Hummelfjell Alpinsenter

  1. Mer om
Hummelfjell Alpinsenter

Content [hide]

Røros Alpinsenter Hummelfjell er et trivelig alpinanlegg for hele familien med tre skitrekk, fem nedfarter, skipark og et barneområde/barnebakke Røros Alpinsenter Hummelfjell, Os I Østerdalen, Hedmark, Norway. 3238 likes · 3 talking about this · 2301 were here Alt du trenger å vite om Røros Alpinsenter Hummelfjell med dagens snørapport, åpne skiheiser og nedfarter Røros Alpinsenter Hummelfjell Heiskort | Sist oppdaterte priser. Sist oppdatert: . 0-6NOK0.00; 7-15NOK300.00; VoksenNOK360.00; Senior powered by Axess AG · Røros Hummelfjell Utvikling AS. Postboks 25 2550 Os i Østerdalen. Telefon: +47 468 84 177

Fra tidligere har vi god kompetanse på preparering av løyper og drift av anlegget i Hummelfjell.

Våre menyer

Dette samarbeidet er en veldig spennende utvikling for oss - å få muligheten til å jobbe med to så store aktører innen reiseliv, sier daglig leder i Ramlos AS, Per Martin Rønningen. Beliggenhet Hytten ligger i familievennlige Røros Fjellby Hummelfjell. Området er unikt med utsikt og nærhet til alle fasiliteter man kan tenke seg på hytta! Røros Alpinsenter kan by på flere skibakker.

Skal familien handle, så la barna være her. Det kommer ingen til på angre på!

Har du lest dette? Trysil alpinsenter kart

Funäsfjällen Enda kan vi bare drømme om en tur rett over grensa til Sverige fra Røros. Men den dagen vi igjen kan dra fritt, så lokker svenskenes tredje største alpindestinasjon, nemlig Funäsfjällen. Med seks skiområder og 36 heiser har du nok med boltreplass for skilek.

Magnus kommer fra en kjøkkensjef stilling ved Røros Hotell Velkommen Kvalitet er hjertet i det vi gjør Hummelfjell catering har sin base i Røros Alpinsenter Hummelfjell.

Røros Alpinsenter Hummelfjell As, Håmmålsfjellveien , ORGANISASJON

Vi drifter kafèen de dagene som alpinsentret er åpent, her er det også muligheter for selskap utenom ordinær åpningstid. Hytten er fylt utstyrt med kopper og kar og har både presskanne, vannkoker og kaffemaskin som bruker Lungo kapsler.

Kjøkkenet er i tillegg utstyrt med salt, pepper og rengjøringsartikler. Hytten er også utstyrt med strykejern, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, hårføner, ved til peiskos og har også TV, men ikke internettilgang.

HUMMELFJELL ALPINSENTER Relaterte emner

Beliggenhet Hytten ligger i familievennlige Røros Fjellby Hummelfjell. Området er unikt med utsikt og nærhet til alle fasiliteter man kan tenke seg på hytta! Røros Alpinsenter kan by på flere skibakker. Her kan du ta på skiene utenfor hytta, enten du velger alpint eller langrenn. Røros og Os med omegn, er et svært attraktivt opplevelsesområde for innbyggerne i hele Trøndelag. Med hytte i Røros Fjellby ved Hummelfjell kan man dra nytte av alle de tilbud man finner både i naturen, i nærområde og inne i Røros sentrum.

Hummelfjell Alpinsenter
HUMMELFJELL ALPINSENTER Kommentarer:
Forfatter om Hummelfjell alpinsenter
Myhren fra Vossevangen
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Tiefwasser-Soling. jeg elsker lese om Norge tett.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net