Bilsele Hund Test

  1. Mer om
Bilsele Hund Test

Content [hide]

NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen i samarbeid med syv andre europeiske bilorganisasjoner. Testen er gjort i regi av Test av bilsele til hund: De 3 beste bilselene (2021). Hunder er ofte med i bilen, enten det er for å dra på tur eller det er for å være med på en lengre Når du skal ut på biltur med hunden kan du ikke ha hunden løs i bilen. Løs hund regnes som usikret last i bil og kan straffes med solide bøter, men også utgjøre Bilsele, Testet og godkjent til hund. Du trenger bare å tilpasse selen til hunden din en gang (se video Testen, som er gjort i regi av den sveitsiske bilorganisasjonen TCS, har sjekket kollisjonssikkerhet, komfort for hunden, brukervennlighet og

Test av bilsele sikkerhetssele til hund

NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen, og det er klare forskjeller. Det er testet 18 produkter fra 13 ulike produsenter. Det er testet kollisjonssikkerhet, komfort for hunden, brukervennlighet og vedlikehold. Størst vekt er lagt på sikkerhet for passasjerer og hund ved kollisjon.

Last ned også: Viking cruises vard

Hvordan fungerer bilsele til hund? Ifølge NAF, bør du unngå bur i metallnetting og plast. Slike fås kjøpt i dyrebutikker og ligner vanlige hundeseler. Selen kan enkelt festes til bilbeltet i baksetet, hunder skal ikke sitte i forsetet.

Hva må man huske på ved kjøp? De fleste forhandlere har bur i mange forskjellige størrelser. Kristin Wear Prestrud anbefaler at du kjøper et bur som passer til størrelsen på hunden.

Gi hunden alltid en luftetur før bilturen. Blir hunden reisesyk, prøv reisesyketabletter for dyr, eller plasser om mulig hunden høyt nok til å følge med på veien.

Buret var helt ødelagt etter kollisjonstesten. Ingen seler fikk bedre enn 2 stjerner. Se hele testen på naf.

Bilsele hund AllSafe

Sikre hunden forsvarlig under transport Tenk sikkerhet både for deg selv og din firbente venn. Sikre hunden forsvarlig under transport Det er påbudt å sikre all last i et kjøretøy. Transporterer du hund, skal denne dermed sikres. Enten i bur eller med en godkjent sikkerhetssele. Ved kraftig nedbremsing, kollisjon eller utforkjøring vil hunden bli slengt rundt i bilen med stor kraft hvis den ikke er sikret.

BILSELE HUND TEST Relaterte emner

Karlie Art Leather hundesele Hundebur eller sele? Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Vi er også realistiske og forstår at ikke alle vil ta seg råd til å investere i et bur. Da mener vi at sele er en bedre løsning enn å ikke sikre hunden i det hele tatt. Med en sele så hindrer du også at hunden er løs i bilen og forstyrrer deg når du kjører, mener Wear Prestrud. Hva må man huske på ved kjøp?

Bilsele Hund Test
BILSELE HUND TEST Kommentarer:
Redaktør på Bilsele hund test
Lorentsen fra Molde
jeg liker rapporterer norske nyheter sint. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine hobbyer er Bus-Spotting.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net