Lhasa Apso Valp

  1. Mer om
Lhasa Apso Valp

Det asiatiske landet Tibet grenser har en valp på 7 mnd som trenger nytt hjem. (kun som kos hund) ønsker besøk av evt nye eiere så om Lykkebringeren fra verdens tak blir den gjerne kalt, denne urgamle, langhårete hunden som kommer fra Blanding mellom shih tzu og Lhasa apso valper Vakre små Lhasa Apso valper selges til det rette hjem. Ta kontakt for en valpeprat vi har nå lhasa apso valper til salgs,dette er en liten allergivennlig hund som ikke røyter.er leveringsklare 9 desember ring 92660924 for info

Dette overraske vanligvis hund eller valp og forsterker verbal instruksjon. Most Lhasa Apsos vil svare på denne opplæringen når de innser at de får oppmerksomhet og moro når de ikke er biting eller praktiserer hva hundetrenere kaller "bite hemming".

Biting For Frykt eller AnxietyIf dine Lhasa Apso biter når på nye steder eller når nye mennesker er til stede er det sannsynlig at det er en nervøs eller engstelig dog. How å stoppe Lhasa Apso fra biting som oppfører seg aggressivt ut av frykt er svært forskjellig fra den teknikk som brukes for oppmerksomhet søker eller nipping dog.

lhasa apso valper til salgs

Dogs som er nervøs eller engstelig trenger ekstra sosialisering, ikke isolasjon eller å være ignored. Siden Lhasas krever mye grooming, bruk denne gangen for å også kontrollere tilstanden til huden. Gi ham en høykvalitets hundemat, unngå tablettskrap og ikke la ham bli fett. Hardcore alkoholstipendiat. Et annet valg er å kjøpe hund privat av noen som har fått valper.

Du kan da sjekke nettsider som Finn. Det hevdes imidlertid at flere av de beste palasshundene fulgte Dalai Lama i eksil i India. I den tibetanske religionen Buddhismen spilte den symbolske løven en viktig rolle som vokter av templene og andre hellige steder. Stiliserte løvefigurer er avbildet i mange sammenhenger i orienten.

På gamle tibetanske avbildninger kan sees en liten hund som ligner lhasa apsoen, der den sitter ved føttene til lærdomsguden, og det fortelles at denne guddommen kunne gi hunden ordre om å omskape seg til en løve dersom fare truet. En av oppgavene var å være vakt og varslingshunder. Ved inngangen til klostre og palasser voktet svære Tibetanske Mastiffer, mens lhasa — hundene oppholdt seg innendørs og fulgte med hvem som nærmet seg residensen.

Var det fremmede inntrengere, ga de høylydt beskjed til sine store artsfrender ved porten. Lhasaene sies å være særlig flinke til å skille venn fra fiende. En annen av løvehundens oppgaver var å delta i religiøse seremonier. Som vi har sagt, blir de høyt verdsatt i skjønnhetskonkurranser for sin tykke og lange pels.

De manken er 25 cm og veier vanligvis 5 til 7 kilo. Den har kvaliteten at den har langt og tykt hår, med et hode dekket av kinnskjegg. Selv om den er liten, har den en ganske sterk og motstandsdyktig fysisk struktur. Snuten er kort og uttrykket er vanligvis vennlig. Det er en hund som nesten alltid er lengre enn den er høy.

Karmøy

Hvis noe skiller seg ut i denne hunden, er det håret hans. Noe vaktinstinkt, aktiv rase, noe pelsstell må påregnes. Helseattest, vaksinasjon OK. Rio er veldig søt å se på, men har noen utfordringer mht stress og usikkerhet. Passer best landlig, da han reagerer på andre hunder på tur. Grei med barn, jager katter, grei i bil og vant til å være hjemme på dagtid. Trenger rolig hjem med lite og forholde seg til, med enkel og tydelig håndtering.

Helseattest kommer, vaksinasjon ok.

Arbeidsvillig, kosete og hengiven tispe, knytter seg sterkt, vokter noe, trenger å få komme til aktivt og engasjert hjem. Barnevant men noe usikker på fremmede barn, så vi prioriterer hjem uten. Jager katter, liker bilkjøring, vant med hjemmeværende i huset på dagtid. Helseattest, vaksinasjon og chip ok. Omplasseres til friluftsfolk, eller aller helst fuglehundjeger. Odin er en dressert og erfaren fuglejakthund som kan alt, men har ikke blitt jaktet med siste fire år og trenger litt gjennomgang, men tidligere eier kan være behjelpelig.

Liker barn, vant til hjemmeværende i huset, vant til hundegård, jager katter, liker bilkjøring. Helseattest og vaksine kommer. Omplassert til jeger i Hardanger Susie Border Collie tispe 5 år, uregistrert, trent i gjeting men litt for stri som sauehund. Sosial og trivelig, kosete og trygg for barn, liker bilkjøring, godtar katter.

Lhasa Apso Valper

Kan en del, bla sporsøk, men noe dominerende overfor andre hunder. Kan være noe alene på dagtid i bur. Noe reservert, men vil fungere fint f. Utrygg på barn, liker bilkjøring, vant å være noen timer alene på dagtid, jager katter. Chip, helseattest og vaksine ok.

Foreløpig noe utrygg og trenger tid, så han skal få være her en uke eller to. Kan sette sine grenser ved håndtering og trenger et erfarent hjem med ro, regler og tålmodighet.

Vant til å være alene på dagtid, redd katter, liker bilkjøring. Trolig allergivennlig. Vaksine, chip og helseattest OK. Godt gemytt, grei med barn, liker bilkjøring, jager katter og vant til å være alene på dagtid.

Lhasa Apso valp 7 mnd. nkk reg italiaenred.com

Jedi ble operert på begge albuer for albueleddsdysplasi i 2017. Han kan halte etter turer på asfalt, men tåler godt turer i skog og mark. Vi ønsker derfor et sted, gjerne landlig, der han kan få være mye ute og få styre farten selv.

Pelsstell må påregnes. Helseattest, chip og vaksinasjon OK. Forgiftninger og annet Fôring av valp Riktig fôring er ekstra viktig hos hunder som er i vekst. Behovet for proteiner, karbohydrater, fett, mineraler og vitaminer vil variere fra rase til rase avhengig av hvor lenge hunden vokser og hvor stor den skal bli.

Hos valper i vekst er særlig balansen mellom kalsium og fosfor avgjørende for å oppnå en optimal mineralisering av knoklene og en harmonisk vekst. Hvor lenge er hunden valp? Valpeperioden har ulik lengde avhengig av rase.

LHASA APSO VALP Relaterte emner

Forgiftninger og annet Fôring av valp Riktig fôring er ekstra viktig hos hunder som er i vekst. Behovet for proteiner, karbohydrater, fett, mineraler og vitaminer vil variere fra rase til rase avhengig av hvor lenge hunden vokser og hvor stor den skal bli. Hos valper i vekst er særlig balansen mellom kalsium og fosfor avgjørende for å oppnå en optimal mineralisering av knoklene og en harmonisk vekst. Hvor lenge er hunden valp? Valpeperioden har ulik lengde avhengig av rase. I denne perioden er hunden i vekst og denne tiden kalles derfor også vekstperiode.

Lhasa Apso Valp
LHASA APSO VALP Kommentarer:
Rapportert den Lhasa apso valp
Odden fra Kaupanger
jeg elsker dele interessante nyheter inderlig. Les også min andre innlegg. jeg liker Verein Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net