Dieselpartikkelfilter Rens Test

  1. Mer om
Dieselpartikkelfilter Rens Test

Content [hide]

Den patenterte TUNAP DPF rens uten demontering. Ny del: Ofte mer enn 10 000 KR Dette er testet og bekreftet av det Tyske kontrollorganet TÜV Thüringen Rens av dieselpartikkelfilter (DPF) kan i enkelte tilfeller være en mulig løsning, alt avhengig av hvor tilstoppet filteret er og hvor mye bilen har kjørt Kontroll av motoren med innvendig motorrens, oljeskift og rens av PDF-filter, koster fra tre til fire tusen kroner på et verksted Nyere dieselbiler har partikkelfilter (DPF). Det betyr at det ikke går an å bytte noen innsats, åpne det eller rense det på noe vis DPF som oppstår ved småkjøring * Rengjøring uten å demontere filter * Gjenskaping av full kapasitet i filteret * Nøytral, aske- og metallfri * Testet av

DPF CLEANER AND REGEN ML

Mindre behov for å bytte ut slitedeler på verkstedet! Regelmessig karbonrensing reduserer risikoen for at slitedeler må skiftes ut. Takket være det nye produktet Tunap 131 og Tunap 132.

Vi har testet produket på en rekke biler, og Tunap holder helt klart det de lover. Øker ytelsen, reduserer drivstofforbruk og senker skadelige utslipp dramatisk. Rengjør systemet hurtig, skånsomt og effektivt. Trinn 1—Rens for drivstoffsystemet Et high tech formulert produkt konstruert for å rengjøre hele drivstoffsystemet fra drivstoff-tanken til eksosrøret.

Bilbatteriet varer ikke evig…

Les denne håndboken nøye, slik at du lærer å bruke og vedlikeholde produktet på riktig måte og unngår person- eller produktskade. Du har ansvar for å bruke produktet på en riktig og sikker måte.

Hvis maskinen må repareres, om du trenger originale Toro-deler eller mer informasjon, kan du kontakte et autorisert forhandlerverksted eller Toros kundeserviceavdeling. Ha modell- og serienummer for hånden når du tar kontakt.

Figur 1 identifiserer plasseringen av modell- og serienummer på produktet. Skriv inn numrene i de tomme feltene. Dette anbefales utført av Svendsen-mekanikeren ved et verkstedbesøk hos oss.

Rens av dieselpartikkelfilter DPF kan i enkelte tilfeller være en mulig løsning, alt avhengig av hvor tilstoppet filteret er og hvor mye bilen har kjørt. Rens av DPF anses som en midlertidig løsning og er ikke optimalt. Levetid for et dieselpartikkelfilter er fra fabrikanten beregnet til ca.

Meget gode smørepartikler lager en glatt overflate og gjør sikkerhetsbelter enkle å betjene igjen uten at det etterlates en fet, eller klissete hinne. Brukes for å dempe lyder av plast-detaljer som gnisser og deler av metall mot gummi.

Maksimal helsekompatibilitet gjennom bruk av NSF® registrerte ingredienser.

DIESELPARTIKKELFILTER RENS TEST Relaterte emner

For å forsikre deg mot tidlig blokkert filter må du finne grunnen til og eliminere denne for å forsikre deg om lengere levetid for ditt DPF. Vanligvis må partikkelfilter kun byttes om komponentene er defekte. Når filteret kun er blokkert med sot eller aske er det tilstrekkelig å rense filteret. Disse komponentene er installert i nyere biler hovedsakelig EURO 6 for å redusere nitrogenoksid Nox utslipp. For å forebygge blokkert DPF må du eliminere årsaken til blokkeringen: microflex 989 Direkte Injektorrens: Frigjør injektorer for drivstoff-relaterte avleiringer som eksempelvis karbon, harpiks. Kvaliteten på drivstoff varierer fra stasjon til stasjon. Regelmessig bruk av microflex 984 Direkte injektor beskyttelse kan forebygge mot avleiringer.

Dieselpartikkelfilter Rens Test
DIESELPARTIKKELFILTER RENS TEST Kommentarer:
Rapportert den Dieselpartikkelfilter rens test
Bertelsen fra Hammerfest
Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Drachen. Jeg nyter dele interessante nyheter svakt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net