Hytte Til Salgs Ved Sjøen

  1. Mer om
Hytte Til Salgs Ved Sjøen

Sjølisand - Koselig laftet hytte i naturskjønne omgivelser. Kort veg ned til Storsjøen! Flotte jakt -og fiskemuligheter Du finner 1061 fritidsboliger og hytter til salgs - Ved sjøen på FINN Eiendom. Stallvika - Meget romslig og stilren hytte med skjermet beliggenhet Vi har 716 resultater for Hytte til salgs ved sjøen til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer Vi har 223 resultater for Hytte til salgs ved havet til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer Alt om bolig · Boligsøk (åpnes i nytt vindu) · Finn Eiendomsmegler

En 45 kvadratmeter stor hytte 50 meter unna Vansjø ligger ute med en prisantydning på 490. Ingen luksuriøse fasiliteter i bygget, men med båtplass og fantastisk utsikt over sjøen.

Herfell hytteområde Hyttetomter ved sjøen til salgs

Millionhytter på Hvaler De som overhodet ikke klarer å tenke seg hytteliv uten nærhet til saltvann, må nok regne med å bla opp langt mer enn en halv million kroner. Sandefjord Lufthavn Torp; ca 20 km. Ferjer fra Larvik til Hirtshals og fra Sandefjord til Strømstad. Hva skjer i området?

Standarden er enkel, og den har ikke innlagt vann, strøm eller avløp, forteller megleren.

Har du lest dette? Luksushytte norefjell

Manglende fasiliteter ser imidlertid ikke ut til å ha skremt mulige kjøpere. Rogalands rimeligste hytter med strandlinje, er naust, ei husvogn og et par hytter der de ikke selv eier strandlinja.

Så for å få hytte med egen strandlinje, må du opp 2. Denne hytta er bygd i 1962 og har et bruksareal på 41kvadratmeter.

Tomta er på knapt 1,7 mål. Apropos naustene, i disse annonsene kan vi blant annet lese følgende: Loftet er ikke omsøkt innredet i kommunen. Dette er ikke godkjent og kjøper tar risikoen med å eventuelt få nødvendig godkjenning.

Et naust som det kanskje går an å gjøre om til ei lovlig hytte ved sjøen?. Foto hentet fra Finn Naust som godkjent hytte likevel? Naust er gjengangere blant de rimelige "hyttene" også i Hordaland, og ei av dem peker seg muligens ut som mest aktuell som en virkelig fritidsbolig.

Fritidsboliger og hytter til salgs FINN Eiendom

Det ligger på Bømlo, og ifølge annonsen, er kommunen positiv, ut fra en tanke om bevaring gjennom bruk av et kulturhistorisk naust.

Men om det er mulig, er avhengig av hva fylkeskommunen og Fylkesmannen mener. Prisantydning er 8 500 000 kr.

Det er også et uthus på eiendommen. Hytta har opparbeidet flere uteplasser og har terrasse på begge sider. Eiendommen består av et hovedhus som er bygd i to etapper, et anneks og et uthus. Feltet ligger på høyden av berget og har en fin utsikt over omgivelsene, samt sjøgløtt mot øst gjennom juvet. Flotte turområder, samt bademuligheter i nærheten av området. No part of this site may be reproduced without our written permission.

Enorm etterspørsel:

I går sto han for visningen av en hytte på Nakholmen. Åtte personer var innom. Jeg antar at det er det dårlige været, sier Berger. Likevel regner han med å selge hytta i løpet av uken. Den er på 37 kvadratmeter boa og har en prisantydning på 1,85 millioner kroner. Hytta ligger midt på øya, med en del andre eiendommer rundt.

HYTTE TIL SALGS VED SJØEN Relaterte emner

Det at den ligger ved vannet i tillegg, er jo et pluss, sier Backe. Men selv om beliggenheten i vannkanten er flott, er standarden enkel. Det er nok en hytte som egner seg best til bruk på sommerhalvåret. Standarden er enkel, og den har ikke innlagt vann, strøm eller avløp, forteller megleren. Manglende fasiliteter ser imidlertid ikke ut til å ha skremt mulige kjøpere. Vi hadde visning på søndag, og det var 16 familier der, og totalt cirka 50 personer. På annonsen har aktiviteten også vært vesentlig høyere enn vanlig.

HYTTE TIL SALGS VED SJØEN Kommentarer:
Rapportert den Hytte til salgs ved sjøen
Sagen fra Harstad
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Eislaufen. jeg liker dele interessante nyheter også.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net