Hypermat

  1. Mer om
Hypermat

Content [hide]

Liker dette · 137 snakker om dette · 3 638 har vært her. Hypermat - Nordens största matbutik Ny uke med nye Hypertilbud! Hva sier dere til: Grillribbe til kun 29,90,- pr kg! 12p egg til 7,90,- Gouda ost til 39,90,- pr kg Author: Charlottenbergs Shoppingcenter, Name: Hypermat erbjudanden v för 99: Capri Sun, flera olika sorter Hypermat - Nordens största matbutik! Nya hypererbjudanden varje vecka

Tror det blir mange som reiser til Sverige fra mandag

Men vi har ikke forsøkt å lure kundene våre, det vil vi aldri gjøre, understreker butikksjef Kaj Hännänen som var tilbake i butikken tirsdag.

Annonse — Om vi hadde jukset med datoen ville kjøttdeigen vært grønn etter den tiden, bedyrer han. Da manglet flere butikker ferskvarer som ost og kjøtt. Årsaken var at de norske kundene hadde vært borte lenge, og at det ble åpnet på kort tid. Vi har bestilt varer, så det er på plass når folk kommer.

Tørrvarer er på plass.

Ferskvarer er på vei inn. Her er det ingen problemer, sa Tobias Lindh til avisa Glåmdalen fredag. Han er markedssjef på Hypermat. Det er den største matbutikken i Norden, og den er plassert like ved grensa.

Sjefene på andre butikker i området sier det samme. Charlottenbergs Shoppingcenter Lenger nord er det også slutt på karantene etter besøk i Norrbotten.

Det er en stor region i Sverige. Utvalget er også ganske eksepsjonelt i vaskemidler, helsekost, frø, mel, asiatisk og det meste annet. Åpningstiden er den lengste av alle matbutikkene i Charlottenberg - fra kl 9 til kl 22 hver dag!

Hypermat Archives

Svar Vi har de siste 2-3 årene hatt en årlig tur til Sverige for å handle inn litt ulike ting som er mye billigere i Sverige enn her i Norge Selv om vi bor på Vestlandet og det tar oss ca 8-9 timers biltur til Charlottenberg, så er det verdt turen om man handler de rette tingene Første året hadde vi ikke planlagt noe som helst og kom vel hjem med litt av alt mulig — Noe billig, noe dyrere og litt av ting som vi ikke ellers ville kjøpt her hjemme.

Det er liksom ingen vits i å kjøre over grensen og kjøpe f. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Dermed vil alle på svenskehandel bli kontrollert på vei tilbake til Norge. Det betyr også at alle som reiser over grensa, må ha pass.

Hansrud advarer også om at de vil ha mulighet til å kontrollere også mindre veier som krysser grensa.

HYPERMAT Relaterte emner

Da blir det grønn status for alle regioner i Sverige som har grense til Norge. Både politi og butikker gjør seg klare for at de får mye å gjøre. Og folk på ferie i andre områder bør reise hjem i helga om de vil slippe karantene. Fire regioner blir røde. Det er Stockholm, Gotland, Halland og Skåne. I tillegg skifter Värmland fra rødt til grønt. Norrbotten skifter fra oransje til grønt.

HYPERMAT Kommentarer:
Redaktør på Hypermat
Granli fra Moss
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg trives gurrend. Jeg nyter lese om Norge gal.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net