Newsner

  1. Mer om
Newsner

Newsner gir deg nyheter som virkelig betyr noe for deg. Les, se og del tingene du er interessert i De siste nyhetene om Nyheter. På Newsner finner du artikler, videoer og mer om Nyheter Newsner Norge, Oslo, Norway. 226746 likes · 65541 talking about this · 5 were here. Newsner er en ny type nyhetsside for en ny tid I stedet er topplasseringen overtatt av viralnettstedet Newsner. De produserer og sprer klikk- og delingsvennlige kuriositeter på løpende Followers, 108 Following, 47 Posts - See Instagram photos and videos from Newsner Norge

Du er ydmyk, men samtidig åpen for å utfordre gamle sannheter for å utvikle selskapet. Du liker og forstår sosiale medier, spesielt Facebook. Du har en sterk ansvarsfølelse og jobber på eget initiativ.

Last ned også: Angrepille

Totalt er vi rundt 80 medarbeidere og vi blir flere for hver måned som går. Vi har en flat organisasjonsstruktur som innebærer at vi forsøker å unngå sjefer som er sjefer over andre sjefer.

Varsler Skal vi danse

I stedet vil vi at alle jobber sammen som et lag for å utvikle seg selv og selskapet. Annonse For at alle skal trives og ha et ønske om å gjøre det lille ekstra, fokuserer vi alltid på å ha en god lagånd. Det kan for eksempel innebære en konferanse med hele selskapet i Barcelona eller Portugal, et glass vin sammen en fredag ettermiddag, en middag eller en reise til et av de andre kontorene.

Kan dette være noe for deg? Christian Ström er publisher og daglig leder. Vi har gått fra å være en rendyrket viralside til å satse på mer nyhetsjournalistikk og en større andel orginalt innhold.

Relevant, lokalt innhold i kombinasjon med en presentasjon som målgruppen verdsetter, har gitt et ordentlig løft i alle våre etablerte markeder der Norge er vårt kanskje sterkeste lysende eksempel. Jag er utrolig imponert og stolt over det arbeidet våre redaktører legger ned hver dag, sier Ström til Kampanje. Siste offentlige årsresultat gjelder for 2017.

Nyhetsjournalist til Newsner Norge

Da omsatte N365 Group for 159 millioner svenske kroner totalt. Men vi ser også at mer klassiske viralsaker, alt fra tips om husvask, inspirerende historier og spennende matoppskrifter, skaper høyt engasjement.

Vi har alltid hatt som ambisjon å fokusere på nyheter som er positive og viktige, temaer som fortjener å løftes og diskuteres, ofte med et personlig preg. Det skorter ikke på ambisjoner i selskapet.

Vårt team i Norge har tatt enorme steg det siste året, og utfordrer hver uke Norges største publisister i å skape størst engasjement i sosiale medier, sier Ström til Kampanje. Hvordan har det gått? Hvordan har det gått med løgnfabrikkene i sommer?

Klarte de å holde seg på delingstoppen? Vi har hentet inn delingstall for sommermånedene fra tjenesten Storyboard. Dette er et av verktøyene de fleste store mediene bruker til å måle spredning i sosiale medier. Oversikten viser at viralnettsteder og alternative nyhets- og aktivistnettsteder har overtatt posisjonen som produsenter av Norges mest delte saker.

En dårlig sommer for løgnfabrikkene. Faktisk.

Publisert fredag 09. De sa opp jobbene sine og ble skribenter. Margrethe Geelmuyden, partner i Geelmuyden Kiese. Suksessoppskriften var å publisere det de selv kaller «sterke meninger» av typen «Hillary spytter Amerika i ansiktet» eller «Muslimsk familie arrestert for å holde hvitt ektepar som slaver».

En dårlig sommer for løgnfab­rik­kene

Sakene var gjerne fordreide plagiater av historier de fant på nettet. Oktober, forteller ekteparet at Facebook-siden «Mad World News», på sitt beste, hadde et dusin skribenter. De virale historiene kunne oppnå over 20 millioner lesere og kunne dra inn 120 000 dollar i måneden ved å pirke borti «vanlige amerikaneres» hat mot kriminelle, ikke-hvite mennesker, liberale politikere og annet avskum.

Det var klikk og hat med høyreekstremt fortegn.

Har du lest dette? Asus 5g

Bak Newsner står N365, som siden 2011 har levert fremgangsrike nativeløsninger for både små og store selskap. I Norge har Newsner over 2 millioner lesere hver måned.

NEWSNER Relaterte emner

Annonse Annonse Overskrifter og artikler som frir til fordommer og trigger harme er god butikk for medier av alle politiske avskygninger, også for de redaktørstyrte, seriøse medier, skriver Margrethe Geelmuyden. Illustrasjonfoto Erik Waatland Kommentar Å skaffe klikk ved å fri til leserens sinne, er ikke enestående for grumsete sider på Facebook Overskrifter og artikler som frir til fordommer og trigger harme er god butikk for medier av alle politiske avskygninger, også for redaktørstyrte, seriøse medier, skriver Margrethe Geelmuyden. Publisert fredag 09. De sa opp jobbene sine og ble skribenter. Margrethe Geelmuyden, partner i Geelmuyden Kiese. Suksessoppskriften var å publisere det de selv kaller «sterke meninger» av typen «Hillary spytter Amerika i ansiktet» eller «Muslimsk familie arrestert for å holde hvitt ektepar som slaver». Sakene var gjerne fordreide plagiater av historier de fant på nettet.

NEWSNER Kommentarer:
Rapportert den Newsner
Michaelsen fra Bergen
jeg liker lese tegneserier stille. Se min andre innlegg. En av mine hobbyer er Buzkashi.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net