Ferge Til Svolvær

  1. Mer om
Ferge Til Svolvær

Det er tre hovedårer til og fra Lofoten med ferge Reis med ferge til og fra Lofoten. Se rutetabeller over ferger: Bognes - Lødingen · Svolvær - Skrova - Skutvik (sommerrute) · Svolvær - Skrova (vinterrute Til øygruppa Lofoten kan du reise med ferger og hurtigbåt fra nord Hurtigbåten mellom Bodø og Svolvær er en fantastisk måte å reise til Ruteopplysning Ferger - Hurtigbåt Torghatten Nord Tog i Nord-Norge - NSB - Ofotbanen Taxi Lofoten TAXI 07550. El-Bil Ladestasjon Amfi Svolvær Ferga mellom Svolvær og Skutvik driftes av Torghatten Nord AS. Svolvær ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for

Fylkesvei 81 Wikipedia

Med bil fra sør Kommer du med bil sørfra sikter du deg først inn på Fauske og forsetter nordover på E6 til Tømmerneset. Fra Bodø tar turen i overkant av 3 timer i godt vær.

Med tog Tog er en fin måte å reise på og ikke minst se Norge - og Bodø er siste stopp på Nordlandsbanen. Toget tar ca 18 timer fra Oslo til Bodø, via Trondheim og ca 10 timer fra trondheim.

Det er faktisk bare en halv kilometer lengre å kjøre om via Lødingen — Bognes! Vi gjør oppmerksom på at det på dette sambandet ikke er forhåndsreservasjon av plass annet enn for busser. Høyest trafikk det er mellom kl 1315 og 1745 i begge retninger.

Fylkesvei 81

Avgangen med høyest trafikk og lengst ventetid til neste avgang er kl 1430 fra Lødingen. Kommer du ikke med her er ikke neste avgang før kl 1545. Vi anbefaler at sikte deg inn på avgangen kl 1400, er du på fergekaien til den avgangen kommer du i alle fall med kl 1430. Om trafikktips Vi oppdaterer trafikktipsene etter hvert som vi får inn ny statistikk, og av erfaring vet vi at trafikken endrer seg litt i slutten av juli.

Nordland er et langt fylke, og dette merkes nok på denne strekningen som skal ta oss opp til Narvik. Vi kan velge mellom flere stopp på veien.

Ønsker dere å kjøre via Kjøpsvik og ta fergen fra Bogenes, er Kjøpsvik er flott sted å stoppe på. Vel fremme i Narvik velger dere hva dere ønsker å oppleve. Narvik kan skilte med vakker natur med mektige fjell, en dramatisk krigshistorie og Ofotbanen, for å nevne noe. Hvis dere ønsker å se midnattssola, anbefaler vi dere å ta gondolbanen i Narvikfjellet.

Rutetider og rutetabeller

Banen tar dere opp til Fjellheisrestauranten, som ligger 656 meter over havet. Overnatting i Narvik. Dag 3: Narvik — Sortland Dagen starter med en god frokost før reisen fortsetter videre mot Vesterålen.

Dere kjører først langs Ofotfjorden over inn til Lødingen, Hinnøya Norges største øy og over Sortlandsbrua til Sortland totalt ca.

Om du syns dette høres som det mest fristende alternativet, men ankommer billøs, fins det flere leiebilfirmaer både på Evenes, i Bodø og i Lofoten. Det er flere muligheter for å forflytte seg med buss. Lofotekspressen har flere daglige avganger fra Narvik til Å, og stopper 15 steder langs E10.

Flere avganger gjør det mulig å dele opp etappene slik du selv vil, og det fins en app som hjelper deg med reiseplanleggingen. Med sin halvrunde takprofil så det nærmest ut som en hangar, men det visste vi ikke den gangen.

Lofoten Skrova, Svolvær, Henningsvær og Bodø

På presenningstaket var også fastsurret et par lange årer, - hva nå vitsen kunne være med det. Foran på babordsiden og bak var det helt åpent under presenningstaket, så her fant sjøskvetten og snødrevet uhindret vei til oss arme skoleelever. Især ble vi våte når ferga bakket ut fra Kuba og sjøen toppet seg mot akterspeilet, men da var vi jo på vei hjem hvor tørre klær ventet. Man kan derfor kjøre hele veien hvis man kommer fra nord Tromsø, Harstad, Narvik.

Kommer man fra sør, er det tidsbesparende å ta bilferge: Fra Bodø går det ferge til Moskenes ytterst i Lofoten. Derfra tar det ca 2 timer å kjøre til Svolvær. Fra Skutvik på Hamarøy går det ferge til Svolvær.

FERGE TIL SVOLVÆR Relaterte emner

Reisen hit og det er mye lettere og kjappere enn du tror! Men det forhindrer ikke at det er både lett og raskt å komme hit. Her er våre tips, råd og linker. Båten går fra Sentrumsterminalen kai midt i Bodø sentrum, ved siden av Hotel Havet. Hurtigbåten går fra Bodø til Nordskot for det meste hver dag, deretter videre til Svolvær Lofoten.

FERGE TIL SVOLVÆR Kommentarer:
Forfatter om Ferge til svolvær
Vikan fra Hermansverk
Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Basketball. Jeg trives lese om Norge egentlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net