Telia Mobilpant

  1. Mer om
Telia Mobilpant

Vi kjøper din gamle mobil eller nettbrett, uansett hva du kjøper hos oss. Gjelder i alle våre butikker. Sjekk hvor mye du kan få for den gamle mobilen din Pant din gamle telefon i sommer og få 500,- kr ekstra i mobilpant ved kjøp av Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge med 12 mnd binding til et Flere butikker har lansert mobilpant på brukte mobiler, og du kan faktisk Stadig flere leverandører som OneCall, Telia, Power og Apple kjøper n Hos Telia butikken får du også Mobilpant. Du kan levere inn din gamle mobil eller nettbrett, og for beløpet kan du handle ny telefon eller tilleggsutstyr i Telia Bogstadveien tilbyr mobiltelefoner, mobilabonnement og tjenester, Mobilt Bredbånd og diverse tilleggsutstyr. I tillegg tilbyr vi Mobilpant

Når man kjøper en telefon gjennom ordningen følger det med en skjermforsikring, som dekker reparasjoner i tilfelle man for eksempel knuser glasset. Det går imidlertid frem av selskapets forsikringsvilkår at du må betale en egenandel på 500 kroner ved første skade, og enda mer om du knuser skjermen flere ganger.

Gamle telefoner som kommer inn gjennom Svitsj-programmet vil bli sendt til resirkulering gjennom Telia Mobilpant.

Dette er den beste metoden for å selge din gamle mobil

Abonner på nyhetsbrevet. Dataene blir samlet inn fra tester utført av brukere av nPerf-appen. MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Kjøp i butikk: Ta med mobilen du vil pante, og kjøp ny mobil i en av våre Telia-butikker.

Lignende produkter.

Vi er glad for å vite at du er like spent på det nye produktet som oss. Annonse Et naturlig samarbeid Den første filmen er allerede ferdig og er utviklet av Telia sitt reklamebyrå DDB og produksjonsselskapet Atlas.

MobilPant gleder langtidssyke barn Telia

Markedsdirektør Ole Andre Skarbøvik i Telia viser til at mobilteknologi er en forutsetning for denne løsningen, og at det derfor er naturlig for selskapet å samarbeide med gründerne. Kjøp et deksel Det kan virke synd å måtte dekke til en elegant ny iPhone med et stort og klumpete deksel, men her må skjønnheten vike for den ekstra beskyttelsen.

Dagens smarttelefoner er særdeles skjøre, og kan knuse fra det minste fall. Ikke bare opprettholder du verdien på mobilen din ved å unngå skader, men du slipper i alle fall å erstatte telefonen fordi den falt ut av lomma di og knuste på baderomsgulvet.

Behold orginalesken Hvis du velger å selge mobilen brukt over Finn eller Facebook Marketplace, kan det være en fordel å beholde esken den kom i. En telefon som selges i orginalesken oppleves mer tiltalende enn en som ikke gjør det. Men hvis du velger å selge til en butikk ved hjelp av mobilpant, har det ingen betydning om du tar vare på emballasjen eller ei.

I relasjon: Speedtest telia

Hvor mye kan du forvente å få? Er du ikke det, kan du selvsagt kjøpe mobilabonnementet samtidig som du kjøper en NestenNy mobil.

Telia Galleriet Bergen Sentrum

Spørsmål og svar om NestenNy Hvor kommer de brukte mobiltelefonene fra? Vi får god hjelp av vår erfarne samarbeidspartner som henter inn brukte mobiler i god stand fra ulike markeder. Før mobilene legges på vårt lager og kan bli en NestenNy-mobil, må alle mobilene nullstilles og bestå vår grundige kvalitetssjekk.

Hvor brukt er egentlig en NestenNy-mobil? En NestenNy-mobiltelefon selges brukt, men med nytt tilbehør - vår partner kategoriserer telefonene etter stand og vi tar kun inn de av aller best kvalitet.

TELIA MOBILPANT Relaterte emner

I februar er det samlet inn penger til 5 nye roboter. De fleste av disse er telefoner med høy "panteverdi". Stine Marie Hagen Publisert: fredag 03. Det melder Telia i en pressemelding. Han mener det kan bety at brukere av Mobilpant-løsningen også er de mest teknologiinteresserte, og benytter muligheter som åpner seg til å oppgradere telefonen sin ved å pante telefoner som har en høy panteverdi.

TELIA MOBILPANT Kommentarer:
Forfatter på Telia mobilpant
Myren fra Vadsø
jeg liker studere dokumenter bekymret. Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Kite Landboarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net