The Voice Vinnere

  1. Mer om
The Voice Vinnere

Sesong 1 i 2012 ble vunnet av Martin Halla Sesong 2 i 2013 ble vunnet av Knut Marius Djupvik Sesong 3 i 2015 ble vunnet av Yvonne Nordvik Sivertsen Sesong 4 i 2017 ble vunnet av Thomas Løseth Sesong 5 i 2019 ble vunnet av Maria Engås Halsne

VGs Tor Martin Bøe triller terning fortløpende på alle kveldens sanginnslag - og det samme kan du gjøre.

Uansett hva som skjedde med disse vinnerne av The Voice

Faglærerutdanning i musikk, bachelor - To dager etter er det bare å roe ned, og begynne planleggingen. Jeg meldte meg på for å vise Norge hva jeg er god for, noe jeg føler jeg fikk gjort, men skal man etablere seg som artist er det da arbeidet begynner. Det er veldig viktig at man ikke slipper alt man har i hendene, men tar vare på arbeidsgivere og kontakter man allerede har.

Man må være en fyr folk ønsker å kontakte. Jeg ser også at det har hjulpet veldig på karrieren. Etterspørselen har blitt vesentlig større med profileringen jeg fikk gjennom The Voice-sendingene, og det har på mange måter ført til at jeg har realisert drømmen om å kunne leve av å synge.

Programdirektøren får for øvrig støtte fra tv- og radiosjef Morten Wiberg i Carat Norge: «Idol» er det største og beste underholdningskonseptet TV 2 har hatt. I 2020 ga han ut sitt fjerde album, Blomster for deg, en annen plate som serverer det Fredericks kalte sin signatur for «free range folk» -stil, ifølge Amerikansk låtskriver.

Her er Voice»

Mens han var på showet tjente hans utrolige gjengivelse av «Somebody to Love» ham til en Billboard Hot 100 Topp 25-hit, en bragd han ville gjenta med sin opptreden av «Mary Did You Know? Og prestasjonene stopper ikke der!

En uke etter å ha vunnet Stemmen, Gjorde Smith historie som «den første handlingen som eier både nr. Smith ga senere ut tre album gjennom sin vinnerkontrakt med Universal Republic: debutalbumet hans, Noe vakkert, som nådde topp 2 på Billboard 200-albumlisten, samt høytidsrekord, «Det er sesongenog 2018-tallet Bare kjærlighet.

Dessverre ser det ut til at Smith ble droppet fra etiketten etter sin tredje utgivelse, men han har fortsatt mye å smile av. Nesten hver finale av showet ledsages av sinte kommentarer fra fans av en eller annen deltaker som ikke klarte å komme inn på topp fire eller bli vinneren av TV-showet. I dette tilfellet blir forskjellige versjoner lagt frem - fra en fabrikert stemme til ulønnsomme sanger for de pensjonerte prosjektdeltakerne.

Start på nytt "i oktober 2018 I november 2018 snakket sangerskriveren negativt om The Voice.

Erlend (25) fra Grimstad imponerte stort: Der rørte du alt inni meg

Sangeren kritiserte juryen og kalte Vakulenko "en svak vokalist. Musikeren uttrykte også misnøye med at utenlandske prosjekter som allerede har mistet rangeringene i Vesten, blir kjøpt på russisk TV. Opprettelsen av en barneversjon av showet "The Voice" hjelper unge artister til å erklære seg selv i barndommen og gir dem en sjanse til å oppfylle sine drømmer - å bli en russisk popstjerne.

Fra de aller første episodene av TV-showet nådde den toppen av topp 10-rangering av de mest populære programmene.

Sammensetningen av mentorene endret seg periodisk. Hvis juryen i de to første sesongene deltok av den uforanderlige trioen, som inkluderte Dima Bilan, Pelageya og Maxim Fadeev, ble produsenten i den tredje sesongen erstattet av Leonid Agutin, og i den fjerde fikk Dima Bilan selskap av sangeren og Valery Meladze. Barn "Alisa Kozhikina I 2. Barnemedlem Max Fadeeva vant igjen .

Under talen til deltakerne var det mange funn. Dermed sjokkerte fremføringen av suksessen "This Song is Simple" av Ksenia Brakunova på "Blind Auditions" juryen - ingen trodde at jenta bare var 12 år gammel. Maxim Fadeev, som deltakeren valgte som sin mentor, tilbød Xenia umiddelbart å signere en kontrakt. Barn "Sabina Mustaeva I 3.

Danil imponerte seerne med sitt sangtalent og mot som han overvinner en medfødt sykdom. Under "Blind Auditions" hilste publikum Pluzhnikov stående, og i siste sekund var Dima Bilan den eneste som henvendte seg til deltakeren.

Barn "Danil Pluzhnikov I 4. Støpegods fant sted i april. Hver søker måtte i spørreskjemaet angi de musikalske stilene han foretrekker, favorittartister, tjenestetid og arbeidsforhold. I september startet sesongens første sendinger, hvis dommere forble ukjente for seerne til de siste dagene. Den profesjonelle kvartetten ble supplert av to russiske popstjerner - Valery Meladze og.

Artistene var i påvente av en storslått begivenhet som lovet å møte lyse vokalister som jobbet i forskjellige musikalske sjangre.

Erlend vant The Voice:

Ikke uten overraskelser: mentorens far, Nikolai Agutin, ble deltaker i prosjektet. Leonid kunne ikke annet enn å gjenkjenne stemmen til en kjær, så han vendte seg mot ham. Under konkurransens vilkår mottok Lydia Mikhailovna en premie - 1 million rubler. Og deltakeren av prosjektet Natalia Butusova besøkte "Fashionable Sentence", hvor hun sang den musikalske komposisjonen "Til hvem?

Fire deltakere startet finalen, men Natan Dagur 21 og Sofie Fjellvang 20 måtte se seg slått av Gunstveit og Brandal i kampen om å nå superfinalen.

Riot Games har gjenskapt dette populære spillet fra bunnen av, slik at spillerne virkelig kan utforske League of Legends-universet ved hjelp av svært gode kontrollere på berøringsskjermen, som er spesialutviklet for mobile enheter, automatisk siktesystem som gjør det enklere for nybegynnere å komme i gang, kamerainnstillinger som bare finnes for mobile enheter, og mye mer.

I tillegg til en prestisjetung fysisk Apple Design Award får årets vinnere en premiepakke som inneholder maskinvare, slik at de kan fortsette å utvikle gode apper og spill.

Gå til Apple Design Awards for mer informasjon om årets vinnere og finalister. Jeg kan ikke sitte her og være en annen enn den jeg er heller. Agnes, du har en vanvittig måte å treffe på. En følsomhet og tilstedeværelse som er helt unik.

Jeg blir så dratt inn i alt du gjør. Du synger fra hjerte til hjerte, fastslo mentor Marlin. Siste deltaker ut i første runde var 16 år gamle Andrea Santiago Stønje fra Måløy. Hun gikk for intet mindre enn Beyonce og «Helo». Og hun traff salen tvert, som bidro med vill applaus.

THE VOICE VINNERE Relaterte emner

I mars 2020, Variasjon rapporterte at showet knuste konkurrenten — sjangrepioneren amerikansk Idol — i rangeringer, og sesong 19-finalen scoret 7,1 millioner seere den desember, ifølge TVLine. Mens alle husker Sheltons søte romantikk med Gwen Stefani, Kelly Clarksons glade utbrudd og Adam Levines morsomste quips, er showets vinnere dessverre ikke ganske som minneverdig. Selv om hver mester ikke treffer det stort, har de fortsatt tjent en plass i Amerikas hjerter. Fra showets første sesong til de nyere mestrene, er dette det som skjedde med noen av Stemmener mest minneverdige vinnere. I følge The Hollywood Reporter, Hadde Colon gitt ut to album gjennom Capitol Records på begynnelsen av 2000-tallet, men ble til slutt droppet av etiketten — selv om han sa at han «ikke er en som har nag. Hans debutalbum etter å ha konkurrert på Stemmen, Kom gjennom for deg, inneholdt et stjernesamarbeid med Levine, men det fungerte ikke som forventet, og Colon «avsluttet sin avtale» med Universal Republic etter utgivelsen, pr. Ukentlig underholdning.

The Voice Vinnere
THE VOICE VINNERE Kommentarer:
Rapportert den The voice vinnere
Seim fra Sørum
Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Waffensammeln. jeg elsker utforske norske bøker skånsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net