Vippe Extensions Kurs Trondheim

  1. Mer om
Vippe Extensions Kurs Trondheim

Content [hide]

Trondheim 25.09.2021 1 dag 25.09.2021 fra 6.990 kr Trondheim 02.11.2021 1 dag 02.11.2021 fra 6.990 kr Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim Vi holder kurs innen vippeextensions med Gloss Lashes 1:1 teknikk i Stavanger, Oslo, Bergen, Sarpsborg, Tronheim og andre Dette er første kurset man må starte med for å kunne legge vippeextensions. Her lærer du det grunnleggende om alle produkter, hygiene, om øyet, naturvippene Kurs i vippeextenions 1:1 Klassisk teknikk for nybegynnere og de med 23.08.2021, MANDAG, Vippeextensions kurs Gloss Lashes 1:1 teknikk, TRONDHEIM Sandra har selv flere kurs med verdenskjente vippestylister, deltar på flere 2 plass i Volume vippe extension Junior, Julecupen, Trondheim

Ved fysisk oppmøte på skolen har vi trygge omgivelser med store klasserom og små klasser som gir deg en trygg, god og lærerik hverdag. Nettopp av denne grunn er kvalifiserte Nouveau Lashes vippeteknikere i en egen liga.

Kurset må forhåndsbetales med kort i vår nettbutikk - betalingslink under. Betal snarest etter påmelding via vår kurskalender for å sikre din plass for ønsket kursdato. Hun legger til at hun ikke ønsker å ødelegge noens vipper, uansett om de forteller at de har hatt lengre før hos en annen vippetekniker.

Hun forklarer også at det innebærer mer stell av vipper enn flere tror. Mange klienter som får vipper tenker «hvis jeg ikke tar på vippene eller får fuktighet på de, varer de lengre».

Grunnkurs Klassisk vippeextensions teknikk Kursagenten

På kursdagen har man lært hva som er viktig å IKKE gjøre, og hva man skal på sikt oppnå å klare. Under selvstendig arbeid vil man komme bort i ulike situasjoner og det dukker opp spørsmål.

Her er din trener tilgjengelig for support. Trener følger ekstra opp de første 4 mnd etter kurset frem til oppgavene er fullført. Allergi kan ligge latent, og kan bryte ut selv etter fast behandling over lengre tid.

Ved tilfelle, vil dette stå til kundens eget ansvar. Book gratis allergitest 48 timer før din behandling i salong.

Vippe extensions

Er du fornøyd med oss og vippene dine, vil du kanskje anbefale oss videre? Påmelding må skje senest 14 dager før kursstart. De er raskt ut i jobb både i salong eller for seg selv. Vi holder kursene i små grupper på 1- 4 elever pr kurs, det vil si at du som elev får mest mulig ut av kurset og alle vi få like mye hjelp og undervisning.

Etter endt kurs er du opplært grundig i teori og praksis, og du vil se framskritt i utviklingen veldig raskt.

VIPPE EXTENSIONS KURS TRONDHEIM Relaterte emner

Lær hvordan du arbeider med pinsett Tilnærming til arbeidet med kunden Læring mosjon behandlinger forlengelse og fortykkelse av øyevipper Forberedelse til forlengelse av naturlige vippene Matching riktig lengde på vippene Limeteknikk på øyevippene passende forlengelse og tetthet av øyevipper Den endelige dannelsen av øyevipper for å oppnå ønsket effekt, utseendet på øyet Etter vårt kurs får du diplom i at du har bestått kurset i GlossLashes Extensions som er internasjonalt godkjent. Vi avholder ikke eksamen. Du trenger 1 modell til kursets starttid. Hvis du velger profesjonell pakke trenger du også 1 modell til Gloss Express Lashes teknikken. Si i fra på forhånd hvis vi skal hjelpe deg med å skaffe modeller. Påmelding og betaling: 1.

Vippe Extensions Kurs Trondheim
VIPPE EXTENSIONS KURS TRONDHEIM Kommentarer:
Redaktør på Vippe extensions kurs trondheim
Schei fra Drammen
Les gjerne min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som horizontale Stange. jeg elsker rapporterer norske nyheter stort sett.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net