Wisdom Jotun

  1. Mer om
Wisdom Jotun

Fargen er en helt mørk plommefarge, med en lilla undertone. Tonemessig er den rødere enn mange andre lillatoner, men først Julestemning med et nydelig dekket bord - og den dype, vakre LADY 20145 Wisdom på veggene! Få tips til hvordan du kan skape et magisk Jotun 20145 En dyp plommefarge. Fargen er helt mørk med en lilla undertone. Fargen tilfører både magi, eleganse og dybde. Den er rødere enn mange an Den er nærmest sortaktig i sin fremtoning, men med en lun undertone i plomme." Jotun Wisdom. Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg Trenger du inspirasjon til kunst som passer sammen med fargen “Wisdom” fra Jotun LADY? Denne mørke, rødlige lillafargen synes jeg er veldig

Velg en ny og spennende farge på lister og detaljer som gjør at veggfargen virkelig kommer til sin rett. LADY feirer 2020 med introduksjonen av 12 nye farger, nydelig avstemt med 8 tidløse nyanser.

Sammen danner disse en tidsriktig palett bestående av 20 vakre farger som reflekterer potensialet og optimismen for fremtiden.

Global navigasjon

Utforsk effekten av fargene og hvordan du kan kombinere ulike nyanser for en personlig fargepalett. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhold, glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.

Les også: Velvet jotun

Til hver nye LADY-farge får du tips til matchende farger ved å se på nummer og bokstaver beskrevet under fargenavnet. Leter du etter egnet hvittone, vil du finne svaret i oversikten nedenfor. Ønsker du mer informasjon og ytterligere fargekombinasjoner, kan du besøke Lady Inspirasjonsblogg eller jotun. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt.

Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet — både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter. Levering — Frakt Bor du i Trondheim eller omegn kan du hente varene på vårt lager — Spongdalsvegen 534. Det må avtales på forhånd, slik at din vare er klar for henting. Vi bruker sms eller e-post for å gi beskjed.

Tag: jotun wisdom

Vi sender pakker over hele Norge med klimanøytral servicepakke fra Bring. Servicepakken fra posten sendes til ditt nærmeste postkontor.

Hjemmene våre er nå varme oaser hvor vi både slapper av og blir inspirert, spesielt i disse tider der vi tilbringer mesteparten av tiden i våre hjem. Ved hjelp av maling og tapet kan man lett leke seg og endre uttrykket i ett rom.

jotun wisdom Archives

Jeg tror nordmenn flest vil ha lettere for å forholde seg til det. Det tar tid før vi beveger oss bort fra de hvite og grå veggene vi har hatt de siste ti årene, sier Finsrud.

I relasjon: Treasure jotun

Motehus som Acne og Céline har vært inspirasjonskilder, forteller Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun. Foto: Ann Merete Slåttland Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften.

Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer.

FARGER OG MØNSTER

For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Utallige timer med forsking på trender, tendenser og hva som rører seg ute i resten av verden ligger til grunn når Jotun kommer og forteller oss hva vi skal male veggene våre med i tida framover.

Fargene kommer i butikk mandag 26. Lag et raust bord — der alle sansene stimuleres, når du dekker til fest! Vi ønsker å invitere gjester til et elegant, varmt, omfavnende og magisk julebord!

WISDOM JOTUN Relaterte emner

Vi svarer innen 2 arbeidshverdager. Du må være over 18 år for å handle hos oss. Betaling Gjøres med Klarna Checkout og deres til enhver gjeldende valgmulighet og betingelser. Når du har fullført kjøpet i vår nettbutikk, blir summen reservert frem til varen er pakket og sendt fra oss, deretter blir din konto belastet. Ved sending av faktura påløper kr 75,- i fakturagebyr.

Wisdom Jotun
WISDOM JOTUN Kommentarer:
Forfatter om Wisdom jotun
Kleiven fra Finnsnes
Les også min andre nyheter. Jeg trives gemischte Kampfkünste. Jeg trives lese romaner gledelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net