John Carew Formue

  1. Mer om
John Carew Formue

John Carew står oppført med en formue på 31,7 millioner kroner i skattelistene for 2019. Han står med 0 i inntekt og betalte bare Skattelistene for 2017 viser at den tidligere fotballprofilen John Carew hadde en inntekt på null det skatteåret KJENDISER: John Carew, Maria Stavang, Magnus Devold, Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby har alle vært i rampelyset i år Mens John Carew har lagt seg opp en stor formue, via agent Per A. Flod, satt John Arne Riise på et tidspunkt med en gjeld på 34 millioner kroner i Norge Etter at han la opp fotballkarrieren har Carew investert formuen i blant annet eiendommer. I 2019 var han oppført med en formue på 32 millioner

Der skiller det faktisk hele 31 millioner kroner i formue.

Etterforskes for grov skatteunndragelse

Stor forskjell Influenser Pernille Emilie Juvodden 24 og den tidligere fotballspilleren venter i disse dager barn, etter at de i oktober delte den hyggelige nyheten om at de skal bli foreldre sammen. Økokrim mener det foreligger skjellig grunn til å mistenke Carew for grov skatteunndragelse". Økokrim går ikke i detaljer om hva saken gjelder, men ifølge Dagens Næringsliv som først omtalte saken, så gjelder det strid om betaling av skatt til ulike land.

De betaler ham en prosentandel av det. Det er sånn det fugerer i det private markedet, sier Winsnes, som trolig er sikret god lønn når han legger fotballskoene på hylla.

På bakgrunn av dette kan de som søker i skattelistene finne ut omtrent hva du har i årsinntekt, men ikke nøyaktig. Andre fradrag som kan være aktuelle og som også påvirker nettoinntekten din er blant annet reiseutgifter, fagforeningskontingent og eventuelle fradragsberettigede gaver til ideelle organisasjoner, sier Hegdahl.

I samme skatteoppgjør vil det fremgå at du skal betale rundt 150.

Skattestrid for Carew nå må han møte i retten

Differansen skyldes at du også har renteutgifter som ikke fremkommer av skatteoppgjøret. Så lenge fradragene ikke fremkommer i skattelisten, vil det derfor være så å si umulig å finne eksakt svar på hva du har i faktisk inntekt, sier Hegdahl. Bolig til 10 mill, men null i formue Som om ikke denne usikkerhetsfaktoren var nok, vil skatten også påvirkes av hvorvidt du må betale formuesskatt. Grensen for dette er når den netto formuen overstiger fribeløpet på 1,5 millioner kroner for enslige og tre millioner kroner for ektefeller.

John Carew blir etterforska for grovt skattesvik

Per-Ole Hegdahl, advokat og rådgiver i Skattebetalerforeningen. Dette er fordi formuesverdien av boligen du bor i kun settes til 25 prosent av boligverdien. I dette tilfellet ville boligen formuesverdsettes til 2,5 millioner kroner når nettoformuen skal fastsettes.

Plutselig syv mill i formue Hvis naboen har ti millioner kroner i banken og leier istedenfor å kjøpe bolig, og han har en gjeld på tre millioner kroner, blir formue-tallet noe ganske annet i skattelistene. Da vil hans formue i skatteoppgjøret bli syv millioner kroner, på bakgrunn av regnestykket formue minus gjeld.

Dog må eiere av bolig normalt betale eiendomsskatt. Sjekk deg selv Noen personer fremstår i skattelistene som nullskatteytere, eller har lave inntekter og betaler nesten ikke noe i skatt.

Flod seier at John Carew reknar med at saka blir oppklart, og at han meiner det ikkje har skjedd noko gale. Flod seier Økokrim har teke opp problematikken i fleire år, tidlegast i 2008 eller 2009. Han legg til: Så meiner dei då, at eit år har John teke litt feil då, og vore her nokre dagar for mykje.

Så er ikkje John samd i det, men der har ein hatt ei usemje, seier Flod. Skatteetaten har søkt retten om å ta arrest i Carews eiendeler i Norge, men partene inngikk forlik før den kom opp for domstolen. Ifølge DN anmeldte skattemyndighetene anmeldte Carew samtidig som skattetvisten pågår.

Inntekt og formue:

Carews mangeårige agent og forretningspartner Per A. Flod sier til DN at han er overrasket over etterforskningen. John Carew har oppgitt alt han har tjent og har av formue, og har betalt skatten sin i Storbritannia, sier han.

Da Karadas ble solgt fra Rosenborg til Benfica i fjor, dryppet det penger på Brann.

JOHN CAREW FORMUE Relaterte emner

Publisert: Oppdatert 2. Han mistenkes også for å ha gitt uriktige opplysninger om sin inntekt og formue i Norge. Alle som er bosatt i Norge skal opplyse om all sin inntekt og formue i skattemeldingen og betale skatt av dette, sier påtaleansvarlig i saken, førsteadvokat Marianne Bender. Bender sier til E24 at hun ikke kan gå inn på hvor lenge Økokrim har jobbet med saken. Hun vil heller ikke gå inn på om det er foretatt noen avhør i saken. Ingen er pågrepet i saken, opplyser Økokrim.

John Carew Formue
JOHN CAREW FORMUE Kommentarer:
Forfatter på John carew formue
Ekeberg fra Vadsø
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Blackball. jeg liker lese om Norge med glede.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net