Zaptec Pro Pris

  1. Mer om
Zaptec Pro Pris

Content [hide]

Se beste pris på Zaptec Pro. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maks belastning 32A, Maks effekt (1-fas, 230V) 7.36kW Zaptec Pro 4G med bakplate & 32 A installasjon [Standardpris for BRL] Denne prisen er for montering av en ladeboks i et BRL/Sameie eller arbeidsplass hvor Zaptec Pro 4G Uten bakplate og uten montering [Her ordner du selv montering]. Dersom du ønsker at vi skal ordne montering må du sette oss i kontakt med din Zaptec Pro Komplett Elbil Lader Inkludert Bakplate Sort ZAPTEC PRO er en unik norsk smart ladestasjon for hjemmelading Instruksjoner for bestilling: Legg til Zaptec Pro 4G i handlekurven, mellom LUX Elektro AS og borettslaget, og blir justert til avtalt pris på faktura

ZAPTEC utfører last- og fasebalansering, og ladestasjonen bytter dynamisk mellom enfase- og trefaselading for best mulig utnyttelse.

Vi er helt avhengig av oppetid i nettet, og det får vi med Telenor. Les mer om Telenors fokus på 4G og IoT Løsningen på ladeutfordringene i Haugenstua borettslag Zaptec Pro gir en rekke bruksfordeler for borettslag og parkeringshus.

LUX Elektro Nettbutikk

Siden de kommuniserer på 4G, er laderne trådløse, så kundene trenger ikke å sette opp eller drifte eget wifi for at laderne skal fungere. Zaptec Pro Zaptec Pro er den beste måten å lade opp til turen på, uansett hva du kjører eller hvor du skal.

Raskere elbil-lading Ved å installere en Smart Lader fra Bodø Energi Kraftsalg vil bilen, avhengig av tilgjengelig kapasitet og bilens lade-egenskaper, kunne lade opp til 9 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. Med bruk av Smart Lader vil du oppnå lang kjørelengde på kortere tid sammenlignet med å lade i vanlig stikkontakt.

Zaptec ladere kommuniserer med hverandre og kan f.

Omfattende og kostbare ombygginger av el. Noter dette i notatfeltet ved bestilling, dersom du ønsker denne muligheten. Styret oppfordrer alle som å etablere lading på den parkeringsplassen som tilhører seksjonen.

Ferdig montert Zaptec Pro 4G

Derfor bør alle etter hvert være koplet opp mot vår Zaptec infrastruktur. Disse ser ut til å ligge vesentlig lavere enn kWh-prisen hos kommersielle leverandører. Dette gjør at vi kan gi deg den servicen og oppfølgingen du forventer når du skal velge ladeløsning.

ZAPTEC PRO PRIS Relaterte emner

Zaptec Pro Zaptec Pro er den beste måten å lade opp til turen på, uansett hva du kjører eller hvor du skal. Et Zaptec-ladesystem bruker all tilgjengelig kapasitet og distribuerer det mellom ladestasjonene. En smart og effektiv ladestasjon for større parkeringsplasser i borettslag og felleseiendommer, bedrifter og nybygg. Med 22 kW strøm kan du lade elbilen din til en kjørelengde på 110 kilometer på bare én time. Bruk all tilgjengelig kapasitet Den tilgjengelige strømmen fordeles dynamisk på tvers av alle ladestasjoner. Zaptec utfører belastnings- og fasebalansering, og ladestasjonen bytter dynamisk mellom 1-fase og 3-faselading for best mulig utnyttelse.

ZAPTEC PRO PRIS Kommentarer:
Forfatter om Zaptec pro pris
Solem fra Haugesund
jeg er glad i studere dokumenter smart. Se min andre innlegg. jeg liker Krocket.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net