Hus Til Salgs Kristiansund

  1. Mer om
Hus Til Salgs Kristiansund

Content [hide]

Du finner 198 bolig til salgs i Kristiansund på FINN Eiendom. Søk blant alle hus og leiligheter i hele Norge Du finner 67 nye boliger til salgs i Kristiansund på FINN Eiendom. Søk blant alle hus og leiligheter i hele Norge Vi har 222 resultater for Eiendom til salgs i Kristiansund til de beste prisene. Stangdraget - en bolig igjen som er ferdigstilt utvendig - leveres klar Vi har 131 resultater for Leilighet til salgs i Kristiansund til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr Finn: eiendom til salgs til de beste prisene. Vi har 1 eiendom til salgs oppført som: kristiansund, fra 3.990.000 NOK

Prislappen den gangen var på 4,8 millioner kroner.

Aage Løvik og Elisabeth Neergård Løvik brøt timillionersgrensa da de kjøpte huset for 10 millioner i 2008. Solskjær-familien har arbeidet med rivingstillatelsen siden 13.

KRISTIANSUND Kjedet enebolig m/garasje og attraktiv beliggenhet! 1 igjen!

Da deltok Silje Lyngvær i en forhåndskonferanse med Plan- og bygningsenheten. Tidens Krav har vært i kontakt med Lyngvær.

Som beboer på Skorpa har du tilgang til alt dette rett utenfor stuedøra. Vi har ønsket å utvikle et boligområde med funksjonelle, varme og gode boliger med nærhet til naturen, havet og byen. Ta kontakt, så forteller vi mer! Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter på Nordmøre og i Romsdal. Les mer her Ledige hyttetomter på idylliske Lysøya!

Hus til salgs i Kristiansund

Aure kommune er største hyttekommune i Møre og Romsdal og er et lite Norge i miniatyr. Kommunen har et stort utbud av turmuligheter både vinter og sommer og er bla. Gode muligheter for skiturer i Aurdalen hvor snøen ligger langt utover våren.

Kjøretid fra Trondheim ca. Mulighet for hurtigbåtforbindelse til Trondheim og Kristiansund fra Kjørsvikbugen, som ligger 25 min kjøretur unna.

Les mer og se flere videoer og bilder fra området på lesund. Kundemulighetene øker betydelig ved en slik samlokalisering og dette blir en kraftpakke til kundene, sier Jonny Engdahl og Ole Anders Lund unisont. Kontaktpersoner: Jonny Engdahl, Adm.

HUS TIL SALGS KRISTIANSUND Relaterte emner

Her finner du landets laveste boligpriser Detaljer NTB 07 april 2021 13:00 Boligprisene er rekordhøye, men flere steder i landet koster gjennomsnittsboligen fremdeles under to millioner. Familien Bjørnstad kjøpte småbruk til 550. Vi kommer til å sitte igjen med ganske mye mindre lån den dagen vi selger huset vi bor i nå, sier Pernille Lier Bjørnstad 32. Hun bor sammen med ektemannen Ivar Busterud Bjørnstad 35 og barna Per 3, Kåre 6 og Lina 8 i en enebolig i Elverum, men har sikret seg et småbruk i Heradsbygd sør for Elverum. Uten strøm og vann Prisen på småbruket endte på bare 550.

Hus Til Salgs Kristiansund
HUS TIL SALGS KRISTIANSUND Kommentarer:
Redaktør på Hus til salgs kristiansund
Nordheim fra Lillehammer
Les gjerne min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Aikido. Jeg trives utforske norske bøker sannsynlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net