Strikket Vognteppe

  1. Mer om
Strikket Vognteppe

Content [hide]

Da er årets første arbeid ferdig og klar til blogging. Setesdal-vognteppe fra Viking-Garn Mønster fra hefte 1212 Teppe er strikka i Viking Gratis oppskrifter på babytepper fra Dale Garn Barn, Blog, Teppe, Babyteppe, Ull Strikk ditt eget babyteppe eller vognteppe. I våre strikkepakker får du komplett garnforbruk og oppskrift til ditt teppe. Se utvalget av strikkeoppskrifter DROPS Baby & Children 39-6. DROPS Merino Extra Fine (20 m Vognteppe med blomster, strikket i Tynn Merinoull

Strikkes Bambino-garnet fra Viking Garn. Strikkepakken inneholder oppskrift på kofte og matchende lue og Baby Ull fra Viking.

Beas Vognteppe

Barnas favoritt under parkdress og jakke. Slitesterke strømper i fine farge til hele familien. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Uruguay Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing.

Slik fortsetter du til du har strikket runden ferdig og da skal du sitte igjen med 53 masker. Strikk 2 rader rette masker.

Strikk 2 rader vrange masker. Fell av på samme måte som ovenfor. Legg til masker på samme måte som ovenfor.

Strikket babyteppe

Det er derfor jeg har valgt å dedikere denne strikkekolleksjonen til min sønn Kristoffer, min datter Janna Helene og min fosterdatter Ellinor. Skickas inom 1-3 vardagarVid val av prioriterat leveranssätt Beskrivning Ingenting er som et strikket, mykt babyteppe du kan svøpe den nyfødte i!

Feilen står på våre nettsider, og skal også være oppdatert hos Sandnes Garn. Personlig liker jeg best tepper og pledd som ikke kun er fine på rettsiden.

Last ned også: Sitteunderlag strikket

For det første gjorde jeg en «feil» i starten. Oppskriften sier at man skal sette noen masker i hver ende av arbeidet på en hjelpepinne som man senere skal bruke til å strikke perlekanten langs langsidene. Jeg gjorde ikke dette, noe som førte til at arbeidet potensielt kunne blitt, kommer tilbake til dette bredere enn forventet, og at jeg måtte hente opp masker langs hele langsidene og strikke disse utover til slutt.

STRIKKET VOGNTEPPE Relaterte emner

Skickas inom 1-3 vardagarVid val av prioriterat leveranssätt Beskrivning Ingenting er som et strikket, mykt babyteppe du kan svøpe den nyfødte i! Babytepper inneholder hele 51 oppskrifter på nydelige tepper, alle designet og strikket av Marta Skadsheim Torkildsen. Et babyteppe er den perfekte barselgave. Et minne for livet, strikket i kjærlighet og omsorg for den nye verdensborgeren. Strikk et vognteppe, et lite sengeteppe, eller et teppe som passer til hentesettet. Nybakte foreldre kan nesten ikke få nok tepper!

STRIKKET VOGNTEPPE Kommentarer:
Forfatter på Strikket vognteppe
Iversen fra Steinkjer
jeg elsker lese romaner kunnskapsrik. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som lernen, ein Flugzeug zu steuern.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net