Sogndal Tannklinikk

  1. Mer om
Sogndal Tannklinikk

Adresse: Parkvegen 17, 6856 Sogndal Parkvegen 17, 6856 Sogndal. Ver venleg og ikkje sende sensitive Colosseum Tannlege Sogndal består av allmenntannleger, tannpleier, og spesialist innen kirurgi. Time kan enkelt bestilles via online booking Sogndal Tannklinikk holder til i Sogndal kommune i Sogn og Fjordane fylke og har besøksadresse Parkvegen 17, 6856 Sogndal. Vil du vite mer om hva Sogndal Til dømes gir Colosseumklinikken Sogndal, Sogn Tannhelsesenter, 10% rabatt til deg som student (spesialbehandling er unnateke). Gje beskjed til tannklinikken

Dei visste ikkje heilt kva dei skulle bruke meg til, og eg måtte bevise at tannpleiaren også hadde ein viktig funksjon på tannklinikken. Det har vore ein til tider krunglete veg for å komme dit vi er i dag, seier ho i pressemeldinga. Etterlyser vaktordning for tannlegar Ho legg ikkje skjul på at det har vore ein viss grad av profesjonskamp opp gjennom.

Flåm skule : God tannhelse er viktig!

Ring 95 25 86 88 på kveldstid. Heltids assistenttannlege — sentralt i Oslo Moderne privat praksis. Dag- og kveldsstilling ledig. Tiltredelse snarest. Kongsvinger Assistenttannlege søkes til svangerskapsvikariat 3 — 4 dager pr.

Stilling ledig

Praksisen holder til i kontorfellesskap med forskjellig helsepersonell. Vi er behjelpelig med å skaffe et sted å bo. Henvendelse til Tnl.

Tannleger og tannpleiere Apollonia Tannklinikk har to avdelinger i Møre og Romsdal. Hovedklinikken ligger i Ålesund; en mindre klinikk er etablert i Ørskog kommune. Ålesund har 40 000 innbyggere med et stort omland, og regionen er underetablert når det gjelder tannhelse. Næringslivet er i vekst og bygger i hovedsak på fiskeri, skipsfart og handel. Ålesund er omgitt av vakker natur preget av store kontraster fra alpint fjellandskap til det åpne hav. Byen vår har gode kommunikasjonsforbindelser med fly, buss, båt og bil.

Til denne perlen søker vi Allmennpraktiserende tannleger i full stilling Tannpleiere i full- eller deltidsstilling Klinikken er veldrevet og har rikelig med pasienter og varierte arbeidsoppgaver for våre allmenntannleger, spesialister innen kjeveortopedi, oralkirurgi og periodonti.

Tannhelsetenesta skal syte for at alle som bur, eller oppheld seg midlertidig i fylket, har tilgang til naudsynt helsehjelp. Tannhelsetenesta har eit særskild ansvar for å yte eit tannhelsetilbod til: a.

Barn og ungdom fra fødsel til og med det året de fyller 18 år. Psykisk utviklingshemmede i og utenfor institusjon. Assistenttannlege søkes, Sandnessjøen Svært travel praksis i Sandnessjøen søker assistenttannlege snarest. Vi er én tannlege, to tannpleiere og to sekretærer.

Nye Planmegauniter, Opus og digitalrtg.

Tannleger, tannpleiere og øvrig personal

Kan også passe for par. Pasienttilgangen nesten ubegrenset. Ta kontakt med Tannlege Stein Erik Kynsveen, mail: for videre opplysninger. Søknad sendes til Veitvet tannlegekontor as, pb 118, 0518 Oslo. Svært gode fortjenestemuligheter for den som vil stå på.

Vi er et team på 6 tannleger og spesialister og 7 sekretærer. Vi disponerer moderne utstyr som digitalrøntgen, operasjonsmikroskop og oppdaterte uniter. Vi legger vekt på teamarbeid og faglige møter regelmessig.

Har du lest dette? Jessheim tannklinikk barn

En ny medarbeider må kunne kommunisere perfekt på norsk, ha bred erfaring fra privatpraksis og være innstilt på å jobbe i team. Ett behandlingskontor, Opus og digitalt røntgenutstyr tilbys.

SOGNDAL TANNKLINIKK Relaterte emner

Sandnessjøen og Mosjøen ligger midt i Norge og har mye å by på. Se eller ring Per tlf e. Dyktige assistenter samt et hyggelig og utfordrende arbeidsmiljø tilbys. Vi ønsker en selvstendig, serviceinnstilt tannlege, gjerne med interesse for endodonti og perio. Du vil disponere 2 nye Flex-uniter med Opus, og svært hyggelig og faglig dyktig tannhelsesekretær. Tiltredelse snarest. Søknad med referanse sendes til Ekebergvn.

Sogndal Tannklinikk
SOGNDAL TANNKLINIKK Kommentarer:
Forfatter om Sogndal tannklinikk
Sandnes fra Svolvær
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er treiben. jeg elsker utforske norske bøker faktisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net