Trekking Av Lodd

  1. Mer om
Trekking Av Lodd

Et trekkeprogram som trekker tilfeldige tall. Egner seg godt til basarer o.l Gjør loddtrekningen med Basaren! Basaren skal kunne brukes av alle, uavhengig av teknisk kompetanse Trekk alle typer loddbøker med eller uten farge. Alle numrene legges etterhverandre før trekning! - Appen finner så hvilken bok og hvilket nummer som har Vi har nå foretatt trekking av loddboka. Tusen takk for alle gevinster og til alle dere som tok lodd:) Liste over hvem som vant ligger vedlagt av II lodd) det å trekke lodd om noe. formannsvalget måtte avgjøres ved I dette vinduet skal du finne tabell f3 for oppslagsordet

bilde (2 lysloypelaget

Gevinster og treknings info med mer. Vi ser denne type loddsalg når et mye større segment en tradisjonelt loddsalg med loddbok og lignende.

Rekkevidden er uendelig siden dette loddsalget er så stort som det dere får sprett linken. Det blafrer farger og loddnummer — og så stopper programmet på vinnerloddet. Blafringen er bare for å gjøre det litt spennende — selve trekningen gjøres på brøkdelen av et sekund: Lykke til!

For større lotterier Hvis du har mange loddbøker og gevinster, bør du ta en kikk på proff-versjonen av dette programmet. Tusen takk til alle som har laga gevinstar, gitt gevinstar, selt lodd, kjøpt lodd, laga mat, laga til og til alle som møtte opp!

Trekking premier» Landslotteriet

Her er dei som vann gevinstane som vart lodda ut til basaren. Denne leverer da til navn nr 2 neste søndag eller mandag, og så til nr 3 uka deretter.

Sistemann skal da være ferdig omtrent til påske, og alle bøkene leveres til dugnadsansvarlig senest onsdag 11. Trekningen foregår på basaren, med publikum tilstede.

Regler Bilrebusløp

Vi må derfor ha et likt system fra start til slutt, enten det er solgt hele boken eller halve.. Halv-brukte loddbøker med bokstav Gjenbruk av f.

Har du solgt 27 lodd i den gule H-boka bok så kan du nå selge de resterende loddene på vanlig måte og trekke med appen!

TREKKING AV LODD Relaterte emner

Trekningsprogram for en eller flere loddbøker med eller uten bokstav! Ligger inne med standard 1-100, men kan enkelt endres på alle eller på hver enkelt bok. Har du 7 loddbøker som skal trekkes legger du inn bøkene med å velge farge og skrive bokstav. Etterpå legger du inn antall solgte lodd i hver bok slik at du trekker kun blant de solgte loddene! Vanlige basar-loddbøker uten bokstav: Har nå laget egen bolk for å trekke vanlige loddbøker som har likt antall nummer; f. Da kan du merke de fysiske loddbøkene med f. B1, B2 osv og så legge disse inn i appen.

TREKKING AV LODD Kommentarer:
Forfatter på Trekking av lodd
Stenersen fra Harstad
jeg liker rapporterer norske nyheter sterkt. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Heimkino.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net