Anicura Vennesla

  1. Mer om
Anicura Vennesla

Velkommen til AniCura Vennesla Dyreklinikk. En personlig smådyrklinikk Vi er en velutstyrt klinikk med fokus på kvalitet i alle ledd AniCura Vennesla Dyreklinikk, Vennesla, Norway. 2 344 liker dette · 17 snakker om dette · 160 har vært her. Vennesla Dyreklinikk har for tiden ti AniCura Vennesla Dyreklinikk, Vennesla, Norway. 2344 likes · 16 talking about this · 160 were here. Vennesla Dyreklinikk har for tiden ti ansatte, herav På mange av våre dyreklinikker har vi akuttvakt, og flere av dem har vaktveterinær tilgjengelig døgnet rundt. Anicura Vennesla Dyreklinikk, telefonnummer Torsbyvegen 5, 4700 Vennesla. Åpningstider i dag for AniCura Vennesla Dyreklinikk

AniCura Vennesla Dyreklinikk

Denne automatiske tjenesten bør ikke benyttes ved akutte tilfeller, da bør du ringe oss. Vennesla Dyreklinikk AS. AniCura Vennesla er en hyggelig, moderne, og velutstyrt klinikk som ligger i helt nye og romslige lokaler midt i Vennesla sentrum, ca.

Klinikken er sertifisert av Veterinærforeningen. Klinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud innen alt fra førstelinje poliklinikk til indremedisin, kirurgi, tannbehandling osv.

I tillegg tar i mot henvisninger innen ultralyd, kardiologi og indremedisin. Vi er 4 veterinærer, 2 dyrepleiere og tre assistenter. Hovedformålet med innhentingen er at Behandlingsansvarlig skal kunne tilby Pyramidion til Databehandler og andre klinikker.

Pyramidion bruker opplysningene for å utvikle datamodeller for dyresykdomsbekjempelse.

Stillingsannonse AniCura Vennesla AniCura Group

Databehandlerens plikter Det er kun de personopplysninger som Databehandler får tilgang til som ledd i oppfyllelsen av kontraktsforpliktelser mellom Behandlingsansvarlig og Databehandler som omfattes av behandlingen. Databehandler skal følge de rutiner og instrukser for behandlingen som behandlingsansvarlig til enhver tid med rimelighet har bestemt skal gjelde, så fremt de er nødvendige for å etterleve gjeldende regelverk.

Behandlingsansvarlig skal kun gi databehandler instrukser som ligger innenfor gjeldende regelverk. Databehandler plikter å informere behandlingsansvarlig om en instruks dersom databehandler mener at instruksen er i strid med gjeldende regelverk. Databehandler plikter å gi Behandlingsansvarlig tilgang til sikkerhetsdokumentasjon fra egen og underleverandørers virksomhet, og bistå, i den grad det er nødvendig for tjenesten, slik at behandlingsansvarlig kan ivareta sitt eget ansvar etter lov og forskrift, herunder at de krav til informasjonssikkerhet som oppstilles i Personopplysingsloven og artikkel 32 i GDPR.

Har du lest dette? Visma vennesla

Databehandler plikter å gi nødvendig bistand til at den behandlingsansvarlige får tilgang til opplysningene som behandles etter eget ønske. Databehandler har taushetsplikt om personopplysninger som vedkommende får tilgang til iht.

Anicura Vennesla Dyreklinikk As

Dette gjelder også etter avtalens opphør. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Har begge gangene jeg har vært hos vennesla dyreklinikk opplevd høy faglighet samt at de tar seg god tid. Dessverre var det ingenting som kunne gjøres for min kjære kanin, og hun ble derfor avlivet.

Innsamling til Åpen Dag ved AniCura Vennesla Dyreklinikk januar

Det gjør det litt lettere at det var en dyktig veterinær som var med og tok avgjørelsen. Var nede med katten da hun skulle steriliseres, og det gikk kjempe bra! Pus er veldig skeptisk, helt spinnvill og liker absolutt ikke fremmede folk, men det gikk kjempe bra: fikk god oppfølging i ettertid også: helt supert!!!

Mer enn et år sidenSvarRapporter Janerik Troverdig førsteinntrykk Har vært på en infokveld på Vennesla dyreklinikk, og har fått et vedlig godt inntrykk av bedriften. Den måten de tenker på når det gjelder dyrs velferd er bare helt topp.

Det virker som det er en "god gammeldags " men med høyt kvalifiserte og proffe vetrinærer,hvor dyrene blir tatt på alvor, og ikke " på samlebånd" som man kan oppleve på andre klinikker

ANICURA VENNESLA Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

Anicura Vennesla
ANICURA VENNESLA Kommentarer:
Forfatter om Anicura vennesla
Ness fra Skien
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Trommel- und Signalhornkorps. Jeg trives lese bøker trygt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net