøytebane, stadion, videregående skole, kino og kulturhus. Det er også kort vei fra Lyngåsen til Nannestad, hvor det er blant annet idrettshall og videregående skole.

Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller ved Lillestrøm, omtrent 20 minutters kjøring unna. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

HUS TIL SALGS GJERDRUM Relaterte emner

Denne herskapelige villaen i Gjerdrum troner for tiden på toppen av prislista på Øvre Romerike. Foto: Krogsveen Glen Widing Publisert: 25 april, 2014 00:00 Oppdatert: 18 november, 2020 16:37 Artikkelen er mer enn ett år gammel. Akkurat nå troner Gjerdrum på toppen av boligprislista. For 8,95 millioner kroner kan du få kjøpt en herskapelig villa i skogkanten på Bekkeberget i Gjerdrum. Da snakker vi om et hus på 390 kvadratmeter på en 1,7 mål stor tomt, med fem soverom, tre stuer og to bad. Ute er det dobbeltgarasje, stort svømmebasseng og sol hele dagen. Artikkelen fortsetter under annonsen — Ni millioner kroner er selvsagt mye i Gjerdrum men dette er en veldig spesiell og påkostet eiendom.

Hus Til Salgs Gjerdrum
HUS TIL SALGS GJERDRUM Kommentarer:
Forfatter om Hus til salgs gjerdrum
Bendiksen fra Tromsø
jeg liker rapporterer norske nyheter irritert. Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Laser.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net