Odeon Moa

  1. Mer om
Odeon Moa

Vår helt nye 6-salers kino på Amfi Moa syd i Ålesund. Len deg tilbake og slapp av på ODEONs nyeste kino uke blir normalt tilgjengelig tirsdag ettermiddag. Noen premiereforestillinger kan bli lagt ut tidligere ODEON Kino AS - En del av Odeon Cinemas Group. Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan Nå er de første billettene på ODEON Ålesund lagt ut for salg! På åpningsdagen kan du velge blant Store forventninger: Nå har kinobesøket i Ålesund tatt av. Nå har kinobesøket tatt av

STRIKKEKINO, ODEON Ålesund, 15 June

Den åpner med premiere på «Bohemian Rhapsody» 1. Vil du jobbe ved Ålesunds beste kinosenter?

Les også: Bakeri moa

Tar ikke lenger imot søknader. Ta med kortet til kinoen før forestilling og vis den frem ved betaling.

Odeon kino moa åpningstider

Kortet gjelder 2 billetter på alle kinoene listet under. Luxe salen får en ekstra stjerne. Der føles det nesten ut som å sitte hjemme i god stolen å se på film. Men elendig renhold. Var popcorn over alt Be Flotte saler, godt utvalg av filmer.

Visningstider midt på dag. Det er helt ok stoler i storsalen. Lux-salene har gode stoler med mulighet for å lene bakover og varme. Fra før har AMFI Moa 1500 arbeidsplasser, og den nye delen fører til 300 nye arbeidsplasser på kjøpesenteret.

Disse butikkene selger møbler, interiør og design. Dette er noe vi ikke har hatt tidligere.

Odeon ålesund

For det står ikke noe i kontrakten med Nordisk Film at de skal få være alene på markedet. Derfor kan jeg ikke se at det skal bli en problemstilling.

Kultursjef i Ålesund kommune, Oskar Skulstad kan se for seg at kulturlivet i indre bydel kan benytte kinoen på Moa. Dette er en operativ stilling som krever at man er til stede i senterets åpningstid, med mye kvelds- og helgearbeid. Vi kan tilby god faglig og personlig utvikling i et engasjert kinomiljø, med utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

ODEON MOA Relaterte emner

I den nye delen er det nå nytt kinosenter, bibliotek og 40 nye butikker og spisesteder. Vi er nå et stort regionssenter som tilbyr opplevelser, god mat og shopping under samme tak. Vi er en møteplass for hele regionen med ny kino, nytt bibliotek og 40 nye butikker og spisesteder, sier hun. Nytt kinosenter og bibliotek I 3. Tre av salene er VIP-saler og det er kiosk og loungeområde tilknyttet kinosenteret.

Odeon Moa
ODEON MOA Kommentarer:
Forfatter om Odeon moa
Bergan fra Tromsø
jeg liker rapporterer norske nyheter problemfritt. Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på gälischer Damenfußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net