Ferje Mekjarvik Arsvågen

  1. Mer om
Ferje Mekjarvik Arsvågen

Content [hide]

Arsvågen; 00:54 Mortavika. 01:30 Arsvågen; 01:54 Mortavika Sjå våre serveringstilbod ombord på ferjene her Foto: Ole Andreas Bø/NRK Ferjeavgangen fra Arsvågen til Mortavika klokka 21.55 blir utsatt til klokka Mortavika–Arsvågen er et ferjesamband på europavei 39 over Boknafjorden mellom Bokn og Stavanger kommune. Sambandet betjenes av Fjord1 med de fire Mortavika–Arsvågen - Fjord1 ASA at alle disse bombrikkene, som er med i EasyGo-samarbeidet, fungerer likt på alle norske AutoPASS- bomanlegg og ferjer

Hanasand gir bedre ly for vinden og bølgene er mye mindre inn mot Hanasand.

Turen fra Arsvågen til Hanasand er betydelig kortare enn til Mekjarvik, poengterer avdelingsdirektør, Astrid Eide, i Statens vegvesen. Fire ferjer frå 2019 Frå 2019 blir det fire ferjer, pluss reserveferje, i sambandet Mortavika-Arsvågen.

Det gir eit auka behov for fleire liggeplassar. Hanasand blir eit viktig supplement til Mekjarvik som er permanent beredskapskai.

Kystbussen

Benytt rabattkode: skyss. Ungdomskort fra Skyss er gyldig på følgende strekninger. Billett bestilles i forkant av reise på nett. Foto: Statens vegvesen Les også: Oslo-tunnel forsinker dobbeltspor andre steder Tunnelen vil gå fra Randaberg utenfor Stavanger, videre til øya Kvitsøy og over til Bokn kommune.

Det er grunnen til at tunnelen går ut dit og ikke rett over til Bokn, forteller Ellingsen.

Uværet fortsetter å skape trafikkproblemer

Mellom Åna Sira og Tananger meldes det om 8-9 meter høye bølger. Det er også ventet lokalt store nedbørsmengder i Rogaland og sør i Hordaland.

I Hordaland er det liten storm på kysten, som torsdag ettermiddag minker til sterk kuling fra nordvest. På grunn av stormen og de høye bølgene har Color Line innstilt seilingene til Strömstad og Hirtshals torsdag morgen.

Har du lest dette? Hjelmeland ferje

Ferjer og tog rammet Tau-ferjen gikk som normalt frem til 09.

FERJE MEKJARVIK ARSVÅGEN Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Flere veistrekninger er steng på grunn av ras, og ferjesamband er innstilt på grunn av uvær søndag morgen. Disse veistrekningene er lørdag kveld stengt på grunn av uvær, ras og flom, ifølge Statens vegvesens nettsider: I Hordaland er riksvei 7 mellom Eidfjord — Brimnes midlertidig stengt, på grunn av fare for ras. Europavei 10 ved Hamnøya i Nordland er stengt på grunn av uværet i går. Veien blir ikke åpnet i dag.

FERJE MEKJARVIK ARSVÅGEN Kommentarer:
Forfatter om Ferje mekjarvik arsvågen
Stenseth fra Gjøvik
jeg er glad i lese bøker lojal. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av ithf Tischhockey.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net