Kattedør Chip

  1. Mer om
Kattedør Chip

Content [hide]

Sureflap Kattedør til Microchip, hvit. Sureflap kattedør har vunnet en rekke internasjonale priser for sin geniale teknologi, enkelhet i bruk og design Dette er en smart luke som fungerer sammen med kattens eksisterende RFID chip, eller en chip som er inkludert i pakken En katteluke med chip programmeres enkelt ved å legge inn kattenes chipnummer i systemet. Avhengig av hvilken variant du velger, kan du programmere opptil Med mikrochipavleser, Antall brukere 32stk, Dørtykkelse (maks) 6cm Flere detaljer Sureflap katteluke leser kattens mikroship, slik at kun katten din slipper inn i huset ditt. Kompatibel med alle internasjonale mikrochip-formater

Obs: i noen inngangsdører er det metallplater, sjekk dette med leverandøren av inngangsdøren. Disse metall platene kan forstyrre signalenene fra katteluken til chippen.

Chipmerking Bergen Bergen Katteklinikk

Om din katt forsvinner, og noen finner den og bringer den inn for skanning, øker ID-chipen sjansen for å gjenforene deg og katten din. ID-merking øker også sikkerheten til katten.

Mange katter blir drept eller skadet i trafikken. Om den er merket vil den få raskere veterinærhjelp om den er skadet, nettopp fordi en eier kan kontaktes.

Sureflap kattedør til mikrochip med frakt

I verste fall blir en umerket katt avlivet om man ikke finner en eier. Kattedøren har også et praktisk 4-veis låsesystem som lar deg kontrollere tilgangen til katten din.

Det viste seg at det vanskeligste for oss var å treffe de små hullene for å få festet frontdekselet med selve døren. Ettersom vi er helt grønne på å betjene stikksager og skjære hull i egen ytterdør, synes vi det var i overkant spennende, men vi fikk det da til etter hvert. Disse dataene lar oss telle besøk og trafikk-kilder, analysere hvilke sider som er mest og minst populære og se hvordan du bruker nettstedet.

Matskåler som kun åpner seg for riktig katt, er praktisk dersom man har flere katter i samme hus hvor den ene spiser opp maten til den andre katten, eller i situasjoner de den ene katten kun kan få èn type spesialfôr.

Se video og les mer om måtskålen her.

KATTEDØR CHIP Relaterte emner

Nødvendige Vi bruker de nødvendige Informasjonskapslene for at nettstedet skal fungere. Nødvendige Informasjonskapsler muliggjør grunnleggende funksjoner som pålogging, sikkerhet, nettverksadministrasjon og tilgjengelighet. Du kan slå av disse ved å endre nettleserinnstillingene, men dette kan påvirke hvordan nettstedet fungerer. Brukeropplevelse Disse Informasjonskapslene gir oss muligheten til å tilby en utvidet funksjonalitet på nettstedet vårt. Statistikk og analyse Vi samler inn data fra besøket ditt ved hjelp av Informasjonskapsler for å forstå hvordan du bruker nettstedet vårt. Disse dataene lar oss telle besøk og trafikk-kilder, analysere hvilke sider som er mest og minst populære og se hvordan du bruker nettstedet. Markedsføring Med målrettede Informasjonskapsler kan vi og våre markedsføringspartnere vise reklame som er relevant for deg og baseres på hvordan du har brukt vår nettsted.

Kattedør Chip
KATTEDØR CHIP Kommentarer:
Redaktør på Kattedør chip
Ramstad fra Arendal
Jeg nyter studere dokumenter etter hvert. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Rasenpfeile.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net