Sparebank 1 Bankid

  1. Mer om


Hva er gyldig legitimasjon for å få BankID Vi er 15 banker som samarbeider Skriv inn postnummeret ditt og finn nærmeste bank, eller velg i listen under. Du kan bestille BankID på mobil i nettbanken Ved innlogging med BankID i Nettbank, og for signering av betaling med BankID - blir du avkrevet en engangskode. Denne engangskode-applikasjonen er en Denne engangskode-applikasjonen er en fullverdig erstatter for kodebrikken brukt sammen med BankID for SpareBank 1 kunder med BankID utstedt av SpareBank BankID, BankID på mobil, engangskode på mobil, kodebrikke, BankID-app er alle løsninger for å logge inn i nettbanken. Her har vi oppsummert dem

Utenlandske statsborgere som ikke har norsk pass, kan fremvise alternativ dokumentasjon, som oppholdskort i tillegg til pass.

Svindel, Bank Bank slår alarm om utspekulert svindel: Vi står som avsender

Jo kortere tid det tar før banken får beskjed, jo raskere kan de agere og stoppe transaksjonen. Snakk med andre, spesielt eldre, om metodene svindlerne bruker.

En av de mest effektive måtene vi kan bekjempe denne type kriminalitet på, er å spre informasjon. Sjekk avsenders e-postadresse opp mot tidligere e-poster du har fått fra banken.

Loading

Er du i tvil om e-posten kommer fra banken din, bør du kontakte bankens kundesenter før du klikker på eventuelle lenker. Her blir man bedt om å logge inn med BankID, før man blir sendt videre til et skjema der man blir bedt om å fylle ut kortinformasjon kortnummer, CVC-kode, utløpsdato mv.

Med dette har svindlerne både tatt kontroll over mobilbanken og bankkort. E-poster E-postene svindlerne sender ut denne gang er også profesjonelt utformet, og forsøker å få folk til å oppgi sensitiv informasjon ved å klikke på en lenke.

Håpløst av Sparebank1

Den hemmelige nøkkelen lagres i en mobilapplikasjon BankID säkerhetsapp, som fungerer som mykt sertifikat. Når du da klikker på pilen vil du få opp skjermbildet med referansen som sendes til din mobil.

Se også denne presieringen fra Finans Norge om dette. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Men for kunder som har BankID fra før 2007, godtar banken ikke førerkort eller andre identifikasjonsdokumenter. Tusenvis av kunder vil derfor måtte dra innom banken sin med pass for å kunne fortsette å bruke BankID som innloggingsmetode.

SpareBank 1 Finans Østlandet AS

Hva er gyldig legitimasjon hvis jeg skal skaffe meg Uten BankID? Gyldig legitimasjon for å få tjenesten Uten BankID er: utenlandsk pass, norsk reisebevis for flyktninger, norsk førerkort, norsk utlendingspass og nasjonalt id-kort fra EØS-land og Schengen godkjent for reiser innen Schengen. Oppholdskort er ikke gyldig legitimasjon.

SPAREBANK 1 BANKID Relaterte emner

Bank slår alarm om utspekulert svindel: Vi står som avsender Har mottatt «en rekke henvendelser» de siste dagene. Felles for de ulike svindelforsøkene er at de forsøker å få kunder til å oppgi personlig informasjon som BankID-koder, passord, kortinformasjon og annen sensitiv informasjon. Flere har også oppgitt å ha fått SMS-er der «Sikkerhet» står som avsender, i stedet for et ukjent nummer. Les også: Ordfører misbrukt i svindelforsøk Trykker man på lenken i SMS-en, blir man sendt inn på en side som ser ut som SpareBank 1s innloggingsside i mobilbanken. Her blir man bedt om å logge inn med BankID, før man blir sendt videre til et skjema der man blir bedt om å fylle ut kortinformasjon kortnummer, CVC-kode, utløpsdato mv.

SPAREBANK 1 BANKID Kommentarer:
Forfatter om Sparebank 1 bankid
Furnes fra Bodø
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Tauchen. jeg liker lese tegneserier i morgen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net