Lage Bord Av Hobbyplater

  1. Mer om
Lage Bord Av Hobbyplater

Hobbyplater (50 cm bredde x 240cm lengde, 18 mm tykk) – 2 stykker (Kjøpt på Coop Obs); Bordben: HAY Loop Stand Frame (selges som 2 pakk Dette er nesten pinlig enkelt å lage – i tillegg koster det en brøkdel av hva et tilsvarende bord faktisk koster Dette trenger du: Hobbyplater; Skruer; Olje; Bordben; Verktøy. Asjett, foran: "Songvaar" paisley blåtoner. Asjett, bak: "Songvaar" hvit m/lysblått mønster Det er både enkelt og billig med DIY Materiallisten er overkommelig for dette bordet med en bordplate du limer selv: En liten stabel planker, to bukker, trelim, en håndfull skruer

Materialkostnadene skal holdes så lave som mulig, men det skal ikke gå på bekostning av byggekvalitet eller stabilitet. Jeg har tenkt litt på hobbyplater, men ser at de som regel kommer med 18mm tykkelse, noe jeg synes er litt tynt.

Legg begge bordplatene på gulvet ved siden av hverandre. Velg ønsket avstand mellom dem, og sørg for å legge noe mellom platene vi brukte noe så simpelt som batterier slik at avstanden er jevn hele veien. Sett bordbukkene opp-ned på platene. Sørg for at de er plassert like langt inn på platene på begge sider. Husk målestokk og blyant!

Furu Hobbyplater 18xxmm italiaenred.com

Snu bordet, og vips så har du et superflott spisebord. Stolene våre er fra Ellos, og fuskepelsen vi har lagt i stolene er fra Rusta. Hobbyplata er enkelt og greit lagt over pottene. Lunde Stringhyller er noe veldig mange har, så Alice fant ut at hun ville lage en mer personlig versjon.

Her er produktene for hjem» brukte til å lage den grønne stua

Kutt til og puss to plankebiter, og bor et hull i hvert hjørne av begge. Ta fire lengder med sterkt tau eller hyssing. Knyt noen knuter nederst på hvert tau og tre den andre enden på hvert tau gjennom hvert sitt hjørne på planken som skal være nederst.

Pynt med trekuler om du ønsker, og tre så tauene gjennom hjørnene på neste planke.

Stavlimt furuplate Clas Ohlson

Lunde Sparer tusenvis av kroner Bratås synes interiør er gøy. For å skape variasjon slik at hun ikke blir lei av tingene, ommøblerer hun og forandrer. Hun er opptatt av at hjemmet hennes skal være personlig og unikt, og er det møbler og interiør hun har lyst på, kan hun gjerne finne på å lage det selv. Dermed lager jeg mine egne versjoner av ting. Hun nevner noen designhyller som man ser i mange hjem.

De inspirerte henne til å lage hylle av to planker, hyssing og trekuler.

Hobbyplater og møbelplater

En lampe som er laget av to lampeskjermer fra loppemarked og garn i forskjellige farger, ble til for flere år siden. Bra for miljøet Det er mange som sier at de ikke klarer å lage ting, men Alice har en klar oppfordring: Det trenger ikke være så vanskelig!

YouTube har mange fine videoer som viser deg steg for steg hvordan du lager ting. Kjør platen gjennom sagen.

Trebutikken Treplater etter mål

Deretter flytter du sideanlegget 1-2 mm. Så kan du enkelt brekke bort alt oppstikkende treverk og bruke stemjern og høvel til å glatte ut overflaten på fjæren slik at den passer inn i utforingssporet. Har du en overfres kan du gjøre det på samme måte, men det kan være lurt å fjerne halvparten av dybden om gangen. Altså stiller du fresen til 4-5 mm. Deretter stiller du den til 9 mm. Da jobber maskinen lettere og du får et bedre sluttresultat.

En enkel, og ikke minst billig form, får du dersom du lager en av hobbyplater eller lignende. Fest platene med vinkeljern på utsiden.

Smør formen med matolje. Bruk rikelige mengder, da treet absorberer mye av oljen. Armering får du kjøpt hos de fleste byggevareforhandlere som selger betong.

LAGE BORD AV HOBBYPLATER Relaterte emner

Alice Bratås sparer tusenvis av kroner på å lage interiør selv Bruk og kast-mentaliteten skremmer henne. Alice Bratås er kreativ og liker å skape. Her er hun på kjøkkenet med en vase hun har laget selv av leire, brent i selvbygget teglsteinsovn. Lunde Ann Merete Slåttland 3. Interiøret i huset er en god blanding av gjenbruk, hjemmelaget og nytt, og det ligger en tanke bak det meste som kommer inn i huset.

Lage Bord Av Hobbyplater
LAGE BORD AV HOBBYPLATER Kommentarer:
Redaktør på Lage bord av hobbyplater
Rygh fra Lillehammer
jeg elsker lese tegneserier grusomt. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Larping.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net