Fjuken

  1. Mer om
Fjuken

Content [hide]

Fjuken - lokalavisa i Ottadalen Fjuken er en ukeavis grunnlagt i 1989 som blir utgitt i Skjåk i Innlandet, og som i tillegg dekker Lom og Vågå, der den også har kontorlokaler. Navnet er tatt fra elva/bekken ved samme navn som ligger i Bismo. Avisen har hovedkontor i Skjåk På Fjuken sitt kontor i Vågå i dag var det konsert med spelemannen Arve Danielsen. Neste torsdag blir det stand-up med Tom Erik Solstad Her er andre episode i Fjuken sin nye videoserie «Ung i Ottadalen», der vi blir betre kjent med Robin Andre Øyen frå Vågå. Han elskar å køyre motocross Lokalavisa Fjuken fra, Innlandet. Skjåk Mediautvikling AS

Se forøvrig salgs- og leveringsbetingelsene våre. Ønsker du tilbud på trelast? Magasina blir distribuert til hytteeigarar og elles til alle husstandar i Ottadalen.

Annita Fjuk

Med eit nytt redaksjonelt system og nye system på abonnement og annonser - og samproduksjon med dei andre «Skjåk-avisene» går vi eit spennande 2017 i møte.

Rekruttering av nye lesarar blir den største utfordringa, noko som heng nøye saman med innhaldet - at folk finn Fjuken verd å lesa. Vi trur ikkje at dei andre redigerte mediene er den største konkurrenten, truleg heller ikkje dei sosiale media - det er kanskje i større grad at folk ikkje les i det heile teke.

Lars 20 ble tatt for ruskjøring og var langt nede. Nå tar han pusten fra publikum når han står på scenen Lars opplevde alle ryktene rundt bilulykka han var involvert i som belastende.

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 142, 143, VY146 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Annonse 16-åring omkom etter traktorvelt i Skjåk — Dette er bare frykteleg tragisk, ord blir fattige, sier Skjåk-ordfører Edel Kveen.

Lørdag kjørte medelevene av 16-åringen bil- og traktorkortesje for å minnes henne. Lørdag ettermiddag arrangerte flere medelever av 16-åringen en bil- og traktorkortesje fra skolen i Skjåk til ulykkesstedet, skriver VG. Hun forteller at traktorene var pyntet med hjerter, og at mange hadde møtt opp på ulykkesstedet med blomster.

Bildet er tatt i en annen sammenheng.

FJUKEN Relaterte emner

Som tenåring hadde Simen sitt første selvmordsforsøk: Det er nok typisk menn å holde alt inni seg Allerede som tenåring prøvde Simen å ta livet sitt, og det skulle ikke bli siste gang han forsøkte. Men siden 2014 har han vært åpen om det å ha det vanskelig, for jo flere som tør å si at de ikke har det bra, er det en annen som føler seg mindre alene, mener han. Lars 20 ble tatt for ruskjøring og var langt nede. Nå tar han pusten fra publikum når han står på scenen Lars opplevde alle ryktene rundt bilulykka han var involvert i som belastende. Nå går ryktene på nytt, men av en helt annen grunn.

Fjuken
FJUKEN Kommentarer:
Forfatter om Fjuken
Wangen fra Bodø
Se gjennom min andre nyheter. Jeg trives baskischer ländlicher Sport. jeg liker dele interessante nyheter triumferende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net