Øktplan Utholdenhet

  1. Mer om
Øktplan Utholdenhet

Flott øktplan om utholdenhet og styrke! Utstyr: 3 sykler, 3 matter. Mål: Mål for økten er å få bedre utholdenhet og styrke i bena, og rumpa Avslutt med 5 minutter gange eller rolig løping. Bruk gjerne dine egne øvelser Mål med treningsøkta: forbedre O2-opptak i kroppen. Sted: Friidrettsbane eller jevn grus/asfaltvei Mål for økta: Fysisk: Forbedre den aerobe utholdenheten gluteus/rumpe, nakke, skuldre og armer. 20 – 25 Hoveddel Aerob utholdenhets trening Øke aerob utholdenhet min intervalltrening Lang intervalltrening med moderat

Muskulær utholdenhet øktplan La oss bygge et hus

Dette er en komplett egentreningsinnlevering for gym i tredje klasse. Få mer muskler og utholdenhet i bein, lår, mage, rygg.

Få bedre motivasjon til neste økt. Med øktplanene nedenfor kan. Hvordan trener vi utholdenhet? Forskjellen mellom muskelstyrke og muskulær utholdenhet — ovs0. Eksempel på kortintervall treningsprogram: 20sekunder pauser ikke stå i ro, jogg i rolig tempo Gjenta dette 20 ganger, det utgjør en total lengde på ca.

Eksempel på langintervall treningsprogram: 2 minutter pause husk å holde deg i bevegelse, for eksempel rolig jogg Gjenta dette 8-10 ganger, 10 ganger utgjør en total lengde på 1time. Langkjøring Langkjøring går kort sagt ut på å holde en lav intensitet over lang tid. Pulsen skal være jevn hele veien, og tempoet vi slutter av i, skal være mest mulig likt det vi startet i.

Treningene kan være ned i halvtimen, og kanskje noe under, og opp i rundt to timer. Det er ingen grenser for tiden man skal løpe i selvsagt, men det er ikke vanlig å løpe i stort mer enn to timer når vi driver langkjøring.

Lær deg å sykle fortere og lengre

Å sette opp et program for langkjøring er ikke noe vanskelig. Det du må tenke på er hvor lenge du vil løpe, og du må finne ut hvilken puls du kan ligge på. Husk å ikke gå ut for hardt når du løper, prøv deg fram å se hva som går bra for deg.

Man bør ikke trekke resultater fra eventuelle tester inn i vurderingen, disse bør heller brukes som måleredskap for elevens eventuelle framgang og være en faktor for motivasjon til innsats. Om øktplanen ikke passer med tanke på tid, så kan man justere varigheten av de ulike aktivitetene.

Langkjøring

Start alltid med rolig oppvarming. Gjennomfør aktiviteten i et jevnt tempo med moderat intensitet, noen kaller det snakketempo, i 20—45 minutter.

Oppvarming 15 min Jogging. Langkjring med maks 2 pauser p 2-3 minutter.

Lagård ungdomsskole

I tillegg vil jeg sykle tilbake som en rolig avslutning p kten. Oppvarming 15 min Hoveddel 30 min Jogging i trapper. Etter s tungt arbeid som jogging i trapper er, er uttyning spesielt viktig.

Begrenser et nokså lite område slik at utøverne skal stå minst mulig stille. Bruker 2 til 3 baller avhengig av hvor mange det er.

ØKTPLAN UTHOLDENHET Relaterte emner

Hvor mye bør jeg trene? Hva er kondisjonstrening? Kondisjonstrening er trening som forbedrer hjertets evne til å pumpe ut blod og oksygen i kroppen og gir deg bedre utholdenhet. Har du god kondisjon, tåler du hverdagens krav i større grad. Hvordan trene kondisjon For å få bedre kondisjon, må du trene slik at du puster raskere og kjenner at musklene jobber. Velg aktiviteter du liker og som du klarer å få til i hverdagen. Å gå, sykle, jogge eller spille fotball er gode aktiviteter for å trene kondisjon.

Øktplan Utholdenhet
ØKTPLAN UTHOLDENHET Kommentarer:
Forfatter om Øktplan utholdenhet
Riise fra Hamar
Les også min andre innlegg. En av mine hobbyer er Lockpicking. Jeg trives lese romaner tvilsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net