Inn Studentweb

  1. Mer om
Inn Studentweb

Content [hide]

Studentweb er en nettbasert portal der du kan administrere egne personopplysninger. E-post: Sentralbord Pålogging og viktige sider for studenter ved HINN. Inspera - digital eksamen. IT for studenter · Studentweb Feide is the chosen solution of the Department of Education for secure identification in the education sector På Studentweb kan du semesterregistrere deg, hente betalingsopplysninger og bekrefte utdanningsplanen din. Logg deg inn på Studentweb Felles innlogging til Studentweb for alle NTNUs studenter: Logg inn på Studentweb. Har du ennå ikke fått brukernavn

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på høgskolens egne servere.

Studentweb Lovisenberg Diakonale Høgskole

Disse regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Nettstatistikk — brukeranalyse og sideoptimalisering Høgskolen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på inn. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195. Innspilling av digital hendelse Du er i ferd med å registrere deg for en digital hendelse som kan spilles inn.

Oppdatere personopplysninger i Studentweb

Navnet ditt kan være synlig for andre som deltar eller deltar i innspillingen. Den innspilte hendelsen kan bli publisert i sosiale kanaler.

Dere må derfor sjekke at Feide-pålogging med bruker fra deres institusjon fortsatt virker. Hvis nei, prøv med en annen bruker.

Hvert semester skal du avlegge 30 studiepoeng. Finn ut hvilke emner du skal ta dette semesteret, se studieplanen for ditt studieprogram. Hvis du kan velge mellom flere kurs på noen av emnene må du finne ut hvilke du skal velge først.

Se dette: Uia studentweb

Vi henter informasjonen om deg under "Min profil" fra flere systemer. Noen av disse opplysningene kan du oppdatere selv, men for enkelte endringer må du laste opp dokumentasjon. Skriv inn fødselsnummeret ditt og PIN-koden du mottok og logg inn. Du kan endre personlige opplysninger som telefonnummer ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre og gå til «Min profil».

Endre telefonnummer eller privat e-postadresse For å endre din private kontaktinformasjon som telefonnummer og e-postadresse, må du synkronisere informasjonen i Studentweb med kontaktopplysningene du har registrert hos Direktoratet for forvaltning og IKT DIFI.

Utenom dette finner du alltid utdanningsplanen din under menyvalget «Mine studier». Du vil også se når du er oppmeldt til eksamen, og du finner informasjon om tid, sted og kandidatnummer for eksamen når dette er lagt inn av eksamenskontoret.

Har du lest dette? Nord universitet studentweb

INN STUDENTWEB Relaterte emner

Dere skal ikke gjøre dette for Nomination, siden den bare har lokal pålogging. Dere må teste at pålogging med en Feide-bruker fra institusjonen fortsatt fungerer i Studentweb og Søknadsweb Den nye påloggingsløsningen identifiserer brukerne med fødselsnummer på en litt annen måte enn den gamle. Dere må derfor sjekke at Feide-pålogging med bruker fra deres institusjon fortsatt virker. Hvis nei, prøv med en annen bruker. For mer informasjon om hvordan man tar i bruk Dataporten, se Teknisk dokumentasjon for Feide: Tilkobling for nye vertsorganisasjoner.

Inn Studentweb
INN STUDENTWEB Kommentarer:
Redaktør på Inn studentweb
Øvrebø fra Harstad
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Fuchsjagd. Jeg har lyst lese tegneserier etter hvert.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net